Southamptont is no-go zónaként tüntette fel a kormány, amire a város vezetősége felháborodottan reagált. A röplap szövegét súlyosan félrevezetőnek tartják és nyilvános bocsánatkérést várnak. Felháborodott Southampton vezetősége, miután tudomásukra jutott, hogy a magyar kormány kvóta-népszavazást előkészítő szóróanyagában no-go zónaként kategorizálta a várost, írja a Daily Echo. A kormány által terjesztett füzet pirossal jelöli a migráció által sújtott európai városokat, és azt állítja, hogy ezeken a helyeken a rendőrség elvesztette a kontrollt a helyi normákhoz egyáltalán nem alkalmazkodó bevándorlók miatt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szijjártó csak jobban tudja. Sőt tovább megyek. Ő mindent tud.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szijjártó csak jobban tudja. Sőt tovább megyek. Ő mindent tud.
papa.49
No akkor ez ,,ÖNGÓL,, volt futsalosmajom, akkor most tartsd a pofád hadd verjék pépesre, ja és a főnöködet is vidd magaddal, neki is kijár a ,,jóból,,!!!
Kovács Gizella
@human: Igen Szíjjártó az okos szart mind megette
nezelodo
Olyan ez a zselés fiú, mint a szomszédasszonyom. Azt is tudja rólam, és terjeszti is, amit még én sem tudok magamról.
Most legalább azok az említett települések is tudják saját viselt dolgaikat a Szíjastól. Rágalmazz nyugodtan, valami biztosan megragad a köz emlékezetében, ez egyik ars poétikája Orrbánnak is.
human
Egyébként nem fognak bocsánatot kérni. Lázár a napokban jelentette ki, hogy tudomásul kell venni, ha kampány van akkor nincs diplomáciai finomkodás. Tehát kampányban össze lehet hazudni mindet, bármilyen kitaláció alkalmazható, hogy az emberek kellően rettegjenek valamitől amit nem ismernek, amivel nem találkoztak, amiről nem tájékoztatták őket hitelesen.
Béla333
Küldjük oda a futsal miniszterünket, hogy egy lakossági fórumon megvédje a Fidesz álláspontját!
Magyarázza meg a helyieknek, hogy mit és miért nem látnak jól!
Az M1 meg közvetítse élőben az egészet!
nezelodo
@Béla333: Megnézném, ha összeakadna az ő taxisukkal ez a ropilábú zseni.
Béla333
@nezelodo: 21.42
Lefocizná őket! Vagy nem?!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Küldjük oda a futsal miniszterünket, hogy egy lakossági fórumon megvédje a Fidesz álláspontját!"

A BBC riportere is megfingatta, akkor egy helyi politikus reggelire falná fel a Szíjjast.
karma1
@human: 20.57-re. Igen, talan megteheti ezt Magyarorszagon, magyarokkal, magyar "tenyekkel" (Persze, nem teheti meg egyikkel sem, de ez nem zavarja ot).

Viszont hogy van kepe beleszolni teljesen idegen hatalmak BELUGYEIBE, amikor nem is roluk van szo, hanem Magyarorszagrol?
Szegyen ez a toketlen csavo a magyar kulugy elen.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"Viszont hogy van kepe beleszolni teljesen idegen hatalmak BELUGYEIBE..."

Nem avatkozik be azon városok (országok) belügyeibe, egyszerűen csak nevüket használta fel HAZUGSÁGAIKHOZ, ahogyan az már mindennapos dolog a fityesz berkeiben.
Kellett a birkáknak konkrét városnevek, s ciki, hogy ezek a HAZUGSÁGOK eljutottak külföldre is.
Csak a gond az, hogy ez a ciki éppen megegyezik az ország lejáratásával, ami pedig megfelel egy hazaárulásnak!
Nos, ez az igazán ciki az egész HAZUGSÁG-cunamiban.
karma1
@F_Viktor: Igazad lehet, de en ugy ertettem a "beleszolast a belugyeibe", hogy ezzel a hazug allitassal szijjasp. azt allitja, hogy az illeto orszagban nincs jo rendorseg, es nem mennek jol a belugyek sem, vagyis velemenyt is mond roluk, persze, dehonesztalot...
Talan ezt mar megse kene, nem?
human
@karma1: Áhh. Ezeket minél jobban lebuktatják annál jobban nyomják fullban az idiótát. Báncsák a kisvasutat? Akkor meghosszabbítjuk!
LPQ
Te geci Orbán, tudsz bocsánatot kérni?
Persze, hogy, nem.
Észrevetted, Orbán - fattyak ivadéka -, hogy SOHA nem tudsz?
Erre van válasza a pszichiátereknek, a pszichológusoknak, és minden pszicho-izéknek, amiből te anyaszomorító állat sosem fogsz jól kijönni.

Orbán Viktor, te beteg vagy, és nem kicsit!!!
nezelodo
@simmering73: "Majd a zselésagyú szkanderban lerendezi."
Már szájkaratéban is gyengélkedik ez a papagáj, simán leugatják a tényeket ismerő vitapartnerei.
silber13
@simmering73: 22:52-re: Ki? Ez a szopott makaróni!? Hiszen olyan vékony, hogy kétszer kell megütni, hogy egyszer eltalálják!
Cicamama55
Ezt a bomlasztó módszert alkalmazzák 2010 óta! Eleinte még csak Magyarországon belül uszították egymásnak a különböző pártokat, majd a különböző korú, különböző vallású, különböző foglalkozású, különböző származású embereket. Egy ideje, átlépve a határainkat, az Eu-ban mesterkednek a tagállamok egymásnak ugrasztásával. Mi, béke szerető emberek meg kezdünk megrokkanni ennek a sok ellenséget generálásnak a hatása miatt. Istenem, a szabadságharcokban, világháborúkban elesett hőseink a sírjukban forognak!
glorianna
Southamptonban történetesen kb. 4-5 ezer, az utóbbi 20 évben kivándorolt magyar él. Ők sem, a kb. kétszer annyi lengyel és ugyanannyi román sem vette át az uralmat a város felett. Nagyon élhető, kellemes, helyes város, igaz, mindenféle népek lakják, nem csak angolok :D.
F_Viktor
@nezelodo: Írod:
"... simán leugatják a tényeket ismerő vitapartnerei."

Igen, a fityeszes megmondók, a pártutasítást (bocsánat, orbán utasításait) hűen követők csak messziről, otthonról tudnak üzengetni. De azt megteszik mindenkinek, az amerikai volt elnöktől az ENSZ-en keresztül Brüsszelig.
Szemtől szembe már nehéz megvédeni a Keresztapa hazugságait. Akkor jön a leégés, a sallerek, a felmosórongy szerep...
solidedge
Southampton tudhatná, hogy blöff az egész. Viszont a magyarok elvtelen riogatásához kitűnő frázis. Így a tájékozatlanok tömegesen rohannak nemmel szavazni. Majd kicsiny falujában este a szavazás után bezár mindent, elengedi a kutyát és minden zajra felriad félve a betörőktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.