A Magyar Liberális Párt a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a szakszolgálatok kudarcának tartja, hogy 2015. november 13-i párizsi és a 2016. március 22-i brüsszeli merényletek elkövetői közül tavaly többen is Magyarországon tartózkodhattak. Mint ismeretes, a terroristák szállodákban laktak, szabadon mozogtak anélkül, hogy bárki felfigyelt volna rájuk, holott működésüket az Iszlám Állam központjából irányították. Elképzelhető, hogy …

Forrás: 24per7.info
Feltöltő: Kovács Gizella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Eriksson: @Szókrakész: Akkor menjetek szavazzatok nemmel...ha már egyszer ráugrottatok a qrbán faszára, nekem aztán édes mind1...menjetek aztán segítsetek neki lefrissíteni a kubatov listát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Gizella
Az MLP ügyvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Idők erről szóló cikkére hivatkozott. Bodnár Zoltán úgy fogalmazott: ha a magyar kormány teljesítette volna a nemzetközi szerződések szerint ráháruló kötelezettségeket, regisztrálja a Magyarországra érkező menekülteket és gondoskodik azok elhelyezéséről, akkor “valószínűleg ezek a terroristák sem flangálhattak volna szabadon Budapest utcáin”. A kabinet viszont, annak érdekében, hogy fokozza a menekültválság okozta félelmeket, 2015. nyarán tízezreket “szabadított rá” Budapestre és az országra, ahelyett, hogy ezeket az embereket összegyűjtötte és regisztrálta volna – jelentette ki.
Eriksson
@Kovács Gizella: AHA! Akiket meg regisztráltak és továbbmentek, azokat küldenék vissza azzal, hogy Magyarországon regisztrálták őket, csesszék meg őket a magyarok.
Hogy is van ez?
Hellcat
@Eriksson: Úgy van, hogy a qrbánék itt tartották őket "regisztrálás" címszóval meg "mi csak a szabályok szerint járunk el" de basztak ezek regisztrálni vagy rendesen intézkedni, az volt a lényeg hogy kirakatban legyenek a Keletinél meg a pápa téren...jó kis figyelem elterelés volt addig is minden bajról meg disznóságról. Aztán most még be is szopták ezzel, hogy itt sürögtek forogtak a terroristák. Szar ügy...ruszki adócsalók is vígan rohangálnak itt pénzért.
papa.49
@Kovács Gizella: Tudom hogy a hazugovics magánhadserege, de akkor miért terrorelhárítási központ a neve???
Miért nem csak röviden orbánhuszárok!!!
Kovács Gizella
@papa.49: Mert az ő rezidenciájánál terrorelhárítók.
Kovács Gizella
@papa.49: Mindegyiknél.
Nekünk meg ott van a kerítés ...
bencemacska
Ez annyira súlyos történet, hogy ezzel kiírtuk magunkat Európából!
De miért hozta ezt nyilvánosságra a Magyar Idők? Túl tolták a biciklit?
papa.49
@Kovács Gizella: Ne viccelj van vagy 100 háza, kastélya, dácsája, nyaralója, itthon meg Erdélyben, Horvátországban, Svájcban, Franciaországban, ennyi helyre egy egész hadsereg kell!!!
Kovács Gizella
@papa.49: Hát ez egy egész hadsereg.
Ki tudja hányan vannak ?
Hellcat
@Eriksson: A két szememmel láttam mert hetente többször is kénytelen voltam keresztül menni a két említett helyen amikor tele volt migránsokkal. Ide hiába küldenek akár kit itt nem marad senki...még a magyarok sem!
Eriksson
@Hellcat: Ne is maradjanak. Mi nem hívtuk őket.
A Keleti-s afférnál maga Merkel mondta, hogy gyertek galambocskáim, mert az nem járja, hogy gyalogolnotok kell a nagy magyar pusztaságban. Az osztrákok meg autóval, buszokkal jöttek értük. Akkor most mi van?
Hellcat
@Eriksson: Mentek volna ők előbb is de a qrbánék itt tartották őket mindenféle szarságra hivatkozva, de a valódi ok az volt hogy piszok jók voltak figyelemelterelésre...de ezt már leírtam. Melyik országból nézted ezt te végig???
Eriksson
@Hellcat: Nem fárasztó állandóan azt szajkózni, hogy mindig mindenben Magyarország és qrbán a hibás? Nem lehet, hogy az a hibás aki ezt be akarja nyeletni a magyar néppel? És ha azok a migránsok nem akarnak Magyarországon maradni, akkor miért akarják őket erre kényszeríteni? Mik ők? Marhák, hogy csak úgy terelgetik őket ide-oda, meg se kérdezve, hogy ők mit szeretnének, ha már annyira szeretik őket tőlünk nyugatra? S ha annyira szeretik, miért akarják mindenáron lepasszolni nagy részüket a volt keleti blokknak, csakhogy szabaduljanak tőlük? És miért csak a mi országunk van állandóan leszarozva és fenyegetve mindenféle szankciókkal?
Ezt lenne jó tudni.
Hellcat
@Eriksson: Nagyját lepasszolni ide? 1300 ember a nagyja? Lehet azért baszogatnak minket mert olyan kurva jó a külpolitkánk nem? Mert odakint mást mondanak a politikusaink mint ideahaza...Hazugságokat terjesztenek más országokról. Nézz már körül...most fürdőtt be a szógyártó pl ezzel a no-go kamuval...minden értelmes ország lenéz minket mert lófasz hozzáértéssel kezeljük a dolgokat. mind1 ha eddig ez nem jött át akkor kár beléd a szó.
Eriksson
@Hellcat: Milyen 1300 ember? Megragadtál a februári kvótánál, amely azóta bőven változott. S ha csak annyi lenne, még hátra volna a jogos családegyesítés, és az évente duplájára változó szaporulat. Egyéb kellemetlenségekről nem is beszélve.
A no-go zónák egyáltalán nem kamu, minden nyugati országra jellemző már. Ha értve olvasnál, vagy több felől tájékozódnál, akkor olyanokat nem írnál, hogy ez és ez kamu, az meg az igaz, mert azt a külföld terjeszti rólunk. Mert semmi sem fekete-fehér, a dolgokat a helyükön kell kezelni.
Szókrakész
@Hellcat: És akkor az osztrák, a német, a dán, a norvég, a svéd, a...miért akarja ide visszadobálni őket?!?!?!
Már ki lettek mazsolázva.
A selejt meg takarodjon tőlük.
És persze megint a birka Magyarország jut eszükbe?

Ne ezzel van tele a tasakja az embernek.
Már unalmas.

Merkel banya hol van?
Most miért nem mondja:
Wir schaffen das.

Akkor integrálja is az összeset, ha már meghívta őket!!!
Szókrakész
Fodros Gabrielláék meg inkább hallgassanak.
Hazaáruló jellemtelen...

Tavaly télen pont az volt minden hírben, hogy se a francia, se a belga titokszolgák nem osztottak meg infót velünk.
De gyorsan felejt ez a Gabriella!!!
A politikai vegyetek már észre tipikus esete ez a nyilatkozat.
És ha hazafiak(Gabriellánál nem tudom hogy hazalány vagy fiú) lennének, akkor a más pártokkal összezárva közösen védenék hazánk érdekeit, nem pedig lejáratnának, ekéznének, xart kevernének.
De hát mit várunk tőlük?!?!?!
Csak ennyire fussssaaa nekik.
Meg is látszik a támogatottságukon.
Peller Anikó
@Eriksson: "AHA! Akiket meg regisztráltak és továbbmentek, azokat küldenék vissza azzal, hogy Magyarországon regisztrálták őket, csesszék meg őket a magyarok."

Pontosan ezért nem lett volna szabad egyetlenegyet sem beengedni, pláne nem regisztrálgatni úgy, hogy mindegyik eldobálta a papírjait.

Itt egyáltalán nem a regisztrálás a kérdés, mert ha regisztrálnának 200 milliót belőlük akkor megoldódna a probléma? A lófeszt oldódna meg, lenne még 200 millió nyaksebészünk akinek mind papírja van róla, és?

Hát nem a papír a probléma hanem, hogy elvágják a torkodat, barmok.
Eriksson
Már az elején fel kellett volna állítani egy hadsereget a határon éleslövészekkel, mint az izraeli határon. Továbbá törvényt hozni mint az ottani főnök, hogy a kődobálókat is bármikor le lehet lőni. Nem jött volna ide annyi határsértő, az már biztos. @Peller Anikó:
Hellcat
@Eriksson: @Szókrakész: Akkor menjetek szavazzatok nemmel...ha már egyszer ráugrottatok a qrbán faszára, nekem aztán édes mind1...menjetek aztán segítsetek neki lefrissíteni a kubatov listát.
perfekt
A liberális pártnak pedig jobb lenne ha nem jártatná a száját.Ilyen magyarázatot- hibás tudatlan elmék gyártanak.Végig utazták oda vissza Európát-a gyilkosok-és ezek az idióták ráverik a TEk re a hülyeségeiket.Akkor mondjátok meg a barátaitoknak, szavazzanak-a NEM rubrikával-,hogy ide országunkba egyetlen egy migráns se jöjjön--akkor biztosan nem robbantanak majd sehol! Esetleg Izráelben!
Eriksson
@Hellcat: No és ti kinek a faszán tengődtök? Mert nekem spec. nincs szükségem az Orbánéra, hogy belássam, ez a hisztéria amit itt műveltek, az parasztgyalázat. Nektek pedig egy méretes fasz hintheti az ideológiát mert ezt a sok marhaság amit itt összehordtok, mindnyájatoknak egyszerre ugyanaz, nem juthat eszetekbe.
papa.49
@Kovács Gizella: Hivatalosan úgy ezer körül, de, hogy valóban mennyien azt a hajdú tábornok tudja!!!
Hellcat
@Eriksson: Akkor lehet ti vagytok azok akik szembe mennek az autópályán nem?
JAJMÁR
Muszáj vplt a kerítés propagandàra meg népgondolkodás igazításåra koncentràlni. Mert nekik az van mondva. "A terroristàk közott sok a migráns". Azok meg nem szâllodában laknak.
nemkati
Ha nem egy ilyen töketlen ellenzékünk lenne, akkor már a csapból is az folyna, hogy a TEK, ahogy a 24per7.info-s kommentelő írta, inkább Ráhelke telefonját keresi, meg 0rbánt kísérgeti, a felcsúti látogatókat szelektálja, vagy esetleg Nárcisz kutyát biztosítja, ahelyett, hogy terroristákat fülelne le. Mégis mi a bánattal foglalkozott a TEK, amikor a terroristák Magyarországon totál nyugiban szervezkedtek???
Béla333
Így van ez, ha nem akarunk egy Uniós szintű titkosszolgálatot. A magyar csak játszadozik az információval, most a népszavazás előtt 3 nappal jönnek ezzel a magyar történettel elő, nem tudom, hogy a társ titkosszolgálatokat mikor tájékoztatták erről és korrekt volt-e a tájékoztatás?!
Csakhogy a Fidesz képes az országot is kivezetni az Unióból, csakhogy ne legyen ilyen központi titkosszolgálat és nyomozóhatóság, ugyanis ekkor már nem tudná a bűncselekményeket Polt elmeszelni. Lehetne menni hosszú, tömött sorokban a kaptárba!
Ezt akár olyan áron is meg akarják akadályozni, hogy kiléptetnek, kirugatnak minket az Unióbol.
Ez hazánk érdekei ellen való szándákos károkozás: hazaárulás!!!
nemfideszes
@perfekt: @Eriksson: Azért azzal ugye tisztában vagytok, hogy akár van kvóta akár nincs, akár van "migráns" áradat akár nincs, ha valaki mindenáron terrorcselekményt akarna elkövetni kis hazánkba, ha csak a nemzetbiztonsági szolgálatok idejébe le nem kapcsolnák, akkor azt véghez is vinné, és magasról leszarná, hogy hányan is szavaztatok "nem"-el. A hombár fejű IQ bajnok vezette TEK-ről már nem is beszélve.
Csuti akár körbe is keríthetné az országot méterenként egy-egy katonával, attól még Tóni letelepedési kötvény bizniszének köszönhetően bárki bejöhetne az országba, méghozzá legálisan! És ahogy a példa is mutatja a "rendszer" átjátszása még egy orosz bűnözőnek sem jelentett gondot.
Azt kéne felfognotok végre, hogy ha a kerítések mögé bújva rettegtek, a szélsőségesek már elérték a céljukat. Mint ahogy a csuti féle barmok által felkorbácsolt muszlimok elleni általános gyűlölet is a szélsőségesek malmára hajtja vizet, mivel így sokkal könnyebben és nagyobb számban toborozhatnak híveket.

@Eriksson: " mindnyájatoknak egyszerre ugyanaz, nem juthat eszetekbe."... :):):) ... és ez ügyben mi a helyzet "veletek"?
Eriksson
@Béla333: Bélám! A titkosszolgálat attól titkosszolgálat, hogy titkosan szolgál. Annyira titkosan, hogy pártok felett áll, kizárólag a nemzetet érintő kérdésekben, s nem az unió érdekében.
S ha már ilyennek találták ki (gondolom hatékonysága messze elmarad a többiétől), nem valószínű, hogy sajtószóvivőt fognak alkalmazni, hogy a nagyérdeműt tájékoztassák a titkosan kiszimatolt történések, összeesküvések, terrorista készülődések felderítéséről.
magyarbakancs
Idióta emberek vezetik ezt az országot.
És idióták védik meg az embereket.
human
Talán a TEK-et jobban lekötötte Orbán védelme és a terrorizmussal csak akkor foglalkoznak, ha éppen van rá idejük.
wagabund
A Magyar Liberális Párt a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a szakszolgálatok kudarcának tartja, ...

még szerencse, hogy itt van nekünk ez a párt...ők már csak tudják, hogy kell beépülni egy hordába, ahol nem elég hasonlítani, tanácsos több nyelvet, vagy annak nyelvjárásait hibátlanul beszélni...

A nagyon nagytudású Fodor például bármikor beugorhat, mint beépült ügynök...aztán sikeresen megelőzheti a csúnya tetteket...mutasson példát...ő biztosan nem hibázik(mint tudjuk)
Bringás
Na liberálisok! Merkel meghívta a vadakat! Faymann ugatott a kerítés ellen! Orbán Merkel hívó szavára átengedte a muszlim bandát úgy, hogy libsiék végig vonyítottak, hogy engedni kell őket, senkit nem szabad megállítani. Most pedig az a baj, hogy Orbán átengedte a migráns bandát!

Szél Bernike és liberálisai: Nem csak idióták vagytok, de hazug banda is!
bundi
@Eriksson: mi áll a pártok felett?...a lázár vezette titkoszolgák?...az orbán kiscsicskása hajdú vezette rek? az ud zrt.s vezetés alatt lévő elhárítás?...
bundi
@Eriksson: kicsit konkrétabban mire is céloztál amikor ezt írtad?...
"A titkosszolgálat attól titkosszolgálat, hogy titkosan szolgál. Annyira titkosan, hogy pártok felett áll, kizárólag a nemzetet érintő kérdésekben,"
Eriksson
@bundi: Pontosan arra céloztam, amit írtam. A titkosszolgálat nem a regnáló párt kiszolgáló személyzete, hanem pártok felett nemzetvédelmi feladatokat lát el, mindenhol a világon. Szép is lenne, ha minden kormányváltásnál kicserélnék a titkosszolgákat, mert másként látják a világot mint az előzőek..
Béla333
@Eriksson: 09.51
Csakhogy ha már Uniós ország vagyunk szabad határokon való átjárással, akkor nem (csak) nemzeti titkosszolgálatra van szükség, hanem közös Uniósra. Mert a bűnözés sem áll meg a határon, a terrorista sem áll meg a határon, így egy ilyen mai világban elkerülhetetlen egy Uniós titkosszolgálat és egy Uniós nyomozóhatóság.
Ezt nyilván fel sem fogod, hiszen ha megértenéd, akkor ennek a szükségességét kellene megértened! Az meg Fideszes körökben olyan égbekiáltó dolog, ami miatt még az országot is képesek lennétek kivezetni az Unióból, vagy egy külső pályára küldeni!
bundi
@Szókrakész: ahan magyar idők...888.hu...
Béla333
Egyébként a titkosszolgálatok élén sem szakember áll, hanem pártpolitikus.
Melyik pártpolitikus az, amelyik az állam érdekét helyezi a pártjának az érdeke elé?
Mert pl. a Fidesznél (de valószínűleg korábban az MSZP-nél is) azonnal kirúgnák az illetőt.
Ugyanúgy ahogy a rendőrséget, az adóhatóságot (Vámmal együtt), az Állami Számvevőszéket, MNB-t, alkotmánybíróságot sem szakemberek vezetik, hanem oda helyezett pártkatonák.
Ezért is olyan sz@r minden, mert mindent a pártok lopásainak az eltussolására, a hatalmuknak a bebetonozására használnak.
Mi állampolgárok sehol sem vagyunk az elképzeléseikben!
Mocskos politikusok!
bundi
@Eriksson: öööö nem ezt tették?...
"Szép is lenne, ha minden kormányváltásnál kicserélnék a titkosszolgákat, mert másként látják a világot mint az előzőek.."
a nemzetbiztonság feje lett a volt ud zrt vezető, lázár lett a külföldi hírszerzás feje...sőt még terrorelhárító szuperközpontot is létrehoztak ami mindenkiről adatot gyüjt és azt csinál ezekkel amit akar a viktor volt testőre irányítása alat...linjkeljem ide a kormányhatározatokat is ezekről, vagy magadtól is rájuk tudsz keresni?
Szókrakész
@bundi: Juj NE!!!
Azt hittem, komolyabb ember vagy.

Még a titkosszolgálatiak, katonai elemzők is elolvasnak mindent, hogy a lehető legtisztább kép alakuljon ki.

De te, mint az a cicamicaszem is jöttök itt az értelemmel.
Akkor inkább ne is írogassunk egymásnak.
Eriksson
@Béla333: Talán nem kéne kétségbe vonnod azt értelmi képességeim, mert így nem fogunk tudni beszélgetni.
bundi
@Szókrakész: őőőő ez most mire volt?...vagy hogy került ide?...
Béla333
@Eriksson: 11.37
Nem állt szándékomban!
Melyik beírást szívtad így mellre?
Szókrakész
@bundi: Erre

@Szókrakész: ahan magyar idők...888.hu...
Eriksson
@bundi: Az a Szilvássy eset azt hiszem nem a klasszikus titkosszolgálati kategóriába tartozik. Ha jól emlékszem, pont arról volt szó, hogy titkosszolgálati eszközöket alkalmaztak bizonyos információk megszerzése érdekében. De lehet, hogy nem jól emlékszem.
bencemacska
@Eriksson: ma, 10:53
Ez így van leírva a nagykönyvben, így tanítják!
OV viszont úgy értelmezi: Az állam én vagyok!!!
bundi
@Szókrakész: olvasgatom is...és mosolygok is rajta...
888.hu/article-ezeket-a-no-go-zonakat-nem-ismeri-a-bbc
a cikkek általában 5-10 éves dolgokról szólnak...egy részében éltem is a felsorolt helyek közöl. leyton, walthamstow, tottenham...és személyes tapasztalat, hogy ilyenek nagyon nem történtek arra...balhé az volt jópár, de legtöbbször kelet európaiak részegen örjöngtek hajnalban...igen magyarok is. de ha egy magyarországnyi embert bezsúfolsz egy ekkora területre ott vannak súrlódások akármit is tesznek ellene.
Eriksson
@bencemacska: Nagyon sokat képzeltek O,V-ról. Nem akkora talentum ő, hogy a gyermekélelmezéstől kezdve, a harmadik Vh. kirobbantásáig minden az ő akarata szerint folyik.
bundi
@Eriksson: lehet rosszul emlékszel...kivonatolva, az én olvasatomban...a 2002-es fiaskó után nem sokkal előbb internet szolgáltatóknál, majd később kormányzati szervereken is adatlopások, feltörések nyomaira bukkantak a programok álltal használt kapcsolatokat követve az ud zrt szervereiig jutottak...akik akkoriban a csányi szárnyai alatt repkedtek... a kormányzati szerverek miatt az akkori titkosszolgálatok elkezdték lehallgatni őket és itt jöttek be azok az ud zrt-s hanganyagok amik normális esetben a fidesz halálához vezettek volna. fegyverkereskedelem, hamis emilek bizonyítékok szolgáltatása...lehallgatásik stb. a megbízók között meg demeter ervin kövér lászló...és a teljes vezérkar a fidesznél...és itt jött be, hogy a dávid ibolya ellen is gyüjtöttek adatokat, hogy almásy kigolyózhassa...ezt a nemzetbiztonsági bizottság tudomására hozták, aminek dávid ibolya is tagja volt...de nekik ezeket titkosan kellet volna kezelni...ellenben a fideszes tag egyből a sajtó elé tárta, és innetől kezdve vették elő szilvásyt meg a dávid ibolyát...majd a nemzetbiztonsági szolgálatot kiherélték és a bvezetést az ud zrt-ből töltötték fel...ha valamit rosszul tudnék kérlek javítsd ki...a memóriám már nem a régi...de a cikkekre riportokra rákereshetsz...
bencemacska
@Eriksson: Na, látod ez a baj. Nem látja be, hogy nem érthet mindenhez, még neki is figyelembe kell venni a szakemberek véleményét.
Ha éppen nincs elérhető állapotban, senki nem csinál semmit, míg elő nem kerül!!! Lásd forró nyomon üldözés!!!
Eriksson
@bundi: Biztos úgy van, ahogy mondod, nem vitatom. De én eredetileg nem erről az esetről beszéltem, hanem általánosan a titkosszolgálatok feladatáról és szerepéről a nemzetbiztonság szempontjából.
Eriksson
@bundi: Az ilyesmivel nem a nemzetbiztonsági titkosszolgák foglalkoznak. Valahol összegubancolódtál.
perfekt
@nemfideszes:szia. ma:9:45 re.Rossz,helyre küldted leveledet-- de az udvariasság szellemében végig olvastam.Szomorú hírt közölnék veled-a kommented tartalma tegező viszonyban nincs az én írásom-tárgyával.Bele tekintettem Eriksson-nak írt két sorod nagyon jó felvetéséhez-bizony,ha felfogod, ha nem,képzeld egy-és ugyanaz a gondolatok bizony egy adott pillanatban--millió számra előfordulhatnak-és elő is fordulnak a nagyvilágban. Erre a sziporkádra,mondják a "kutya ugat a karaván halad"!.Az pedig hab a tortán-hogy kiírod kommentjeid elé,hogy "nemfideszes vagyok,de ettől még lehet taliga fejem" ird hozzá még ezt is persze az látható.Kapis?
Eriksson
@bundi: Én túráztatlak Téged? Kijafranc jön itt már órák óta különböző példálózásokkal, melyeknek köze nincs az én eredeti hsz.-omhoz?
bundi
@Eriksson: ma, 11:42
valamint
"Szép is lenne, ha minden kormányváltásnál kicserélnék a titkosszolgákat, mert másként látják a világot mint az előzőek.."
vadnarancs
Nem könnyű ma fidesz seggnyalónak lenni. Ugye Eriksson?
Eriksson
@bundi: Ezzel mi a problémád? Szerinted kicserélik a titkosszolgákat? Az nem olyan egyszerű, az egy speciális munkaterület, speciális szakma, speciális felkészülést kíván.
Hagyjuk.
Béla333
@Eriksson: 14.04
A titkosszolgákat nem, de a vezetőket igen. És a beosztott azt teszi, amit a főnöke mond.
Ugyanaz, mint a rendőrök. Ott is a mezei rendőrt nem cserélik ki, de a vezetőket a pártok lecserélik.
Onnantól kezdve a rendőr azt és úgy nyomoz, ahogy a főnöke mondja. Akkor is, ha az esetenként nem az igazságért történik, hanem a bűn elmaszatolásáért.
Ezért kellene ezeket az állami szerveket politikától függetlenül, de a törvényeknek megfelelően működtetni. Mert ha mindenben a politika, a politikusok bűncselekményeit próbálják elsímitani, akkor az erodálja az emberek hitét.
Eriksson
@Béla333: Valami nem stimmel. A titkosszolgálatok nem bűnüldöző szervek szerintem, hanem a nemzetközi szinten történő dolgok felderítése a feladatuk. Mint pl. a KGB, a CIA, a MOSZAD és egyéb szervezeteknek.
Béla333
@Eriksson: 18.26
Ugyan már! A titkos szolgálatok sokmindenben "utaznak"!
Ha kell még az ellenzéki újságírók beszervezését is megpróbálják!
Ugye emlékszel?!
bakegya
@Béla333: ...és polgári engedetlenség még nem jelent törvénytiszteletlenséget (csakkk naggyon naggyon sokba kerül,na nem a gazdag lopósoknak)-csakkk hétköznapi hősi halált ami ma már mindennapos...és mi mégis láncot hordunk!
bakegya
@Eriksson: meggyőző válaszodnak@Béla333: biztos őrül,én viszont röktön el dobom a szikét tőletek ,mert annyira meggyőzően csináljátok ki a népemet,hogy már csakkk a mérhetetlen MIÉRT- bűz marad utánatok és jó ha nem a puskaporszag.Speciálisan CSINÁLJÁTOK...AZ MÁR TÖBB MINT MEGGYŐZŐ.
bakegya
@Kovács Gizella: győző papát kell megkérdezni,amíg él!
Béla333
@bakegya: 05.21 05.30
Bocs, de nem teljesen értem mit akarsz közölni!
bakegya
@Béla333: @Eriksson: semmi-csakkk végigolvastalak titeket és begurultan-mert valójában nincs itt semmiféle VÉDELEM!-
Már szupervizorra gyűjtök,mert csakkk kapkodom a fejem a sok hülyeségén-és gazemberségen aminek mindnyájan az áldozatai vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.