A paksi erőműben is végezhet építési munkálatokat Mészáros Lőrinc cége, amely a felcsúti, Makovecz-stílusú kazánházat is felhúzta. – írja a NOL.hu.

Már atomerőművet is építhet Orbán kedvenc gázszerelője

Tavasszal az MVM Paksi Atomerőmű minősítéssel ismerte el az Orbán Viktor bizalmasaként ismert Mészáros Lőrinc családi cége, a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. megfelelőségét.

Ez alapján az akkor még alig fél éves építőipari társaság működését az állami energetikai társaság alkalmasnak találta atomerőművel összefüggő építmények, épületszerkezetek létesítésével, átalakításával, karbantartásával és javításával kapcsolatos építési-szerelési munkálatokra. Engedélyük egyelőre 2017. március 31-ig érvényes, de majd meghosszabbítják.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A sok fideszbirka még mindig azt hiszi, hogy Paksot azért akarja annyira Viktor, hogy nekik legyen áram ... :)Ez egy 4000 Milliárdos buli!!Ha csak a szokásos"jutalékkal" számolnak az is nagyjából 600-800 milliárd a maffia "családtagjainak" ...Na ez a lényeg!
Az látható, hogy a sík hülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10 vállalkozást !Addig egy senki volt amíg v nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt miért nem tudta megvillantani tehetségét??A Fidesz barmok állva tapsolják, hogy micsoda előnyös üzlet Paks2!Mind ez azért mert Orbán, Lázár meg Rogán azt mondja Naponta 10-szer!Semmi kétség nekik biztosan előnyös lesz !!!
Ennyit egy bizniszen sem kerestek, mint ezen fognak !!!
Ganyé banda!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Micsoda zseni ez az ember de vajon ha leültetném, hogy saját kézével írjon egy beadványt vajon megtudná e írni?
silber13
@szaboria1: Erős kétségeim támadnak a beadvány megírásával kapcsolatosan.
RonaGyuri
@silber13: Attól függ, hogy milyen beadványról van szó:
A történet szerint a 60-as években (akkor divat volt élsportolókat beíratni az egyetemekre) a neves focista (ma is nagy név és Orbán barátja) a közgázon vizsgázott. Az írásban kidolgozandó tétek helyett a papírra csak a nevét írta rá. A vizsgáztató rákérdezett, mire ő tagoltan elismételte a nevét, majd hozzátett: az az X. Y.!
RonaGyuri
@Peller Anikó: aki nem tudta, az nincs magánál! =))
eszegfu
Fogalmam sincs hogyan kaphatta meg ezt a minősitést -- mire alapozták a feltételezésüket, hogy Mészáros cége képes rá?! Egy nyomorult csatornázási munkát sem voltak képesek rendesen megcsinálni... és akkor "atomerőmüvel összefüggő épitmények" tekintetében majd azt gondolják: megbizható lesz a kivitelezés?! Persze "hátszéllel" elnyerni a pályázatokat könnyü!
eugen4402
Teljesen mindegy, milyen beruházásról van szó, ha a szerződésben elég nagy összeg szerepel, ők ott megjelennek, és kijelentik: "X %-kal benne vagyok! Meg vagyok értve..?" Közben fenyegető mozdulattal a farzsebük felé nyúlnak...
Meg vagyok értve..? :-)
magyarbakancs
@eszegfu:" Fogalmam sincs hogyan kaphatta meg ezt a minősitést -- mire alapozták a feltételezésüket, hogy Mészáros cége képes rá?! Egy nyomorult csatornázási munkát sem voltak képesek rendesen megcsinálni... és akkor "atomerőmüvel összefüggő épitmények" tekintetében majd azt gondolják: megbizható lesz a kivitelezés?! Persze "hátszéllel" elnyerni a pályázatokat könnyü!"
Elég ha Orbán barátja valaki.
Ez mindent meg old és minden kapu kitárul előtte.
eszegfu
@magyarbakancs: Persze világos... de ha elgondolom, hogy nem egy "sörsátor" felállitását kell majd megoldani, hanem évtizedekre szóló atomerőmü épitményeit?! Nem tudok erre a nagymérvü, nyilt, pofátlan "szövevényre" megfelelő jelzőket!
magyarbakancs
@eszegfu: Szaktudás nélkül építeni egy sugárzás biztos erőművet.
Nem borzasztó még a gondolat is.
(lehet, hogy majd a közvilágítást is úgy oldják meg, hogy sugárzó emberek sétálnak esténként?)
eszegfu
@magyarbakancs: Remélem magát az erőmüvet nem a cége csinálja?! Az is borzasztó lenne, ha pl. a reaktor épülete megsüllyedne! Nekem egyébként sem hiányzik a Paks2, de igy még inkább ellene vagyok!
magyarbakancs
@eszegfu: Kirázott a hideg a gondolat menetétől.
Tényleg borzalom ami itt folyik ebben az országban.
Perwool
A sok fideszbirka még mindig azt hiszi, hogy Paksot azért akarja annyira Viktor, hogy nekik legyen áram ... :)Ez egy 4000 Milliárdos buli!!Ha csak a szokásos"jutalékkal" számolnak az is nagyjából 600-800 milliárd a maffia "családtagjainak" ...Na ez a lényeg!
Az látható, hogy a sík hülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10 vállalkozást !Addig egy senki volt amíg v nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt miért nem tudta megvillantani tehetségét??A Fidesz barmok állva tapsolják, hogy micsoda előnyös üzlet Paks2!Mind ez azért mert Orbán, Lázár meg Rogán azt mondja Naponta 10-szer!Semmi kétség nekik biztosan előnyös lesz !!!
Ennyit egy bizniszen sem kerestek, mint ezen fognak !!!
Ganyé banda!!!
dr. prédikátor
Úgy látszik nálunk lesz a következő atom katasztrófa!!! Itt lesz a Csernobil ii, Amit ez a csuti geci gázbúvár épit annak annyi!!!
eszegfu
@magyarbakancs: Csak egy kis érdekesség: Németországban ez év májusában egy napos, szeles napon annyi energiát termeltek a megujuló energiából, hogy pénz járt a fogyasztónak, aki áramot használt. Vagy pl. Dánia annyit termel, hogy nem tudják elfogyasztani és eladják.Ha olyan mértékü tultermelés lenne, akkor ezeket le lehet állitani... ellentétben az atomerőmüvel.
Perwool
@eszegfu: propeller.hu/itthon/3237816-lazar-bejelentette-tomeges-kirugasokat?all#c1676911...
Most a lénye az utolsó mondat: "A döntések közül azt is megemlítette, hogy szigorítani fogják a szélerőművek létesítésének feltételeit."
A jövő az alternatív energiáké! Ezek meg, történelmünk talán legnagyobb hitelét készülnek felvenni az oroszoktól, hogy megépítsék Paks2-t.
Megnehezítik a szélerőművek építését, miért??? Nálunk nem fúj a szél? Megáll az osztrák határnál? Talán Brüsszel, Gyurcsány, Soros trió még a szelet is más irányba tereli?
Napkollektorokat megadóztatják, ellenben a kaszinók adó kedvezményesek.
Őrület!!!
Eddig azt pofázták, a kerítés hatásos! Akkor?
vonotok
Könyörgöm, akasszuk már fel ezeket a szenteket !!!
Clavigo
@szaboria1: Kb. erre akkora lenne az esély,,,,mint arra,,,,hogy a Zsírmore fejből,papír nélkül szónokoljon a zsibbadt agyú birkái előtt.
eszegfu
@Perwool: Egyetértek Veled teljes mértékben! Én fel sem fogom milyen indokkal kell "szigoritani" a szélerőmüvek létesitését?! Pedig a szél ingyen van, ellentétben minden más tüzelőanyaggal. Tapasztalataim szerint mostanság egyre többször és egyre erősebb a szél M.o-n is. A napkollektorokon emlékeim szerint környezetvédelmi termékdij van, mert ha leszerelik valami "veszélyes hulladék" van benne.
Peller Anikó
@eszekfű: mit nem értesz? Az atomban van a nagy biznic (vész) és kész. A szél meg nem kész, ő a bernike vész.
Nil
Mit nekünk egy csernobili katasztrófa!
namihami
Mondhattok, amit akartok. Itt az élő példa, hogy a módszeres és megfelelő társaságban történő szotyiköpködés rendkívüli módon alkalmassá tette arra, hogy az adott barátban és emberben mindenféle vállalkozásban kifejlessze az adott feladathoz való tökéletes szakmai, erkölcsi és főleg anyagi hozzáértést.
A héj megfelelő távolságra történő köpködése és a megfelelően történt pörkölés elsajátítása az adott társaságban való fogyasztással a versenytárgyalások megnyerésének alapvető feltételévé kell, hogy a jövőben kinője magát.
@szaboria1: azt írod, hogy kétségeid vannak a beadvány megírásával kapcsolatban. Hát nekem már az írás és fogalmazás tudásával is erős averzióim támadtak. Komoly fenntartásaim vannak egy kétsoros levélnek már a megírása ügyében is. Pályázat, beadvány---haha!!!
Grumpycat
Azért egy makivec stílusu, mangalica-system, csernobil-security erőmű dobna az oszágimázson.
Foxley
Legyen szélerőmű Lőrincz! Lécci...
Desischado
@Perwool: Pontosan! Mióta vartyogom ugyanezt! Ezért kell Paks 2! De itt atomerőműről van szó, amit ha elbarmolnak, Magyarország és a környező országok is atomtemetővé válnak! Istenem, hát senki sincs, aki ezt a harácsoló elmebeteg őrültet megállítaná?!

@eszegfu: Peller Anikónak van igaza, nem kell a szélerőmű, mert abból nem tudnak lopni! Ilyen kártévő kormánya még nem volt ennek az országnak. Václav Havel-nek teljesen igaza volt a viktor g szopkint illetően!
foxx
Mészáros Lőrinc, egy buta paraszt.
Mindig is az volt, mindig is az marad.

A buta parasztok mire képesek?
Buta parasztkodni.

Ha sok pénzük lesz hirtelen a buta magyar parasztoknak, az min változtat?
Sac per kb semmin.
Van a csóró magyar buta paraszt, meg van a gazdag magyar buta paraszt.
Egy buta magyar paraszt MINDIG egy buta magyar paraszt marad!

Buta magyar parasztok, egyesüljünk!
Egyesüljön veletek a kurva anyátok, meg a birkacsorda, amit felvigyázol, ti gecik!

Felfogjátok, hogy mit műveltek, hogy mit tesztek tönkre?
Szerintem sem, mert annyira buta magyar parasztok vagytok!

Bayer Zsoltot , a faszopó intarzialovagot idézve: A kurva anyátok, magyar parasztok!!!
Macskaszem
Jaj istenem!!! Mi lesz, ha annyi szakértelem lesz benne, mint az útépítésében, amelyen nem fér el egymás mellett két autó.
eszegfu
@Desischado: 2:56 Értem én, hogy a cél az atomerőmü, mert abból lehet lopni...csak azt nem értem még mindig, hogy a szélerőmüvek épitését milyen indokkal szigoritják?! Egy törvényben, rendeletben, stb. mindig van a vége felé indoklás, hogy miért is szükséges, mire alapozzák, vagy pl. hosszu távon milyen környezeti károkat okoz... én ilyenekre gondoltam, de biztosan pontatlanul fogalmaztam.
telegdilaci
@Perwool: Még az ük unokáink is nyögni fogják,amit ezek a mocskos tolvajok,el lopnak az Országtól,nem lenne szükség atom erőmű bővítésére,helyette lehetne szélerőmű napenergia,csak jó nagyot kaszálni paksi bővítéssel,lehet.Arról szól az egész,remélem ezek egyszer nagyon meg fizetnek mindenért! Isten nem ver bottal.
Perwool
@telegdilaci: Gyurcsány idejében Paks2 hazaárulás volt! Ma, nemzeti érdek!
simmering73
Még jó. Elvégre nem sok különbség van egy gázkazán és egy atommáglya között.
evacica
Sajnos vastag bőr van mind a két ember képén!Minden ráfér szégyenkezés nélkül! Igaz az egyik buta is!
Szókrakész
@simmering73: Miért?
Ha a Szélesnek lehet antigrav gépe, akkor ő miért ne tudná beállítani a gyújtólángot az atommáglyán?
kukac50
Polgármesterség mellett, hogy tud figyelni ennyi cégre helyre ?
Álláshalmozás nem lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok