A balatonalmádi Ramada hotelt vette meg a felcsúti gázszerelő/polgármester/vállalkozó. A Magyar Nemzet a múlt héten írt arról, hogy a négycsillagos Ramada Hotel and Resort működtetését az Event-Immo Kft. átvette az eddigi üzemeltetést végző Aurora Hotels Kft.-től. A Napi.hu értesülése szerint ez viszont csak egy része az üzletnek: a Mészáros tulajdonában levő R-Kord Kft. ugyanis a hotel épületét is megvette a tulajdonostól, ami megegyezik az Aurora Hotels tulajdonosi körével.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Készül a rühelke szállodalánca)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grumpycat
Azért kíváncsi lennék a mangalicaszerelő, és frau orbán végrendeletére, vajon ki az örökös?
nezelodo
Aludjon mindegyikben egyszerre az igazi tulaj, aztán számolgathatják a birkák hány személyisége is van a nagy stróman nélküli vezérnek!
Perwool
Micsoda???Ramada ebből még új név fog lenni.
Talán:Erdogan, Masimov, Zuma...
bakegya
...orsosgyőző lesz az is rachell saját korintosi több lábán állva...az ER-DÖG-IM-ÁM...MÁR NEKEM IS ESZEMBE JUTOTT...be is perelem ,ha lenyúlják azt is... ÁT LESZ AZ SZAPPANOZVA-az már biztos-MÁRIÁNÁL meg majd duplán TERÜL-KESZTHELYNÉL pedig DERÜL, de csakkk az, ISZAP.
Na magyarok lehet tovább oplimpiai szinten dagonyázni.EZ MÁR PARA."az EU FIZETI RENDESEN A LÖLÖT,NEM ORBÁN TEKNŐST,HANEM AZ" UTÁNFUTTATOTTJÁT",mészáros-ás mészárosné főpénztáros vicát, vica -verza!
A birka magyarok meg csakkk nézik...
telegdilaci
@eugen4402:Pedig nem is Stróman azt mondta,de valami nagyon bűzlik,a NAV-vizsgálta már ezt az arany kezű,koca fejű emberkét?,hogy MIBŰ veszi ez a szállodákat,focicsapatot! körmére kellene már nézni végre,2010-előtt miért nem volt,még milliárdos,azután aranyozódott,be a keze,amihez hozzá ér arannyá változik! Így már Ráhel biztos saját lábon fog állni,nem hiába,végezte,el az iskolákat,csak az az óriási nagy baj hogy az Ország saját lábán áll,nagyon kilóg a lóláb!
eugen4402
@telegdilaci: Emlékszel, mit válaszolt Szijjártó, mikor a villáját vette, és kérdezték, honnan voltak a milliók? Hát a szülői kölcsönből, meg a megtakarított pénzét jól fektette be... Valahogy így keletkeznek a fityisz-birodalmak. Csak azok a brókerbotrányok, meg MNB-alapítványok ne lettek volna, még el is hinném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.