Az Együtt – a Korszakváltók Pártja, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) és a Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusai arra kérik a választókat, hogy október 2-án minél többen maradjanak otthon, így jelezve, hogy a referendumon Orbán Viktor ellen lehet szavazni.

Közölték: aki otthon marad, a kormány és a miniszterelnök ellen szavaz.

Vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon az Együtt elnöke emlékeztetett arra, hogy a három párt a Bokros Lajos vezette MoMa felkérésére közösen indított kampányt, és közös óriásplakátokat készítenek.

Szigetvári Viktor azt mondta, meggyőződésük, hogy a Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök

"minden gátlását levetve, a mi pénzünket ellopva hazudik"

Európáról, a menedékkérőkről és arról, hogyan lehet biztonságot és együttműködést teremteni Magyarországon, illetve a kontinensen. A politikus úgy fogalmazott: azért hazudnak, mert "minden pénzt hazavisznek" és eközben

néphülyítéssel, félelemkeltéssel

próbálják meg félrevezetni az embereket.

A bezárkózás, a nacionalizmus, a gyűlöletkeltés, a romák megtévesztése, az önkormányzati alkalmazottak megfélemlítése nem válasz – folytatta.

Tordai Bence, a PM szóvivője kijelentette: a kormányzati kampány "hazug hergelés". A szóvivő szerint Orbán Viktor hazudik, amikor meghamisítja a pozsonyi EU-csúcs zárónyilatkozatában foglaltakat, a Fidesz pedig hazudik, amikor úgy tesz, mintha hirtelen fontossá váltak volna számára olyan társadalmi csoportok, mint a szegénységben élők és a romák.

A három párt azt gondolja, hogy az európai közösséget nem az elzárkózó, egymással versengő nacionalizmus teszi erőssé, hanem az, ha "egyszerre fejlesztjük a magyar és az európai identitásunkat" – mondta.

Pusztai Erzsébet, a MoMa alelnöke szerint az elmúlt hónapokban egyre több ember veszi észre a "gátlástalan harácsolást", ahogy azt is, hogy a kormánynak nincsenek megoldásai a mindennapi élet fontos problémáira.

"Az elégedetlenség parazsát Orbánék most gyújtogatással igyekeznek eltüntetni, tűzvészt rendeznek ebben az országban" – foglalta össze véleményüket.

A MoMa alelnöke felháborítónak nevezte, hogy a keresztény Európa védelméről beszélnek, miközben a kereszténység valamennyi alapértékét "naponta sárba tapossák".

A politikus szerint a népszavazás semmi másról nem szól, csak arról, hogy Orbán Viktor megőrizhesse hatalmát. Bejelentette: jövő vasárnap a MoMa nagygyűlést szervez a Kossuth térre.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
@Bringás: 12:27
A haza seggén egy gennyes pattanás vagy, te ostoba bérböffencs!
Töröld meg a szaros szádat, amikor ideszemtelenkedsz, agyrokkant!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Aki otthon marad, Magyarországot árulja el! Épp úgy mint ezek a gyűlöletkeltő senkiháziak!
Peller Anikó
@biciklis: néha tényleg olyan érzésem van, hogy téged ezért fizetnek. Magadtól nem lehetsz ennyire gyökér, mert egyébként vannak jó dolgaid is.

Neked külön elmondom: arra szavazhatsz, hogyha hirtelen leprás lesz az egész parlament és nem képes törvényekre bólintani, akkor és csak akkor

akarod -e hogy a merkelék szemetjéből néhányat visszadobáljanak hozzánk.

Semmiképpen nem az a kérdés, hogy akarjuk e az arabok százmillióit a hazánkban (és Európában) látni és szenvedni, akarjuk -e, hogy már a határon lelőjék őket ha beteszik ide a retkes lábukat, vagy akarjuk -e etetni őket vagy szeretnénk ha elvágnák a torkunkat.

Nem világos? Az baj.
Törölt felhasználó
@Peller Anikó: fizetik, nézd meg hétköznapi posztjait prfofiljában. Reggel f8-12 átlag 3-5 percenként posztol hónapok óta. Ezt még ha számitógépes munkát is végzel nem lehet előadni...
Bringás
@Peller Anikó: Tudod, néha be kell áldozni az elvekből, ha előre akarsz jutni! Tudom, hogy az a kérdés lenne szakszerű, hogy védjük e meg a határokat (Európában) erővel. ikai akarat. És ez több még mindig mint Merkel hülyesége!Sajnos most erre van polit
Bringás
@Horizont: Mi a haza vagyunk! Nem tetszik idegen? Menj haza!
Bringás
@Horizont: Cicccccamicccca!
Nézd meg az októberi választást és a 2018-ast. Ki a hülye?
Bringás
@Horizont: Lesz majd mutogatás, sírva- ríva nyüszítés, de mi nyerünk!
Elovaslak ezután is , de a súlya az írásodnak nulla!
Csodálkozó
A sunyi tolvaj seggfej pszichopata orbánc büntetlenül élősködik rajtunk, az egész országot tönkretéve. Hát nincs a magyarok pucájában annyi vér, hogy megszabaduljunk a gonosztól? Meddig és miért tűrjük, hogy kiraboljon, hülyének nézzen minket? Lapátra gyorsan a nagy bűzlő szarkupac orbánccal!
Csodálkozó
@Bringás: 12:27
A haza seggén egy gennyes pattanás vagy, te ostoba bérböffencs!
Töröld meg a szaros szádat, amikor ideszemtelenkedsz, agyrokkant!
Clavigo
@Bringás: Szevasz oláh...Én nem megyek szavazni...Téged meg lecc@rlak.
Bringás
@Clavigo: Én meg téged! Döntetlen! Egyébként milyen migránsnak lenni a magyarok között pubika?
Bringás
@Csodálkozó: Ha böfögsz a lenyelt fekáliától, kérlek kíméld az egészségeseket!
Csodálkozó
@Bringás: Nyomoronc, a TE FEJED van beszorultak a Nagy ViktoriÁnusba!
Ne vetítsd rám a bajod, bélféreg!
krumpli
Ahelyett hogy összefognátok, itt f.ssátok a szót. Már rég az utcán kellene tüntetnetek...
Apatszerek
@Horizont: Ez egy igazi demokratikus cselekedet, aki nem tudja, véleményét önállóan eldönteni az otthon marad, ez nem névadás, hanem vélemény nyilvánítás. Ha a saját vélemény nyilvánítás lehetőségének tette hiányzik, az már baleset, amivel orvost kell felkeresni!
Clavigo
@Bringás: Te tényleg bélféreg vagy ,,oláh ?? Annak is születtél,,vagy csak megjátszod a Gazdaállatod legnagyobb örömére ?
dr. prédikátor
Ha elmegyek szavazni és a lapra lerajzolom a viktor szopkint akkor jól szavazok???"/ Ugyibár tudjuk hogy a szopkin geci!/"
dr. prédikátor
@Horizont: Melléje rajzolom ezt a félkerekű buzernyákot is!!!
nevemnick
@Apatszerek: ennek a kormánynak az összes eddigi politikájával nem értek egyet, akkor egy olyan savazáson nem veszek részt, amely a hatalmát próbálja nem törvényerejű lófing kérdéssel megerősíteni. (persze, majd igazit a gránitkeménységű ,,zsírkőbe" vésett alaptörvényen)
Amikor a hivatalos négyévenkénti szavazás lesz, akkor elmegyek, még akkor is, ha az induló pártok közül egy sem nyeri el a tetszésemet és érvénytelen szavazatot kell az urnába dobnom.
Ennyi.
verőce21
Enélkül a 36 vonyító lipsi nélkül + 1,5%-nyi Együtt támogató nélkül is érvényes lesz a szavazás.
Csak így 87% lesz a "nem" szavazatok aránya, amikor lehetne 58% körüli is, ami nem akkora támogatás a hatalomnak.
Apatszerek
@Peller Anikó: Nagyon okos (nőként) lányként könyveltelek magamnak el, de ez a vélemény kisiklásod erősen gondolkodóba ejtett, Német meghívásnak eleget téve, élve a vendég jogával ezek vendégségbe jöttek Németországba, nem dolgozni, amit ki is mondtak. ErreNémetország vendég meghívását átgörgetik azokra az országokra, akik nem hívtak vendégeket országukba:, ezért nem kívánatosak a vendégségbe érkezők, hívatlanul:Neked külön elmondom: arra szavazhatsz, hogyha hirtelen leprás lesz az egész parlament és nem képes törvényekre bólintani, akkor és csak akkor

akarod -e hogy a merkelék szemetjéből néhányat visszadobáljanak hozzánk.

Semmiképpen nem az a kérdés, hogy akarjuk e az arabok százmillióit a hazánkban (és Európában) látni és szenvedni, akarjuk -e, hogy már a határon lelőjék őket ha beteszik ide a retkes lábukat, vagy akarjuk -e etetni őket vagy szeretnénk ha elvágnák a torkunkat. A ,,nem" "egyértelmű.
Perwool
@Horizont: "Az állami földek eladása hazaárulás."
Orbán Viktor
"Az oroszokkal való paktálás hazaárulás."
Orbán Viktor
"A Déli Áramlat megépítésének támogatása hazaárulás."
Orbán Viktor
"A Paks 2 ötlete hazaárulás"
Orbán Viktor
"Ne azt figyeljék amit mondok, hanem azt, amit csinálok!"
Orbán Viktor
Itt ebben a videóban tényleg nem számít mit mond!propeller.hu/nagyvilag/3241697-nagyon-csunyat-karomkodott-orban-videoval
Ellenben amit csinál!!!Na, az azért mutat valamit az eü. állapotáról!
Szorította a nyakkendő?.Sajnos nem tud viselkedni, kínos és megalázó volt ahogy Junker mellé igyekezet állni.Még jó, hogy a kezét nem dugta Junker zsebébe!-:))) Feszeng, rángatózik, nyakkendőt igazít, szájat nyaldos, hülyén vigyorog, kezét ki-be rángatja a zsebéből!
Apatszerek
@nevemnick: A pártokat hagyd békében, mert mind hatalom mániákus. Itt az ember véleménynyilvánításának lehetősége a lényeg! Akarod az akaratodat nyilvánítani igenel - vagy nemmel. Élsz e demokratikus jogoddal amikor a lehetőséged megvan rá, vagy sem, ez a lehetőség csak a szavazáskor van meg, a népszavazásnál... Máskor csak a pártok diktátumára szavazol hogy akarod valamely párt, hatalomra jutását., vagy más pártra szavazol,
voksolsz amely neked szimpatikusabb. Ez ország érdek a másik meg párt - ok érdekét foglalja magába az uralkodás eszménye alatt.
Apatszerek
@Horizont: Köszi a felvilágosítást, neve után ítélve ? Ki tudja, Anna szerintem nő de már a nő lehet férfi is, mint ahogyan a férfi nő is, de még női névvel van jelen a kommentnél. Akkor ő most váltakozó nemű, nappal férfi este . v . éjjel meg nő, melyik a kifizetődőbb: Akkor nem is szavazhat? vagy két számmal van jelen 1 el - . leszavazott, 2 - vel leszavazott dupla személy dupla szavazat!
nevemnick
@Apatszerek: Írod: ,,Ez ország érdek a másik meg párt"
Tévedsz ez a szavazás mindkettő. Nekem nem érdekem, hogy ez a párt és emberei az ország lakosságának megfélemlítésével maradjanak hatalmon.
perfekt
A távol maradók--nem Orbánt bántják azzal.És azért,azt is nézzük meg,mi van,ha a referendum érvénytelen?Nem vízió: 1.Az EU,és Merkel-betelepítési őrületének, számára bátorító üzenet.
2.Ez magával vonja,a kötelező,kvóták elfogadását.
3.Az pedig katasztrofális folyamatokat indít meg.
. 4.Pillanatnyi öröme,lehet az ellenzéket-talmi dicsőség.
5.Természetesen--az elosztáskor meg kell jutalmazni akik a betelepítés mellet voksoltak,az előírtak helyett kétszeres számú migránst kell küldeni
6.És máris erősebbé teszik a Fideszt--2018.ig. lehet szekálni-győzelmi ódákat zengeni, az ellenzék részéről, de azt is figyelembe kell venni,hogy a szankciónak ott is ,vannak ellenzői--és ez az amúgy is romokban heverő baloldal-még lehetetlenebb helyzetbe hozzák saját magukat.
Csizmás Kond
Az épeszű ember elmegy és nemmel szavaz...a gyurcsánytáposoktól meg nincs amit várni.
Apatszerek
@perfekt: Kész:, jó logikai értékelés, de ez nem elég a gondolkozni nem tudók meggyőzésére, nekik a saját vélemény falssága kivehetetlen a gondolkodásukból. Inkább alkalmazzák az obszcén szavakkal történő elhallgattatást., mint gondolkozásuk logikájának kinyilvánítását ugyanis az még soha nem lett kommentelve, így ismeretlen, vagy nincs is! Egyszerűen az érv a "csak" Töményen kifejezve! v@Csizmás Kond: Az épeszű ember elmegy és nemmel szavaz...a( DK-s ) gyurcsánytáposoktól meg nincs mit várni. Ez is valós gondolat.

.
Apatszerek
@Horizont: Szerintem több néző pontot vall amit több személy néven fejt ki, nagyon okos a nézőpontok felmérése céljából, csak ez az egyéniségének kárára hogyan fejti ki a hatást,nem e zűrzavaros maszlag kerül ki a kommentjeiből amit a kommentelő komolyan vesz, és reagál is rá, ami tovább fokozza a zavartságot!
aremy
@Apatszerek: és ha csak tartózkodik mint oly sokan a parlamentben?
Apatszerek
@aremy: Normális gondolkozású ember a tartózkodást nem választhatja mert az megalkuvást jelent, valamiért nem meri, v tudja vállalni önmaga vélelmét, de ezen típusú személyek a legveszélyesebbek a közre, de saját magukra is, labilis, ingadozásra szakosodottak ezeket viszi az ár. a saját akaratuknak nem urai.
aremy
@Apatszerek: azért örülök hogy ura vagy az akaratodnak.az én akaratom hogy nem!!
Béla333
Orbánék csak manipulálni akarnak bennünket!Mondja már meg valaki, hogy hol van az "illegális bevándorlók kényszer betelepítése"?
Hazudnak, mint eddig az elmúlt években mindig!
Most is csak a saját piti kis hatalmi játszmája kedvéért mozgósít súlyos milliárdokért, amit ráadásul mi fizetünk be adóban!
Bűn amit Orbán és bandája ezzel az országgal tesz!
Béla333
Ja? És ha nem írtam volna: az is hülye, aki beszáll ebbe a cirkuszba, amit az országra erőltetnek és elmegy szavazni! Én nem megyek az biztos!
nevemnick
Kár a szót szaporítani. Nem betelepítésről van szó, hanem 1294 migráns kérelmének felülvizsgálatáról, elbírálásáról. Szó sincs arról, hogy ezeket letelepítik, aki megfelel, mehet a jelentkező befogadó országba, aki nem, azt hazaebrudalják. Ha a kérdés arról szólna, hogy befogadjunk e felülvizsgált migráncsokat (így tisztán, és nem smafuzással) akkor még hajlandó lenne a szavazók többsége ,,nem"-el szavazni. Addig amíg a kormány ezt a ,,tudta műfajt" propagálja addig ne várjon egyetértést. Persze mit várunk, ha a vezír idehaza csak azt szajkózza (ellentétben a kedvenc V4 bandájával szemben), hogy,,nem sikerült megváltoztatni az unió bevándorláspolitikáját".
Ez az én véleményem.
soljanka
Demokratikus államban - és a Felcsúti Szarjankó szerint Magyarország az - minden államolgárnak joga van szavazni, vagy nem szavazni.
Én például részt fogok venni - bár külföldön dolgozóként kizártak, de épp Magyarországon tartózkodom, és úgy döntöttem, hogy a szüleimmel együtt otthon szavazunk: kibontunk egy jó kis vöröset,és beszélgetünk. Lehet, hogy politizálunk is.
Tehát élünk demokratikus jogunkkal.
Perwool
@nevemnick: Tökéletes írás!
Ha a kérdés mondjuk így szólna:Hozzájárul Ön ahhoz, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését? Akkor igen a betelepítésről szólna a népszavazás. De a kérdés arról szól, hogy a választási ciklus félidejében az állampolgárok megerősíti-e az országgyűlés legitimitását, hogy az a magyar nép nevében, a népszavazási eredmény birtokában szabadon döntsön a magyarság jövőbeni életéről, kiszolgáltatottságáról, vagy akár pusztulásáról!?Amennyiben a népszavazás sikeres lesz, akár dönthet úgy is, hogy megszavazza a kvótát, arra való hivatkozással, hogy a kötelező betelepítési kvóta elutasítása olyan hatalmas anyagi megterhelést jelentene az országnak, amit a költségvetés nem bírna ki.
Perwool
@Apatszerek: Milyen ügy? Nemzeti? Akkor minek szavaztál 2014-ben? Teljes felhatalmazást kapott a kormányzópárt 4 évre. Minden eszköze megvan, hogy a belátása szerint cselekedjen. Minek is kell Juliska nénit megkérdezni? Azt sem tudják miről van szó, tipikus népbutítás: hívószó: migráns, válasz: nem. Plusz még egy kis beszaratás, Ne kockáztassuk. Mit is?
Ez a demokrácia? köteleznek szavazni ellenkező esetben, ha nincs kedvem megtorolják!

Akarja-e, hogy a kormány kizsebelje önt, a kormány hozzájárulása nélkül?
Tessék!Demokrácia van, szavazhatsz! :)))
varrólány
A politikus szerint a népszavazás semmi másról nem szól, csak arról, hogy Orbán Viktor megőrizhesse hatalmát."
Amilyen az ellenzék Együtt Hülyék Többen féle szerveztek , így nem is csoda!
Én is azt mondom bukjon Orbán , legyenek mások újak akik Együtt lopnak ,csalnak! Kellenek a frissítések!
@perfekt: Tökéletes ,mondhatni : perfekt!
Béla333
@varrólány: Mit szólnál egy olyanhoz, hogy esetleg ne te és ne is én döntsem el, hogy maradhat-e Orbán a helyén, hanem kérjünk fel egy független Uniós vizsgálóbizottságot, hogy vizsgálják ki, hogy törvényes-e az Orbán kormány elmúlt 6 éves működése?!
Ha lopott, sikkasztott, akkor ugyanúgy börtönbe vele, mint Juci néni vagy Pista bácsi esetén!
Ja és természetesen ezt Polt nem tudja tárgyilagosan megvizsgálni, hiszen szerelmes Orbánba (és a potya pénzbe!)!
Nos?
Bringás
@Horizont: Közéd én sem. Van ízlésem. Énem férsz bele.
Peller Anikó
@Apatszerek: 13.39, mit is akartál írni a kisiklásról? Röviden.
varrólány
@Béla333: Független Uniós vizsgálóbizottság! Jesszusom ,és ki dönti el hogy mitől és kitől lenne független? Ki választja ki őket ? Majd te talán? De nosza rajta megengedem. A politikusok , még a bizottsági tagok is remekül összetartanak nem igazán van olyan amelyik nem sáros csak nem egyforma mértékben.
silber13
@Bringás: Úgy hírlik, más ugyancsak belefért...!!
Béla333
@varrólány: 16.51-re
Mondjuk a szakma! Nem a politikusi, hanem a jogász szakma! Hihetetlen hogy ilyen létezik!
Van aki nem Fideszben és ellenzékben szeretné látni a világot!
Javaslom kérjük fel az Unió illetékes jogi részlegét, hogy állítsanak össze egy vizsgálóbizottságot, ha már szégyen szemre Magyarországon képtelenség kivizsgáltatni a politikusok bűncselekményeit!
Azért kösz az engedélyt, hogy te megengeded!
Csizmás Kond
@nevemnick: Nem betelepítésről van szó, és nem is annak az ezervalahány kérdésnek az elbírálásáról, hanem arról hogy az ország megőrizhesse függetlenségét egy vegyes uniós tanácsi döntéssel szemben.
Mindent igyekeztek belemagyarázni mert azt hiszitek, hogy másnak nincs esze meggondolni vagy megérteni egy mondatot.
Csizmás Kond
@Horizont: Örvendek, hogy ismét magadra ismertél...:))))
Csizmás Kond
@Béla333: Bélus...te ismét elittad az eszedet...
Azt az uniót akarod megkérni a döntésről akinek az elnöke a holland kormányzása idején adóparadicsomá változtatta az országot ?...ezektől kérni tanácsot akik mind a gazemberségük által kerültek a zunió vezetésébe ?
Csizmás Kond
@Horizont: Mindig személyesen szoktam szavazni...bármennyire is erőlködsz azzal a idegengyülölő rögeszméddel.
Amúgy azt is nagyon bal(oldali)féknek tartom aki odamegy és elbassza a szavazócédulát...mert nincs saját akarata vagy esze meggondolni hogy mit is akar. Ha oda döcögött akkor szavazzon érvényesen ha nem akkor kár a fáradtságért...de van akinek addig ér az esze...:)
Béla333
@Csizmás Kond: 17.12-re
Megint nem érted a leírt szöveget!
Nem tanácsot kell kérni tőlük, hanem egy független vizsgálóbizottság felállítását, a hazai politikusi bűncselekmények kivizsgálására.
Mivel Polt szemmel láthatóan képtelen ellátni a feladatát!
Csizmás Kond
@Béla333: ...akkor is miért nem Polt akarod leváltani ?
Csizmás Kond
@Horizont: ha nem az vagy miért zsenírozna ki kicsoda vagy honnan irkafirkál ?
...és tényleg miért hiszitek sokan azt, hogy ti kell meghatározzatok ki hová írhat ?
verőce21
milyen szomorú lehet manapság egy itt élő lipsi élete. :)
(Most már kint sem egyértelmű.)
Béla333
@Csizmás Kond: 17.29-re
Mert elintéztétek, hogy ha nem lesz olyan a helyére, amelyik megfelel a Fidesz feltételeinek, addig marad a Polt! Akár haláláig. Én meg nem szeretnék ennyit várni, hogy egy normális országunk legyen!
Ezért!
Csizmás Kond
@Horizont: ..mégis onnan..honnan ember mert mindenik ezt fújja de egyik sem mondja hol van az az onnan.
és Orbáni bánat...majd hanyatestem...:))))...te asszony..ki szavazta Orbánt a nyakunkra mi vagy az erdélyiek ?
Elég értelmesnek tartalak arra, hogy felfogd a neten nincs határ, nincs belügy és nincs szomszéd. Amikor egy kitudjahonnani fészbukos beírásra még a füled is tapsikol mert a lelked mellé szólt valaki akkor nem hánytorgatod fel, hogy mi a picsáért kedvez az neked...szóval nem a határ nem a belügy és nem is a szomszédországból írogató az ami téged...pontositok titeket zseníroz hanem az hogy nem vagytok felnőve még egy ehhez a viszonyhoz.
Minden ilyen forumlapnak van tulajdonosa, üzemeltetője, felügyelője, moderátora aki a szabályokat hozzák és ők döntik el az ilyen kérdéseket nem ti vagy te...sőt szerintem nevetneik az ilyen önkéntes felügyelőjelölteken...:))))
Ez ma csak azoknak probléma akik még a régi cipőben járnak...tudod mi vagyunk a párt!
varrólány
@Béla333: 17:04 Unió meg jog ! Joguk az van , csak nem jól képviselik ez egyszerű európai állampolgárokat se. "Ellenzék "meg van mindenhol minden ügyben.
Lehet tényleg jó lenne az uniósok vizsgálnának mert ott csakis becsületes tiszta lelkű emberek vannak ! ? Persze ez csak olyan költői kérdés volt .
Béla333
@varrólány: 18.13-ra
A te gondolkodásod is teljesen beszükült a politikába.
Képzeld! Vannak még az 500 milliós Unióban olyan szakemberek, akik nem pártpolitikusok, nincsenek párt, csak szakmai elkötelezettségei!
Szerinted mindenki ilyen erkölcsi szinten van, mint Polt? Ő inkább börtönbe való mint a magyar "igazságszolgáltatás" vezetőjének.
Ha mi nem tudunk rendet tenni, még megkérhetünk másokat, hogy segítsen.
Vagy szerinted nálunk rendben van az igázságszolgáltatás?
Csizmás Kond
@Horizont: ...az előbb még azt olvastam, hogy ne írogassak a határon túlról...
ja és szavazat...ha valaki onnan szavaz miért nem kötekedsz azzal miért itt nekem meg leginkább egymásnak duzogjátok tele a fejét az Orbánbánataitokkal ?...:)
...és ismét szavazat...miből gondolod hogy csak erdélyiek szavaznak a határ túloldaláról...Magyar állampolgár van más országban is ..Német Svájc...Ámerika..Jizráel...sőt Tájvánon..és szerte a világon mindenütt...
varrólány
@Béla333: 18:20 Na én meg a politika !:-))
Én már kinőttem a naiv korból , de legyen neked igazad biztos vannak még akik teljesen semlegesek , bár ők is kapják valahonnan a pénzt valamelyik semlegestől.
Nálunk jogszolgáltatás van , az igazság meg valahol egy másik bolygón , talán.
Csizmás Kond
@Horizont: ...vagyis akkor csak a nagyrészével van a bajod a többivel nincs ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...nekem meg az a sok b +lás zavaró egy nőtől...de minddnki maga tudja...
...és mi nem teszik bennem..illetve rajtam mert gondolom nem vagy röntgenszmű...
..vagy miről gondolod hogy csak te lehetsz fusztrált valakire de rád senki ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..hogy nem teszem szóvá...de igen csak azokat te soha nem olvasod el...és ami a legfontosabb, hogy ha nem tetszik abban amire én szavaztam azt nem azzal oldom meg, hogy kikiabálom mekkora ökör voltam, hanem megfontolom a következő szavazatom várományosát. Az ilyen nyilvános köpködés amúgy sem változtat semmin sőt az a mentalitás se amit ma írtál hogy márpedig nem megyek szavazni...
...és nem vagyok narancshívő...soha nem is voltam még más pártnak sem a hívője. nekem a hit nem pártvonalon nyilvánul meg.
Az a tény hogy téged zavar ha valaki igazat mer adni a fidesznek már kezdett szórakoztatni...és miért ne szórakozhatnék...?...:)
Csizmás Kond
@Horizont: dehogy mindenhol...és szerintem csak itt olvasol véleményeket mert itt az jellemző, hogy mint baloldalinak csak elégedetlenkedni sírni és követelni illik...ez pedig nem így van...
Apatszerek
Párizs - Négy menekült férfi követett el csoportos nemi erőszakot egy fiatal francia lányon.a 18 éves fiatal lány randevút beszélt meg az Eiffel toronynál az egyik erőszaktevővel, azonban ő három másik társával várt rá. A lányt megkötözték, levetkőztették s brutális módon mindannyian megerőszakolták.
Béla333
@Apatszerek: 20.49-re
Mindenütt vannak bűnözők, akiket le kell kapcsolni!
Képzeld, még nálunk is mik történnek:

"Betonba öntve találták meg a fideszes képviselő áldozatát
Dunaújváros — A rendőrség őrizetbe vette, és emberölési ügyben gyanúsítottként hallgatta ki Gál Rolandot (40), Dunaújváros fideszes önkormányzati képviselőjét."
www.blikk.hu/aktualis/belfold/betonba-ontve-talaltak-meg-a-fideszes-kepviselo-aldozatat/97nkq4x

Hogy milyen emberek vannak mindenfelé, igaz?
Desischado
@Béla333: Nálad a pont Béla! Leírtad a lényeget, mert erről van igazából szó! Ez a főpróba, hányan állnak mellettük! kubatov koma már készítgeti a listáját. Én sem megyek, az biztos! Nem vagyok hajlandó asszisztálni orbán hagymázos hőzöngéséhez, mikor a napnál világosabb, hogy csak a hatalma megtartásról van szó, hogy hány embert tud hülyére venni, hogy zavartalanul tovább rabolhasson minket! Bojkottáljuk ezt a merőben értelmetlen szavazási mizériát!
perfekt
@Apatszerek: szia:Betűről betűre, ahogy írtad.
perfekt
@varrólány:SziaÉrveid vannak-és ez fontos.Azt mondom-haja szála nem görbül a fidesznek-sőt vereség esetén még jobban összezárnak majd.Az ellenzék pedig rágja a gittet--és biztatják egymást ,hogy mekkora győzelmet arattak. most mondom-nekik-szerintem:még egy ilyen győzelem és elvesztetek-! de nehéz dolog ez-de a pártok teszik ezt olyanná!
nevemnick
@Csizmás Kond: 17:04 írod: ,, az ország megőrizhesse függetlenségét egy vegyes uniós tanácsi döntéssel szemben."
Nos kedves barátom, Magyarországon nincs (és nem is volt) függetlenség, sem az unióval, sem anélkül. Mindig függtünk valakitől, jelenleg inkább egy kialakulóban lévő diktatórikus államvezetéstől, aki megmondja, hogy mit kell tudnod a vezír szája íze szerint. Majd ha arról kell szavazni, ami a magyar nép érdeke lesz, akkor igen, megyek, de egy ilyen hazug népszavazásért egy lépést sem teszek.
Apatszerek
Hírszerkesztők asztaláról olvasott legújabb hír Magyarország a gazdasági menekültek részére No Go terület lett, nemzetközi elismeréssel. Ez ellen Merkel kancellár teljes mértékben tehetetlen.
perfekt
Én pedig arról olvastam.hogy a szemét amcsik a Szíriai Arab Hadsereget támadták meg,melynek következtében az "ISIS" stratégiai fontosságú magaslatot foglaltak el.Mellé ezek a koyotok- megzavarták az Orosz légierő kommunikációs berendezéseit-és ők is a
Szíreket támadták!Jó nem?
Csodálkozó
Válasz orbáncnak:
Viktor ecsém! Szívesen válaszolok életfontosságú kérdésedre, ha te is az enyémre: akarod-e, hogy az EU kötelezően megvizsgálhassa a vezető politikusok szellemi, pszichológiai és pszichiátriai alkalmassági állapotát?
He?
Béla333
@Csodálkozó: 12.46-ra
Egészítsd ki a kérdésedet azzal, hogy az anyagi gyarapodásukat is megvizsgálhassa!
moareka
Aki nem el szavazni, az úgy meg lesz jegyezve, hogy a fal adja a másikat...:))))))
Csizmás Kond
@nevemnick: Tehát mindig függtünk valakitől de most kimondottan a saját kormányunktól függünk és ez nem tetszik neked...huba...egyre cifrább agyalágyultságokat írtok.
nevemnick
@Csizmás Kond: úgy van ond, ilyen genyó társaság a magyar újkori történelemben még nem volt. De ha neked tetszik, akkor lelked rajta, fényezd a őket, mi meg majd a csizmánkat az ülepükön.
:D
Apatszerek
Hétfőn napközben kezdődött a lázadás, több százan tüntettek a sziget fővárosának utcáin, aztán egy csoport felgyújtotta a befogadó tábort. Több mint 5000 menedékkérő lakik Leszboszon, és egyre hangosabban követelik, hogy engedjék őket tovább Európa belseje felé. Nemcsak ezen az egy görög szigeten kaotikus a helyzet, hanem máshol is, hiszen nyár közepe óta megint emelkedik a Törökország felől érkező bevándorlók száma.
Apatszerek
Félnek a helyiek Az előző napokban rendszeresen több száz migráns vonult Leszbosz utcáira. A dühös muszlimok dzsihádra, azaz a keresztények elleni szent háborúra buzdították társaikat. A helyiek is egyre gyakrabban tüntetnek a tarthatatlanná vált körülmények miatt. A sziget lakói azt mondják: rettegésben tartják őket a migránsok, akik folyamatosan és egyre agresszívebben követelik, hogy engedjék őket továbbutazni Athén felé. – Valami általános megoldást kellene találni az egész menekültügyre. Leszbosz lakói, amikor az egész elkezdődött, vendégszeretőek voltak, jó lélekkel fogadták a "menekülteket", de mostanra már nagyon elegük van az egészből – mondta Efsztratiosz Kitelisz, a sziget kormányzója. A szigeten élők attól tartanak, hogy ha Törökország felmondja az unióval kötött szerződést, és még ennyire sem fogja vissza a bevándorlóáradatot, akkor visszatérhetnek a múlt év drámai napjai, amikor napi négy-ötezer ember is partot ért náluk. Gondolkodásra ösztökélés! Agyatlanok maradjanak otthon!
Apatszerek
A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint a Magyarországon 2008-ban "menekültként" elismert iraki férfi 2016. augusztus 28-án a VIII. kerületi szórakozóhelyen megfogta egy nő karját, amit a nő inzultálásnak vett, nemtetszését fejezte ki, és egyben felszólította a férfit, hogy fejezze be magatartását. A férfi az elutasítástól dühös lett, és többszöri szóváltást követően a sértettet az egyik asztalról felvett üveggel arcon dobta, majd a nőt a székével együtt fellökte. A nő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a nyomozás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. O. iraki állampolgárt, akit hétfőn gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi tagadta a terhére rótt cselekmény elkövetését, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.
gulyasgyula
@Apatszerek: Érdekes hogy egyeseknek még ez se elég meggyőző hogy nemmel kell szavazni ..Ha ennyi ember neki megy a kerítésnek azt már csak fegyverrel lehet megállítani DE KIÉ LESZ A FELELŐSSÉG ???
Apatszerek
@gulyasgyula: Saul Nagypapa • an hour ago

Nem kell nekik sátrat, ételt, italt, munkát, pénzt, stb. adni! Csak egyben kell segíteni őket, hogy visszamenjenek oda, ahonnan jöttek! Éhes vagy, fázol? Menj vissza oda, ahonnan jöttél, itt csak szenvedés vár rád! Listázni kell azokat a magánembereket, vállalkozásokat, politikusokat, szervezeteket, akik segítenek nekik, akik mellettük szólnak, akik értük tevékenykednek! Őket meg kell büntetni! Fel kell venni a kesztyűt! Ez háború, az európaiaknak pedig kötelességük megvédeni magukat!
Béla333
@Apatszerek: 21.17 21.22-re
Ezt te írtad, idézted, vagy fordítottad?
Beidézhetnéd az elérhetőséget is!
Riogatni meg teljesen felesleges.
Ugyanis beidézhetnéd az ELTE gólyatáborban elkövetett erőszakról szóló cikkeket is, ott ugye tősgyökeres magyar ember erőszakolta a lányokat, igaz?!
Tehát milyen cikket, írást, riportot idéztél? (Remélem nem a Lendvai utcából kaptál eligazítást!)
Béla333
@Apatszerek: 21.30
Már nem ijesztgetsz, hanem fenyegetsz?
Micsoda mocsok ember vagy te, honnan ez a fasisztoid hozzáállás?
Inkább azon hazaárulók ellen küzdjél, akik lerombolták az országunkban a demokráciát, akik szétlopták az országot, ellopták az Uniós felzárkóztatási pénzeket, ami nagyobb összeg, mint annakidején a Marshall segély volt!
Igen Orbán és a szekértolói teszik tönkre az országot, lökik Putyin ölébe, írnak alá olyan szerződést PaksII ügyében ami egészen az unokáinkig adósítja el az országot és vagy tízezer évig kerülgethetjük itt a sugárzó szemetet.
Ne fenyegetőzzél, hanem gondold meg mit tesztek ezzel az országgal!
Szemét hazaárulók!
Apatszerek
,, A harcias muszlimok pedig otthon harcoljanak az ellen, ami elől menekülnek. Szégyen, hogy ide tolakodnak, miközben európai katonák harcolnak értük és szégyen, hogy Európa nem tudja megvédeni a határait! A régebbi korokban nem sokat szaroztak a hívatlan vendégekkel, Kardélre hányták őket és a probléma meg volt oldva. Ma az ilyesmi nem megy, pedig ez álhumanizmus, mert lehetetlen a várható óriási tömeget befogadni, nekik ingyen jó életszínvonalat biztosítani. Minél többet fogad be Európa, annál többen kelnek útra. Hajóra kell rakni az összes betolakodót és visszavinni őket az arab és afrikai partokra kényszerrel. Ha az ottani hatóságok ezt nem engednék, nos arra való a hadiflotta, hogy biztosítsa a partra szállítást. Kimentés helyett még a nemzetközi vizeken vissza kell fordítani minden hajót. Amelyik nem megy, azt vontatni, vagy lőni rá. Ez már háború és nem kellene megvárni, amíg a fél világ összes nyomoronca tele szarja Európát" @Béla333: Dohány utcai vélelem!
Apatszerek
@Béla333:,, Már nem ijesztgetsz, hanem fenyegetsz?
Micsoda mocsok ember vagy te, honnan ez a fasisztoid hozzáállás"? Fenyeget téged a betegszamár! Ezeket a kommenteket azért másolom ide, hogy elgondolkozzanak azok, akik pártideológiát követve otthon maradásra szervezkednek, mert öngondolkozásuk sérült.Demokratikus jogukat otthon maradással gyakorolják! A megszólításod fordítom feléd, személyednek. Már nem ijesztgetsz, hanem fenyegetsz?
Micsoda mocsok ember vagy te, honnan ez a DK-s kommunista hozzáállás?
koszpeko
@Bringás: Leszarlak én is te szarházi.
2-1
Apatszerek
Összeállt az Északi Front: négy ország eljárást akar Magyarország ellen,,Ti fogadtátok be őket,tiétek.Ja,elegetek lett belőlük-dugják a nőket,erőszakosak-elégedetlenek-,bele kötnek az élő fába is,koszosak szemetelnek,dolgozni nem akarnak,segélyeket felveszik-lakást követelnek,ingyen utazás szabad csámborgást mindenfelé.leverik a kereszteket templomaitokról?Kihagytam volna valamit. ki a ti farkatokkal verjétek a csalánt! Integráljátok őket. Perfekt"
koszpeko
@Csizmás Kond: Egy szar szemét szőrös talpú romántól mit lehet várni,aki pénzért hány ide be nagy faszságokat?
Mesélj!
Szőrös talp nálatok milyen a népszavazás?
gulyasgyula
@Apatszerek: ..Nagyon jól látod a dolgokat ..Ha még nem használnak fegyvert majd fognak később ..Ezek az emberek össze tévesztik a szolidalitást a gyengeséggel és lenéznek bennünket, , Európát ..Lesz itt még olyan világ hogy a sok liberális barom az ürge lukba is elbújik ...
Csodálkozó
@Csizmás Kond: Az épeszű ember nem ugrik orbánc gumicsontjára.
Csodálkozó
@Bringás: Neked oszt' van ám ízlésed, ganajtúró!
Bokáig beszorulva fejjel orbáncod valagába nagyon széles látókörű lehetsz, szarosszájú hígvelejű majom!
nevemnick
@gulyasgyula: jómagam nem vagy a ti szövegeteket idézve ,,libsi, komcsi", de tudom, hogy mikor lesz a hazám veszélyben, hiszen már most abban is van. De ott a bibi, hogy attól a társaságtól kell féltenem, amelyik jelenleg a trónon ül, és az az érdeke, hogy az ország népét félelemben tartsa, és nem az, hogy az ország népét szolgálja, amire, ha hamisan is, de felesküdött. Hogy tisztán értsd, nem a migránsoktól és az európai uniótól. A másik, hogy jogom/jogunk ahhoz, hogy veletek szemben, az egymiller agymosott ,,nemzeti magyartól", már ne kelljen elfogadnom/elfogadnunk azt amit a vezíretek kilehel a száján. Amúgy meg teszek arra amit felböfögtök.
Bringás
@koszpeko: " koszpeko
@Bringás: Leszarlak én is te szarházi.
2-1
thumb_up1 replyVálasz
error
access_timetegnap, 22:09"

Íme a libsi kultúra!!!
Béla333
@Bringás: 07.45
Azért te sem dicsekedhetsz komoly kulturális háttérrel!
Ismételgeted, amit a "nagy főnöktől" vagy a környezetétől hallasz.
Próbálj meg saját véleményt is kialakítani!
Ugye érted!
Béla333
@Bringás: 09.09
Dehogy erőlködök!
Csak a tényeket állapítom meg!
Apatszerek
,,Az Európai Unió és Kanada közötti szabadkereskedelmi megállapodást a tervek szerint a felek október végi csúcstalálkozóján írják majd alá, de azt még a tagállami parlamenteknek is ratifikálniuk kell. Az ellenzők szerint az egyezmény általános deregulációt von maga után és korlátozza a nemzeti kormányok mozgásterét.
A TTIP megkötését célzó, évek óta húzódó tárgyalások egyelőre nem hoztak áttörést, aminek fő oka az, hogy az európai közvélemény egy része aggodalommal tekint a tervezett ügyletre, attól tartva, hogy az megnyithatja majd az utat a tőkeerős, globális szerepet játszó amerikai nagyvállalatok - környezet-, illetve fogyasztóvédelmi szempontokon átgázoló - érdekeinek európai érvényesítése előtt." Összefüggéseket akik nem képesek követni na azok a liberál elv tulajdonosai.
Béla333
@Apatszerek: 09.27
Ennek mi köze a cikkhez?
Egyébként meg nyomd már oda, hogy honnan idézel, ha idézel!
(Azt nem tételezem fel, hogy saját szülemény!)
Apatszerek
Látó körből van az idézet, amelyben a világeseményeit taglalják és nem ragadnak le a párt ideológiánál. Na de aki csak a párt propagandát olvassa attól a látókör nem szélesedik! @Béla333: Remélem kielégítő, ha nem akkor feleslegesen kommentelünk!
Apatszerek
Saját nemzetének, országának is csak a fikázása a cél, nem csodálkozni kell ezen hanem tudomásul venni ezeknek a természete a fikázás!
Apatszerek
@gulyasgyula: ,,Terroristák az Európai Unióban

2015 január végén bejelentésre került, hogy az ISIS tagjai beszivárogtak az Európai Unióba úgy, hogy olyan civil menekültnek álcázták magukat, akik a háború elől emigrálnak az iraki zónából.[3] Egy ISIS-képviselő személy azt állította hogy az ISIS sikeresen csempészett 4000 terrorista aktivistát Európába, és hogy támadást tervez Európában az ISIS ellen folytatott légicsapások megtorlásaként.[4] Bár a szakértők úgy gondolják, hogy ez az állítás eltúlzott volt, melynek a szervezettől való félelem növelése volt a célja, de elismerik, hogy a nyugati országok tisztában vannak azzal, hogy terroristákat csempésznek Európába.[5][6]"
Apatszerek
Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni a Levante térségből kiindulva (ez magában foglalja Jordániát, Izraelt, Palesztinát, Libanont, Ciprust és Törökország déli részét, beleértve Hatay tartományt). A csoportot hivatalosan terroristaszervezetnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Indonézia és Szaúd-Arábia, emellett a nyugati és más médiumokban is széles körben terrorista szervezetként említik. Az ISIS az iszlám vallásnak azaz az iszlám erkölcsi és vallási vezérelveinek radikális, szélsőséges értelmezéséről, és a saría törvényeinek radikális és önkényes alkalmazásáról ismert, ezekre hivatkozva brutális erőszakot alkalmaz, különösen az iszlám vallás síita irányzatának és a keresztény hit követői ellen. Irakban legalább 4000 harcost tudhat soraiban, akik kormányzati és katonai célpontok támadása mellett civilek ezreinek életét oltották ki. 2014-ig közeli szálak fűzték az iszlamista Al-Káidához, de februárban az Al-Káida egy nyolc hónapos hatalmi harc után minden kapcsolatot megszakított a csoporttal, jelentések szerint annak brutalitása és „notórius engedetlensége” miatt.
soljanka
"Öngondolkozásuk sérült" - hát ezen behaltam:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.