Borítékolható volt, hogy drámai/botrányos végeredménnyel jár, ha megszólaltatják a fagyállós bűncselekményben meghalt fiatal apját. Az összetört férfi már a múlt heti ítélethirdetésen is jelenetet rendezett, mikor felfüggesztett büntetésre enyhítették a borba fagyállót keverő tulajdonos ítéletét. Hétfőn élő adásban folytatta, többek közt a Jobbikot okolta, amiért szerinte befolyásolta a bírósági eljárást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye senki sem kezdi el most, hogy megélhetési bűnözés! =))
Sajnos a magán-tulajdon tisztelete sok gonddal küzd. Szerintem a legnagyobb, hogy a magát konzervatívnak hírdető Orbán ls bandája gátlástalul dézsmálja közvetlenül és közvetve is a mi pénzünket!
Kovács Gizella
Én belárom, hgy egy szülőnek akkor is fáj a gyermeke halála,
ha az rablógyilkos is - bár ebben az esetben tolvaj volt -
de nem kellene elgaloppírozni magát a kedves papának.
A gazda védte a tulajdonát, meglehet nem is akart gyilkolni csak egy kis rosszullétet
akart okozni a tolvajnak !
Sziszifusz
Ez az apa a saját lelkiismeretével sem tud megbékélni, ezért került sor erre a színpadias kitörésre. Amikor a fia rosszul lett a gyomirtós bortól nem vitték azonnal orvoshoz, arra gondolva, hogy csupán egyszerűen részeg a fiú. Hibát követtek el, mert jó eséllyel életben maradhatott volna, úgy mint a társai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.