Cáfolja a Fidesz sikerpropagandáját a CBA egyik franchise partnere, amely a központi intézkedések miatt került nagy bajba - olvasható a Népszabadság elemzésében. A dohányforgalmazás kiesése, az élelmiszerlánc-felügyeleti díj, az útdíj, a tranzakciós illeték, a reklámadó bevezetése és a vasárnapi zárva tartás egyaránt súlyosan negatívan érintette a CBA mostanra rendkívül nehéz helyzetbe került regionális központját - idézi a lap a Palóc Nagykereskedelmi Kft. idén májusban a 2015-ös évre vonatkozó kiegészítő mellékletét. Az ebben foglalt állítások egyértelműen cáfolják a kiskereskedelmi piac virágzásáról szóló kormányzati közléseket. Csak a vasárnapi bezárás és a dohányforgalmazás átszervezése összességében 20 százalékos forgalomcsökkenést hozott ugyanis a CBA-s cégnek, amely tavaly valamivel több mint 18,4 milliárd forint nettó árbevételt ért el. Ez a mutató egy évvel korábban a 20 milliárdot is meghaladta. Az 1991-ben alapított Palóc korábban több boltját is kénytelen volt bezárni.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Pöpec
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Remélem, ellenben a KDNP nyereséges volt :D
I.raptor
Szegény Baldauf!
Azé' ne nagyon sajnáljuk! :-)
Kovács Gizella
Helló NAV a 4 ezer milliárdos ÁFA csalással mi van ?
szaboria1
Olyat fedeztem fel tegnap amit eddig nem volt tapasztalható a nálunk lévő CBA-ban, hogy ne legyen üres a polca, ARÓ, Penny, Lidl termékeket láttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.