Tomanovics Gergely öt évig dolgozott a Fidesz kommunikációs stábjában, főszerepet játszott a Gyurcsány Ferenc elleni karaktergyilkosságban, most írt egy könyvet arról, hogy mi ment a Fideszben.

A Népszabadság készített interjút Tomanoviccsal, aki az ominózus Best of Gyurcsány videót készítette. Mint elmondta,

napi 14 órát dolgoztam feketén 120-130 ezer forintért egy autómosóban. Feldühített, amikor azt hallottam a híradóban, hogy a megszorításokra azért van szükség, mert túlköltekeztünk. Emlékeztem ugyanis, hogy Gyurcsány mit mondott pár héttel korábban: erős a gazdaság, stabil, és nagy a jólét.

Előbb a jobboldali média – Heti Válasz, Hír Tv – fedezett fel a videót. Majd az őszödi beszéd kiszivárgása után kerestek meg a Fideszből. Látták a videóm sikerét, azt mondták, szeretnének egy videós stábot a fidesz.hu-nál.

A kormányváltás után átkerült a videós csapattal a kormany.hu-hoz és a munkájuknak egyre kevesebb értelme lett.

Bosszantottak a mutyigyanús ügyek is: minden informatikai eszköz durván túl volt árazva, pedig ha valaki, én tudom, mi mennyibe kerül. Közben nagy csinnadrattával nekimentek a „bürokráciának", de a leépítés helyett áttették az embereket a minisztériumból a háttérintézményekhez. Engem a Design Terminálhoz, de egy év alatt csak egyszer jártam az épületben: amikor aláírtam a kilépőpapírt. Leginkább a kormányzati húzások idegesítettek. Közben a Fidesz kormányzása egyre "gyurcsányosabb" lett: Az első ilyen a magánnyugdíjpénztárak lenyúlása volt, aztán jött az áfa-emelés és a többi.

Stílszerűen egy Facebook üzenetben mondott fel az akkori főnökének, Hollik Istvánnak 2011-ben. Aztán 2012-ben megjelentette a pécsi polgármester választásról készült videót, ami 2009-ben készült.

A felvételek a pécsi választás előtt készültek belső használatra. Oktatóvideónak készült az aktivisták számára. Én vágtam meg, rajta volt a vincseszteremen, ami hazavittem, mert otthon is dolgoztam. Megtaláltam, és úgy éreztem, meg kell mutatni a világnak.

A Fideszben árulást kiáltottak,

A Habony-stáb egyik tagjával vitatkoztam a Facebookon erről, és meglepett, hogy ez az egyébként kreatív, nyitott srác mennyire nem érti a helyzetet. Én azt gondolom, hogy azok az árulók, akik az elmúlt hat évben feladták az elveiket, azt, amit ellenzékben képviseltek. Most meg embereket ugrasztanak egymásnak azért, hogy nekik több jusson.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
A jelleméről, hitelességről.

"napi 14 órát dolgoztam feketén 120-130 ezer forintért egy autómosóban. "

FEKETÉN

"Előbb a jobboldali média – Heti Válasz, Hír Tv – fedezett fel a videót. Majd az őszödi beszéd kiszivárgása után kerestek meg a Fideszből."ű

Te kezdted a Gyurcsány karaktergyilkosságot és a fideszre fognád?!?!

"A felvételek a pécsi választás előtt készültek belső használatra. Oktatóvideónak készült az aktivisták számára. Én vágtam meg, rajta volt a vincseszteremen, ami hazavittem, mert otthon is dolgoztam. Megtaláltam, és úgy éreztem, meg kell mutatni a világnak."

Titkos anyagot szivárogtattál ki?!?!
Ezt semelyik párt sem preferálja.
Megbízhatósági deficit.
.
.
.
magyarbakancs
A nemzeti férgek egymást falják fel.
Pont ezek beszélnek tiszteségeröl.
human
Aki még nem látta az nézze meg a cikkben is említett kubatov-lista videót. Nagyon tanulságos.
vimeo.com/55694118
papa.49
Azért nem kéne seggre esni a nagy megvilágosodásától a pacáknak...
Qqberci
Aki disznók közé keveredik, megeszik a korpákok...
Borsodi
Most jött rá,hogy ha néz lát is,ne hogy a migránsok végezzenek vele, vagy el üsse egy külföldi.
Béla333
Hasonló a történet a Simicska megvilágosodásával!
Ő is hosszú ideig építette ezt a Fidesz bűnszervezetet, amióta megvolt a "G-nap", azóta egyre szimpatikusabb az "ezen" oldal szimpatizánsainak, pedig az elkövetett disznóságokat nem lehet meg nem történté tenni! Simicska (pláne hogy semmit sem tett a Fidesz és Orbán börtönbe juttatásáért!) ugyanolyan gazember most is, amilyen korábban is volt!

Ez a fickó is előbb elköveti a disznóságokat, majd a csoda tudja min összevesztek a Fidesszel és most megpróbál jó fiúnak mutatkozni?
Szerintem ugyanolyan zsivány, mint amilyen akkor volt, amikor tudatosan hazudozott!
human
@papa.49: 2006-2010 körül rengetegen voltak akik a fidesz karjaiba szaladtak a csúnya Gyurcsány miatt. Ő is ezt tette. Belőlük állt a több tízezres békemenet. Aztán Orbán megmutatta igazi arcát a népnek és furcsa mód már nincs békemenet. Sokan akik még 2010-ben a fideszre szavaztak már 2014-ben nem. De ez jó látszik a támogatottságból is. Elég nagyot esett 2010-hez képest.
Desischado
@Béla333: Rátapintottál a lényegre! Én továbbra is utálom és megvetem simicskát, mert éppen olyan gazember, mint orbán. Ráadásul neki vastagon benne van a mancsa, hogy ideáig tudott a fidesz eljutni. És szájkarate van, de nem tesz semmit sem, hogy helyrehozza!
human
@Desischado: Amíg nem áll elő Orbán mocskos dolgaival (külföldi cégek, bankszámlák) addig én sem tudok másra gondolni, minthogy pusztán piaci érdekeltségeit próbálja megvédeni.
Eddig egyetlen pozitívumot látok a szakítás óta, hogy a Hír-tv megszabadult az az orbán-nyaloncoktól. Például ezektől:
www.youtube.com/watch?v=9bwxKeHDBKw
Béla333
@human: 07.56
Mondjuk nem könnyű a helyzete Simicskának! Mert azok a kompromittáló anyagok (gondolom), amik börtönbe juttathatnák Orbánt és bandáját, saját magára is terhelő lehet.
Vagy olyan anyagot lehet feldobni, amiben Simicska nem érintett (nem hiszem hogy sok ilyen lenne!), vagy saját magát is besározva hoz nyilvánosságra valamit, esetleg vádalku keretében lehet infókat megosztani, de ez ezzel a Polt féle ügyészséggel nem megy!
Talán egy Uniós vizsgálóbizottság kellene szakemberekkel!
papa.49
@human: Nézd lehet, hogy nem fogsz velem egyetérteni, de az én számomra ez ,,nem mentő körülmény,, azt is elmondom miért... Már az első országlása alatt is elkezdték a lopásokat, a hazudozást, / Tokaj, nem taggyűlés/ akkor miért nem látta a pacák, hogy ez nem egy gerinces élólény!!!Az hogy kiábrándult a Gyurcsányból érthető, de miért kell rögtön egy sokkal szemetebb társaságba beállni??? Szerintem pusztán az anyagiak miatt, én nem sokat értem el az életem alatt de soha nem álltam be sehová, hogy több pénzt kapjak, ez meg pont ezt tette, és még egy soha ne higgyél annak aki kiugrik egy bandából, és tücsköt, bogarat kezd kiabálni azokra ahol volt, ez csupán élettapasztalat!!! Ezért én nem hiszek neki!!!
human
@papa.49: Nézd, nekem van volt fideszes ismerősöm, aki bár nem volt elvakult Orbánhívő, de rá szavazott 2010-ben, mert mindent elhitt amit Orbán ígért az országnak. Már ő is börtönbe záratná Orbánt a korrupció és a gyűlöletkeltés miatt. Nekem meg ez az élettapasztalatom.
human
@Béla333: Ez így van. Polt Péter leváltása után Simicskán is kattannia kell a bilincsnek. Vizsgálni kell, mi történt az APEH-ban a "hosszú bájtok éjszakáján" és utána (tolmácsot kérek nőci, NAV kitiltási botrányok stb.).
Na ez Simicskának sem érdeke. Ezért csak szurkálni fogja Orbánt.
papa.49
@human: ,,Egyik kutya nem eszi meg a másikat,, ez csak egy közmondás, de erre pont igaz!!!
human
@papa.49: Ángyán József volt államtitkár és Hadházi Ákos volt fideszes képvisel számomra hiteles emberek, akik kiléptek a fideszből, mert nem tudtak azonosulni az ott alkalmazott uram-bátyám módszerekkel.
papa.49
@human: Jó neked ez a véleményed, nekem ebben a kérdésben más, de így van rendjén...
kiscsillag66
És hány ilyen "őszinte" ember lehet még a Fideszben!
Béla333
@human: 08.24
Egy dolgot azért látni kell:ez pedig az elévülés!
Pl. Simocskát egy 20 (vagy mennyi?) évvel ezelőtti "hosszú bájtok éjszakája" történetért nem hiszem hogy elő lehet venni, hiszen az a bűncselekmény már valószínűleg elévült.
Ez a szemétség az egészben, hogy a szemünk láttára lopnak, csalnak, sikkasztanak, de nem biztos hogy el lesznek ezért ítélve, mert a bűncselekmények egy idő után elévülnek, ha nem kezdődött abban az ügyben vizsgálat/nyomozás.
Röhögnek a képünkbe.
Ezért nincs idő arra, hogy majd 10-20 év múlva elküldjük az elmúlt 26 év bűnözőit a történelem szemétdombjára, mert az országgal szemben nap mint nap elkövetett bűncselekményeik szépen sorban elévülnek!
papa.49
@kiscsillag66: Az a bukásuk időpontjának közelségétől függ, ha közeli a krakk, akkor nagyon sok ,,megvilágosodott, lesz hirtelen, pont úgy mint ' 89. mikor szinte minden mszmp. tag hirtelen ,,független,, lett, és köztük jónéhány párttitkár is, tudok több nevet is felsorolni a környezetemből!!!
kiscsillag66
@papa.49: Meg a fideszből is, nem? Ők is tele vannak volt mszmp-sekkel.
papa.49
@kiscsillag66: Ezeket az igazi egyéniség nélküli emberszerű valamiket szoktam én ,,magamistának,, nevezni, a hitük egyenes arányban van a fizetséggel, a tisztességet meg hírből se ismerik!!! Hát ezekből volt rengeteg az mszmp. ben, azok nagy része átejtőernyőzött a fütyiszbe a konc reményében!!!
kiscsillag66
@papa.49: Nem is csalódtak ezek a "magamisták". Jól megfizetik őket. De ne örüljenek, mert ennek lesz még böjtje. Remélem, nem is olyan sokára.
papa.49
@kiscsillag66: Én is remélem, mindig utáltam a ,,napraforgó embereket,, tudod többre becsülöm azt aki nem adja fel az elveit...
kiscsillag66
@papa.49: Az ilyeneket sajnos csak nagyítóval lehet találni.
papa.49
@kiscsillag66: A mai politikusok között talán nincs is ilyen...
nem tibi
Felesleges volt leírni mert ismertük a történetet . Göbbelsől máasolt propaganda díszpéldája .
kiscsillag66
@papa.49: Sajnos, nincs. Pedig én jó indulatú vagyok, de nem találok.
Perwool
@papa.49: ", tudod többre becsülöm azt aki nem adja fel az elveit..."
Ezt hallottad már?
Az elv olyan mint fing, tartod amíg bírod!-:))))
evacica
Idáig is tudtuk, hogy a fidesz Orbánnal az élen a hatalomért minden aljasságra képes.Ez a fiú csak alátámasztja azt a sok piszkosságot, amit művel ez a díszes banda.
papa.49
@Perwool: A különbség az hogy a fing előbb,utóbb úgyis kijön leinkább beszarsz, az elveidet meg csak te adhatod fel, senki más, és még fizikai kényszert se érzel miatta))))))))
papa.49
@evacica: A fütyiszben ilyet nem találsz, akikre én gondoltam pl. a Berecz János, eléggé elvolt kötelezve az mszmp. felé nem is állt be még az mszp. be se...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.