Az új Dagály uszoda és a vizes világbajnokság miatt térkőre cserélik az egészséges, hatalmas fákat. Közben a Dráva utcában úgy vágtak ki egy túlnyomórészt ép akácokból álló fasort, hogy a lakóknak szándékosan azt hazudták, csak az ágakat csonkolják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

202 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mocskos szemét természetkárosító csürhe kezében van az ország !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Mocskos szemét természetkárosító csürhe kezében van az ország !
Bringás
Nem tudjátok idióták, hogy az akác invazív faj! Tilos fasort ültetni belőle közterületen. Viszont olyan jó érzés a meleg sz@rba tapicskolva diktatúrát vinnyogni!
nyanya001
Idióta aki a világszart egy egy mocskos retket !
Bringás
@nyanya001: Vén libsi! Cáfolni nem tudsz ezért a patkány szokásotok szerint trágárkodsz! Na ennyit is érsz a takony bandáddal együtt! És el ne engedd a járókeretet nyomorék! :-)))))))))))
Warlord
@Bringás: A kurva anyád hátán baszlak meg, utána nyilvánosságra hozom az összes adatodat, friss fényképpel együtt te aszottfejű komcsi, gyilkos tetü korcs.
nyanya001
@Bringás: Tisztességben megöregedni erény!
Én nem tettem tönkre senki életét veled ellentétben !
Egyébként az agyad a járókeretes te csatornapatkány !
Nessy
Melyik FIDESZ nagy ágyú esett fejre egy fáról, hogy ennyire gyülölik a fákat? Máshol még egy bokrot is védenek, nálunk meg lassan az egész város egy beton rengeteg lesz! Persze a Rózsadombi fákra vigyáznak!!
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Elképesztő, milyen barom ez a biciklis. :DDD
vukkocska
Augusztusban Strasbourgban jártam, ahol nagyon furcsa módon kavarog a villamos. Kiderült azért, hogy a fák megmaradjanak. Nálunk meg az eszetlenek ész nélkül vágatják ki.
quadrocopter
(K)áder most nem szuszog a környezeti értékekért? Vagy hangtompítós motorfűrészekkel ment a móka?
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Tudod libsitakony, kommunista bérenc, attól, hogy a méhészek Orbánnal kiharcolták a júropérekkel szemben, hogy ne irtsák ki az ország egész területén. Ettől még invazív faj, de olvass már a témához, ne nekem reklámozd, hogy ökör vagy ebben az ügyben is!
silber13
Kérjük többben a moderátort a Bringás nevű alpári szövegeket írosgató elzavarását! Nevezett mindenkibe belerúg, minősíthetetlen jelzőkket illeti. Nem hisszük, hogy ez a sorozatos cselekedet a szerkesztőség és moderátor rábólintásával történne, ill. történik.
nezelodo
Lehet, hogy a fakivágás is a budapesti tanyafejlesztési program része. Milyen szerencséjük van a valódi tanyasiaknak, mert ott is letérköveznék a kiskertet, meg kivágnák az udvari ebédlőasztal fölül a diófát, ha nem lopták volna el pl a Luxus Tóniék a tanyafejlesztési EU-s támogatást.
eszegfu
Tisztelt Moderátor! Csatlakozom @silber13: kéréséhez. Nem Bringás véleményével van bajom -- mert az neki nincs! -- hanem a stilusával, ami szerintem megengedhetetlen bármilyen közösségi oldalon.
Warlord
@Bringás: úgy döntöttem, először a nyelvedet tépem ki, majd feldugom a repedt valagadba, és egy lapátnyél segítségével onnét rakom vissza az eredeti helyére, te kotorék tetves vérkomcsi gyilkos.
Bringás
@eszegfu: Kedves Moderátor!
Kérem, hogy a megfelelő szóhasználatra kényszerítsd rá a csapatot, mert azzal, hogy trágárul mocskolnak, csak azt érik el, hogy ebben a stílusban válaszolok vissza!
Itt ez a Warlord nevű mocskolódó is!
Arról nem tehetek, hogy a véleményem agressziót vált ki egyesekbe, viszont a vélemény még szabad. Úgy tudom!
Bringás
@nyanya001: Megint a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásba futottál bele!
nemfideszes
@Bringás: "Az akácfa a magyar tájtól, a Kárpát-medencétől idegen, rendkívül kártékony és agresszív növény, amelynek elterjedése kipusztulással fenyegeti őshonos erdeinket...az akác is egy súlyos történelmi tévedés Magyarországon." Kövér László 2002

Azaz a csüngőhasú nem kiharcolta, hanem beismerte "súlyos történelmi tévedésüket" az akáccal kapcsolatban.
silber13
@Bringás: Na igen, a vélemény az szabad de a tied nem vélemény hanem másokat meg- és lealázó gúnyos sértegetés ami a szókincsed silányságára utal, viszont a notórius hazaárulózás bizonyítottság híján már büntetőjogi következményeket vonhat maga után, bármennyire is tagadnád! Sokszor mondtam már, hogy fékezd magad, de hiába!
Mézike
@silber13: Kövezzetek meg érte, de úgy őszintén entero sokkal okésabb volt anno.:-)
silber13
@Bringás:Mibe futott bene nyanya001? Jól figyelj te megzakkant állítólagos tankos ! Nyanya az igazságot írta le, akárhogy visítozol! Ami meg a nagy nyilvánosság elötti elkövetést illeti,, jobban tennéd ha hallgatnál! Mert a hörgéseidet, a pejoratív jelzők gatrmadáját előszeretetel használó az te vagy,
silber13
@Mézike: Hogy kerül ide entero?? Vagy a sejtelmem igaz lehet...
JAJMÁR
@Bringás: 09:04 A Kedves moderátor ismer, mert olvas. Minden második hsz.-odban ócsárolod az itt hozzászóló "Embereket", mert azt a mércét megugrani nem tudod.
(A paraziták nem ugrálnak)
JAJMÁR
Nem ültetnek ők, - azt se tudják, hogy kell - csak vágnak! Ez a fő jellemzőjük minden téren.

Egyébként igaz, az akác egy gyom, de kordában lehet tartani. Amúgy értékes tűzifa és jó építőanyag.
Másfelől minden fa tisztítja a levegőt, és értékes.
Törölt felhasználó
@Bringás: Figyelj baszadék! Akkor most, hogy a faszomba lett hungarikum az akácméz és a magyar akácfa. Mondjuk ez a hungarikumozás neked lett kitalálva! Csodálkoztam is, hogy milyen szavakat ismersz, de ha már próbálsz tájékozottnak tűnni, akkor olvassál már el egy sornál többet a propaganda bérkommentelő kis csicskáknak füzetedből.
nyanya001
@JAJMÁR: A Kossuth téren nem volt akácfa ...
A Bocskai úton sem akácfák voltak ...
Lehetne még sorolni a vandalizmusukat !
Mézike
@silber13: Attól függ mi a sejtésed. Nem entero a bringás.
silber13
@Mézike: Tudom, annyira azért nem süllyed le! Más az elképzelésem...om,
Mézike
@nyanya001: Na jó . Elolvastam a cikket.
nem értem az egészet. Mi a bánatnak vágják ki őket, ha nem akácok voltak, ha elfért volna mellettük a bicikli út, ha ültetnek helyettük másikat ??? Lehet megint bennem van a hiba, mert logikát keresek ott ahol nincs.
JAJMÁR
@nyanya001: A fákat csak úgy értékelik, ha "halottak", számukra csak akkor van konkrét hasznuk. (Épült is erre "üzletáguk") Ha majd nem kapnak levegőt, ráfogják a Gyurcsányra.
eszegfu
@Mézike: 9:21 Akkor engem is lehet "kövezni", mert egyetértünk! Enteroval -- mégha nem is voltál azonos véleményen -- mégis lehetett normálisan beszélni. Entero nem egyenlő Bringással... ez 99 %.
silber13
@ziziplanet: 09:38-ra: jajj de kis butus vagy! Hiszen napnál világosabb, hogy a Drótszamár is szeretné ha őt is hungaricummá neveznék ki
Mézike
@eszegfu: Ha már jobboldal akkor emlékszel Trivolira?
eszegfu
@Mézike: Igen!! Ő is "kemény" volt, de közben azért gondolkodott is...szerintem.
Mézike
@eszegfu: Nagy tudása volt, érvelt és úgy a sarokba szorított hogy észre sem vetted! :-)
Azóta is keresem...
Törölt felhasználó
@silber13: 10:17 sajnos a maga nemében ő már hungarikum...:) Ritka faj de őshonos a történelem során. Mindegy milyen diktatórikus személyi vagy külső hatalmi elnyomásról beszélünk itthon mindig volt egy réteg, akik szívesen szolgálták ki ezeket! Bringus Elvtelenitus Idioticus:)
eszegfu
@Mézike: Nem volt kellemetlen, eltérő véleményünk ellenére sem! Szerintem őt nem kitiltották, hanem valamiért nem jön erre az oldalra...remélem nem egészségügyi okok miatt.
Bringás
@ziziplanet: Látom, a libsi szótár mélyen a budi aljáról tört elő, de vidáman nyalják a libsik!
Picit tedd félre a hülyeséget és gondolkodj! Mióta hungarikum az akácfa. A méz az igen!
Sajnos úgy elpofátlanodott a libsi minoritás, hogy helyre kell tenni őket. Most a Népszabóság dűlt be, mert szorgalmasan vágják maguk alatt a fát!
Mézike
@Bringás: Szerintem rád értette hogy hungarikum vagy...:-)
Bringás
@JAJMÁR: Én nem ócsárlom az embereket, hanem a személyeskedőknek válaszolok. Ezen felül megemlítem, hogy az egyes cikkek alapján, megint milyen baromságot képzelegnek a libsik.
Ha ezt te magadra veszed, az nem az én hibám!
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: :)))))))))) mindig jókedvre derítesz...:)))))))))))))
Bringás
@Mézike: Hát ez furcsa! Az egyik románozik engem, a másik hungarikumozik! Nagy a zavar a fejekben! :-)
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: na ezóta hungarikum az akácfa, kis butus:
"Hungarikum lett a magyar akácfa és a magyar akácméz – a Hungarikum Bizottság döntését Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter jelentette be pénteken Szarvason, a testület kihelyezett ülését követő sajtótájékoztatón."
A szövegértéssel (is) komoly problémáid vannak...:)))))))))
www.origo.hu/gazdasag/20140516-hungarikum-lett-az-akacfa-es-az-akacmez.html
Pálinkafőző Rézüst
@nemfideszes: és mindezek után hungarikummá nyilvánították! Valaki érti ezeket a nem emberszabásúakat?
Mézike
@Bringás: Olvasd csak el a 10 .39 -es hozzászólását...
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: szövegértési gondjai vannak a kis agitpropos elvtársnak...:))) Föntebb én is jeleztem neki...:)))
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Jé..., te is itt vagy? :-)
De én már megyek is.
Sziasztok!
Pálinkafőző Rézüst
Kedves Moderátor!
Kérem, hogy a megfelelő szóhasználatra kényszerítsd rá a bringást, mert azzal, hogy trágárul mocskol, csak azt éri el, hogy ebben a stílusban válaszolok, válaszolunk vissza!
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: ma, 09:21-re: neeeeeeeeeeeeeeeeeeem... :))) Ő is kurvaanyázott! A nyanyát, és a pepitát is!
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Épp elvtársaid mocskolnak engem! Remélem a legtrágárabbakat eltávolítják! Sajnos a verbális agresszió ellen kénytelen vagyok megvédeni magam! Te is közéjük tartozol!
eszegfu
@Pálinkafőző Rézüst: 11:51 Tényleg ezen csak nevetni lehet... az akácméz hungarikum, de amitől ilyen mézünk lehet, az a fa nem!:)) Egyébként egyszerre, 2014. máj. 16-én került rá a listára.
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: :))))))))) te is műveled a "tedd meg, és fogd másra" nevű aljas, szemét fideszes propaganda játékot. Tükörbe ne nézzél vazze...
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Minden mocskolódást ő kezd, aztán ha a szar visszahullik
a fejére, neki áll feljebb !
De ezen nem csodálkozom.
Pálinkafőző Rézüst
@eszegfu: így igaz be is linkeltem neki, de nem tud értően olvasni, szöveget értelmezni meg egyáltalán nem tud. Lehet, hogy nem tehet róla, van ilyen betegség is, csak fel kéne fognia. A fő kérdés, hogy mivel??? :)))))))))
silber13
@Bringás: Édes fiam! A te szókincsedhez képest egy fiatal gibbonmajom akadémiai székfoglaló beszéd megtartására képes, ráadásul a TV kamerák előtt, egyenes adásban!
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Mkint a fityisznyikek általáben: " Si fecisti nega" A rómaiak sejthettek valamit, csúti dakota hordájának ezt a jelmondatot!ezért találták ki a
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Sajnálom, de libsiék hülyéznek itt a véleményem miatt és aggatnak rám minden jelzőt! Köteles vagyok ezt tűrni? Hát nem, így visszaszólok!
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: A törvény mégis tiltja sorba való telepítését!
silber13
@Bringás: 11:47-re: Nincs ebben semmi furcsa! Te Román pakugyogulár vag, aki pár szót gagyog magyarul és - érdektől vezérelve - echte magyarnak álcázza magát! Vsn ilyen!:-)))
Bringás
@silber13: :-) Boldogok a lelki szegények...
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: mert a fidesz szerint "hüjjének" lenni polgári, és alkotmányos jog ugyebár... :)))) És ti ezt - mint a példa is igazolja - gyakoroljátok is... :))) Sajnos...
silber13
@Bringás: Kicsi fiú! Nekem volt iskolám, nem is egy, volt Almamaterem8 amiről fingod nincs micsoda) És van bizony szókincsem, nem holmi kissebbségi lopott zagyva nyelvű a megszólalásom, mint a tiéd!:-)))
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Mi ezt főleg a ballibsik oldaláról tapasztaljuk! Igen sok érdekes alak van ott, abban a kevés támogatóból!
Bringás
@silber13: Nem érdekel a nyomorod! Mennyiért vetted az iskolát? Vagy ott voltál karbantartó? Minden lehet!
silber13
@Bringás: Boldogok a klelki szegények... Nosza, folytasd! De ehhez már hülye vagy és buta!
Bringás
@silber13: Mit foglalkozzak egy idiótával! Homokozz tovább öcsike!
eugen4402
...és a fatális brutalitás zavartalanul folyik. ameddig a szem ellát...
silber13
@Bringás: Figyu csak! Te lehet a putri mellett jártad az élet iskoláját, mint ahogy lopott pénzből vetted a kissebbségi tisztességet Pakulár maradjon a kecske hátsójánál, ott a helyed!:-))
eszegfu
@silber13: Ugy értik, hogy "Alma ma terem"... mert csak ennek lehet értelme kicsi zigóták fejében!:)))
silber13
@eszegfu: Hát ez bizony lehetséges! Bizony van annyira setét a hapsi, hogy "eztet gondúja!"
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: tényleg nem értetted sem amit írtam, sem a cikket...:)))))))
silber13
@Bringás: 12:22-re: Ennyi?? Na de Drótszamár! Hol van a te legendás szrukapiszkád?:-))) Hová tűnt most a libsibolsizásod? Tán elvitte a cica a hazaáruló vonyításaidat, a takony és egyéb jelzőket?:-))) Aggasztó az állapotod!:-)))
nyanya001
Szegény Kossuth téri fák és többi ...
na persze, ehhez kultúra kell nem holmi aljadék bringás
gondolkodás ! Mert így is lehet !
www.facebook.com/boredpanda/videos/10154628029449252/?pnref=story
Bringás
@silber13: Mit huzakodjak egy szellemi rövidnadrággal?
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Te nem értesz semmit!
Just look my avatar
@silber13: ma, 13:02
"Hová tűnt most a libsibolsizásod? Tán elvitte a cica a hazaáruló vonyításaidat, a takony és egyéb jelzőket?"
-Ameddig nem kapja meg a pártutasítást, csak annyit bír kinyögni, hogy: Óvónéni (moderátor), térdepeltesd sarokba azokat a csúnya ellenvéleményt hangoztatókat!
Mer itten báncsák a moderaóvónéni biciklis kedvencét!

Egyébként meg várnod kell a válaszára, mert a drótszamaras beszaladt a Pártirodára a Lendvaiba, hogy megkérdezze, mi legyen a véleménye!
silber13
@Bringás: Igazad van! Méltatlan is lenne ha nekiesnék egy szellemi tipegőben csámpázó nullának! Apropos:Mondanak neked valamit az " inkvi ", " xuxu " nevek???
És mond valamit a Rák Erzsébet név!!?
Ezt alenti zenét meg a régi szép idők emlékére küldöm!:-)))
www.youtube.com/watch?v=D1KqTAUTwaA
silber13
@Bringás: Na mi van hátulgombolós??:-)))
silber13
@Bringás: Ne add a hülyét! Még a te esetedben is szánalmas!
Bringás
@silber13: Lyukra futottatok libsik! Nem ismerem a cigánylányt! A száztagú zenekar fogmosója, vagy mi?
Bringás
@Just look my avatar: A mi zenekarunkban 3,3 millió zenész van! Na azok megtanítanak kesztyűbe dudálni!
Just look my avatar
@Bringás: Nyomják neked hátúlról a köcsögduda szárat?
Bringás
@Just look my avatar: Te vagy a szabadelvű és repedt! Szellentésed suttogásként hangzik pubika! :-)))))))))))))))))))))))
silber13
@Bringás: Nem egészen! Itt volt " @Garnéla" nick név alatt" Ő viszont emlékszik rád!!
Just look my avatar
@Bringás: De rendesen facsarja a gömbeszorult orrodat!
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: és jólesik szipuzni, potyázni? :))))))))))))
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: @Just look my avatar: @silber13: Olyan szép példányai vagytok azoknak a mocskos elveiteknek!
Just look my avatar
@Bringás: Nem is olyan satnya pedálosok, mint Te és az Illiberós fajtársaid!
Bringás
@Just look my avatar: Fajtársaid neked vannak, megélhetési vinnyogó!
Mi magyarok vagyunk!
silber13
@Bringás: Tévedés Kedves Velocipéd! Mi most az igazságot mondjuk, amit te rühellsz, miként a vers szereplője rühelli a prófétaságot, más meg a kukoricagölödint! De tudom ez marhára magas neked!
silber13
@Bringás: Ahogy mondani szokták régen: " Apage satanas!" Ezt remélem érted. Ja Erzsike üdvözöl! Szeretne veled találkozni!
Bringás
@silber13: Nem vagyok rákattanva idegen cigánylányokra!
Pálinkafőző Rézüst
@Just look my avatar: annyira magyar, mint a bayerzsóti...:))))))))))))))))))))
silber13
@Bringás: Magyarul sem tudsz te szopott makaróni!
Just look my avatar
@Bringás: Ti nem mások vagytok, mint a magyarok szégyene!
Bringás
@silber13: Tudatlan! Ne szóld meg a nemzeti érzelmű, elkötelezett magyarokat, hiszen a nyelvüket is csak makogod!
Bringás
@Just look my avatar: Mi a döntő többség vagyunk! Nem tetszik? El lehet menni!
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: nemrég jöttetek, már visszamennétek??? :)))))))))) Minél hamarabb annál jobb...:))))))
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Ha úgy érzed, indulj el mukika, mert itt az lesz, amit mi akarunk! De vastagon!
silber13
@Bringás: Más ilyen hivóbbant szöveg??:-))))) Szóval mi van Erzsikével meg a pénzével, amit elszedtél? Van még ismerős aki referál viseklt dolgaidról Szunyi Pesta! Nem voltál te semmi a katonáknál, h voltál egyáltalán!Még hogy harckocsizó!!:-)))Il is Ilyenen primitív lényeket esetleg ökrös szekér közelébe engednek , ott is csak felügyelettel!:-))))
Bringás
@silber13: Ne hasonlíts magadhoz bugris! Ha tartozol valakinek vállald el, ne nekem magyarázz hülyeséget! Nem ismerem a cigánylányt, mondtam már! Nem is kezdek olyanokkal!
Neked biztos bejön libsike! :-)
silber13
@Bringás: Lehet kezdeni a mrathoni futást összekötve Zalán futásával. Edzésképpen ajánlanám a Mekka- Medina táv lefutását!:-)))
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: nincs egyetlen egyenes válaszod sem...:)))))))))) Persze gerinc nélkül ide-oda hajladozva nem is lehet...:)))))))))))
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Látszik, hogy a takonyban nincs gerinc! Nem hiányzik néha?
silber13
@Bringás: Honnan tudod, hogy cigány?:)))) Senki nem mondta Szóval ismered! Ez a bukovári!!!
silber13
@Bringás: Ez unalmas már!, mindíg ezzel próbálkozol érvek híján!
Aki Én
@Bringás: Egy nyomorult tetves korcs vagy. Remélem egyszer integrál valaki egy vastag akáccal te társadalom szégyene, te nyomorult patkány.
Bringás
@silber13: Basszus! Brutálisan idióta vagy! Mi legyen ezzel a névvel? Svéd masszőr? Értetlen te!
Bringás
@Aki Én: Vinnyogsz libsi patkány? Lesz miért ne aggódj! Itt az lesz, amit mi akarunk!
silber13
@Bringás: Kiicsi csákó: Te ne dumálj, aki Kazinczyrólazt hiszi, hogy középpályás valamelyik osztályon aluli csapatban! Bugris ,tudatlan vagy!
Bringás
@silber13: Te leplezted le magad! Neked diplomád? Esetleg kínai piaci! Mit csinálsz civilben? Hentes vagy ilyen lélekkel? :-))))))))))))))))))
silber13
@Bringás: Ne beszélj mllé! Hülye vagy és tanulatlan, meglátszik a kaparmányaidon Buta vagy! Egyszerűen buta!:-)))
silber13
@Bringás: Én nem kérkedtem diplomával de nem is tartozom olyan parasztok közé,mint te!
silber13
@Bringás: Jajj bocs hogy feltartottalak, azt hiszem lejárt az elrendelt normaidőd! Pá kis majmocska!
Bringás
@silber13: Te hetvenkedtél a műveltségeddel segédmunkás!
anka
@Bringás: - basszus neked jó volt a kiképzésed...:)
- ennyi basztatás után csak egy agyatlan marad itt!
img5.dreamies.de/img/871/b/q0k0tl425m2.gif
korell
@Bringás: Ideológiától függetlenül, te miért haragszol a fákra? Te, aki "bringás"? Azt kell gondolnom, hogy nem is vagy bringás. Ez csak amolyan "álarc", nemde? Te egy fagyilkos vagy! Hazugság minden, az egész lényed.
Vesztes vagy,. talán még bringázni sem tudsz.
anka
@Bringás: - én semmit..., te kapsz fizetést érte!
- kinyalhatod! img22.dreamies.de/img/349/b/bl94z5uwpce.gif
Bringás
@anka: A kölcsönösség alapján és te kezded! :-)
Bringás
@korell: Komoly kérdés, komoly válasz! A favágások a fővárosban mindig is voltak és lesznek. Most nagy arányú fejlesztésekbe kezdett a kormány és ennek bizony esetenként fák is áldozatul esnek. Ne felejtsük el a korhadást és az öregedést sem. Önmagában a fa kivágása nem ördögtől való, ha szakszerűen és megfelelően pótolják. Itt a történet nem a fákról szól, hanem a maroknyi gyűlölködő kormányellenességéről, mert ezzel a témával akarják tematizálni a közvéleményt. Ez egy politikai performansz, gyakorlatilag sz@rnak a fákra, őket csak az érdekli, hogy a kormány ellen uszítsanak. Az sem mindegy, ha a beruházások döcögnek miattuk, lehet megint a kormányt szidni.
Ez egy álságos megmozdulás tele hazugsággal és dezinformációval!
anka
@Bringás: - neked van benn a fejed a dakota seggében nem nekem!
img23.dreamies.de/img/479/b/o8aql7pagth.jpg
silber13
@Bringás: Ez új valami! Nem vagyok kiváncsi a munkakerülőkre jellemző szövegedre Mert az vagy, egy munkakerülő, ingyenélő lump elem Aki mások lenyúlásához ért! Igaz Szunyi Pista, aliasxu, vagy xuxu esetleg inkvi!:-)))) Mikor adod meg a tartozásodat, amit lenyúltál a hölgytől??
silber13
@Bringás: 14:03-ra kis huncut! Erzsike neked nem idegen, nagyon nem idegen Ja és ha találkoztok, ne felejtsd el magadni a pénzt, amivel tartozol! Tudod, amit lenyúltál tőle!
Mézike
@silber13: Atyám! Én már elvesztettem a fonalat...:-)
Ki az az Erzsike?
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Ez is igaz, mondjuk pepitára nem emlékszem, de valld be hogy klasszisokkal magasabban állt. :-)
silber13
@Mézike: lett öngyilkos a Drótszamár viselt dolgai miatt,Elköltötte a csaj pénzét, azt mondta, majd megadja, hát nem adta meg a csaj meg kicsinálta magát! csak felügyelettel!:-))))Gaernéla alatt volt itt a propin! Deabringás többet tudna mondani, de egy jllemtelen alak, nem mer meg sem mukkanni az ügyben!
silber13
@Bringás:15:00-re: Elhiszem hogy esz a fene, mert egy ócskastupid alak vagy az itteniek hülyét csináltak, csinálnak belőled, mert olyan primkó iskolázatlan alak vagy!
Mézike
@silber13: ezek nagyon súlyos vádak...olyanra hogy Gaemélia nem emlékszem. Megkérdezem.
silber13
@Mézike: A férje írt ide, ő borította a bilit!
Pálinkafőző Rézüst
@Mézike: egy "agent provocateur " volt, és még hazug is, mint kiderült, nem is az volt, akinek előszeretettel kiadta magát...Ha akarod, szeretgesd...:)))) Én tuti nem teszem...:)))
Mézike
@silber13: Hát most lezsibbadtam...
@Pálinkafőző Rézüst: meg se tudok nyikkanni...
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: ma, 12:02-re: igazad van, ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, nyisd ki a szád!
vadnarancs
Ne írjatok 16.00 után a köcsögnek, nem szokott túlórázni. Orsós felszopója ilyenkor eligazításra megy. Holnap aláztatja magát, mint minden nap... Szegény már csak erre jó Orsósnak...
Warlord
@anka: @Mézike: Egyenlőre én várlak. Ha én megyek, azt igen sok oldalon látni fogják. Mivel többen is vannak itt, akik személyesen ismernek engem, annál sokszorosan többen, akik úgy utálnak téged, minta hasmenéses szart, hidd el, nem fogsz jólkijönni ebből a dologból szunyi elvtárs. Aszaros kis fenyegetéseidre először és utoljára válaszolok. Te egy kis 65 kilós pondró vagy. Én száztíz kiló, és nem a hangyák hordták össze. A súlypontom nem ottviselem,ahol a csutizsírdisznó gazdád,akinek a végbelében élsz, hanem 40 centivel feljebb. A szellemi különbségekről pláne nem beszélek, hisz semilyen szakmád sincs. Legalábbis hivatalos szervek szerint.Ennyit 16.28 ra. A többit pedig hogy észben tartsd:

Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@silber13: Mindig megalázlak benneteket libsik! Szűköljetek csak köcsögök!
quadrocopter
@Warlord: Egy vödör szart nem szokás etetni, ergo: ne tedd, szétesik magától is!
Bringás
@anka: @quadrocopter: Tetszik a cumi? Mindig látszik, hogy hazudtok és gyűlölködtök! A fasiszták méltó és mocskos utódai vagytok! Ilyen a libsi lét! Pöceszagú, pöce kinézetű!
anka
@Bringás: - és mégis, neked ér a szádig a sz@r!
Bringás
@anka: Neked talán, de én nem vagyok takony libsi! Mi hazafiak, magyarok és emberek vagyunk, nem egy mocskos pöcéből kitántorgó mocsok féregek!
Itt vagyunk ez a hazánk és nem adjuk nektek! SOHA!
glorianna
@Nessy: Azokra sem :( A Karmelita kolostor előtti részen is irtanak.
Bringás
@anka: Neked biztosan az migráncs! Uzsorázol és futtasz még? Hugi terhesen is kívánatos? Ki tudja?
Lepényleső
Törvény által,ha ki lehet semmizni embereket,akkor mi a meglepő ezen? Egyre beljebb,
mint a farkas,aztán jön a forróvíz (amit nyilván majd mi kapunk,hogy elhalkuljon szavunk)?
Bringás
Mi van fizetett libsi trollok! Lejárt a munkaidő?
anka
@Bringás: - te tényleg egy hibbant féreg vagy..., most ilyen eligazítást kaptál?
- nincs egy önálló gondolatod csak ugyan az a sablon duma!
Megér neked a rezervátumból szökött dakota annyit, hogy napról napra megalázzanak?
- csontig benyalsz neki!
img24.dreamies.de/img/963/b/qtrrkjehbni.gif
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak! Nyisd kis a szád! :)))))))))
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Mi van ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Böfögsz egy embernek?
Azzá nem válhatsz, hát megcincogod! Szerencsétlen!
Bringás
@anka: Menj. Csináld amire a Soros pénzen beprogramoztak!
anka
@Pálinkafőző Rézüst: - már belepte szar..., de a mögül is kipofázik!
- még a végén a torkán akad...:)
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: :))))))))))))))))))) ...:))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@anka: az a bábolnai főcsődöré lesz... :)))))))))))
anka
@Bringás: Soros pénzen a viktátorod és bandája nevelődött...:)
- nekem hiába sorosozol barom arcú!
anka
@Pálinkafőző Rézüst: - na azt kapja be..., legalább kijön a seggén!
quadrocopter
" Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy az állatok etetése tilos! Beszélni lehet hozzájuk, de a emberi szavakat nem értik!"
Köszönjük! Az állatkert vezetése.
Nessy
valamikor az óbudai piac előtt volt egy oszlop, a következő felirat volt rávésve:
TILOS AZ OTSMÁNY BESZÉD! Egyébként az óbudai múzeumban ma is látható, és szerintem megszívlelendő a felhívás!
silber13
@Bringás: Ez jellemző rád, mikor kifogy az amúgy is siralmasan szegényes gyűlölködő szökincsed, akkor elkezdel vagdalkozni, összefüggéstelenül rikoltozni, , a lejárt patterneket szajkózni. Szánalmas vagy!
bakegya
AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN-gyilkolják az osztatlan közösben kártalanított volt "kulák" unokák nyugdíját is vonják már a TÁLAIÉK -mert visszatelepítésre nincs pénze már a családnak BÜNTETI A SAJÁT NÉPÉT EZ A NEMZET...APÁINK ANYÁINK HÁTIZSÁKJÁT CIPELIK A GYEREKEIK ÉS UNOKÁIK IS(CSÁNYI,BOROS PETI BÁCSI,Rühelke talán csakkk a kivétel! )
eugen4402
Remélem, néhány száz millióért írattak egy felmérést, hogy a térkövek jobban teljesítenek a fotoszintézis-versenyben, mint a fák, és egy térkő fajlagos oxigénkibocsátása kb. ötszöröse egy átlagos fának...
silber13
@Bringás: az aláázáshoz ember kell nem ilyen bunkó műveletlen kissebbségi!:-))
Bringás
@silber13: Tudod, ha taknyosorrú senkiházi valaki, attól még az értelmesebbet csak megugatni tudja, de legyőzni nem!
Tanulj még öcsike, mert gyenge vagy szellemileg!
Bringás
@quadrocopter: Jé, megszólalt a cerkóf!
silber13
@Bringás: 09:2-ra:Csiba te!:-)))) Kis tetves!
silber13
@Bringás: Te Canis Latrans!:-)))) Keressed, mit jelent!:-))))
silber13
@silber13: Mellesleg találó név számodra!:-))))
silber13
Olyan fennkolt,igazi nemesi kutyabőrre való: gröf Mustela Putorius, vagy közismertebben: Bringavári Bringás!:-))))
silber13
@Bringás: Mégis itt pofázol!:-))) Szóval ismét a tudatlanság bunkósbotja püföl téged, mint általában. Butaaa!:-))) Pá picinyem, siess, mert leemaradsz az ingyen kajáról!:-))
Bringás
@silber13: Figyelj buta paraszt! Nem foglalkozom tanulatlan tuskókkal! Otthon talán anyuci vevő a szövegedre, de itt csak a primitívségedet hinted!
Úgy hogy kushadj kis fogyatékos!
silber13
@Bringás: Bezony, bezony! Én bizony tanulatlan tuskó volnék!:-))))))) Aranyos lehetsz , mikor kikopik a szókincsed és bekövetkezik számodra a szóínség időszaka! Akkor forognak a szemeid, mint a reklám macskának egy felhőkarcoló reklám neonján!:-)))
Bringás
@silber13: Vakogjál csak libsi! Ez vagy és ennyi! Egy bugris kis senkiházi!
silber13
@Bringás: Jujj, ez mán döfi! " Zavarban lelkem mint bomlott cimblom" Így í költő, de ez neked már magas, mint sündisznónak a zsiráfitató. É s mivel az alapvető műveltségnek is híjával vagy, megsúgom, magyar költő írta!:-))))
Bringás
@silber13: Hiába kötözködsz paraszt. Nem érdekelsz. Senki vagy!
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: haggyad mán a cölöpteknőst, már nem kap levegőt... :))))
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Igazságod vagyon! Egy niemand, kitüntetve a "Primitivus Giganticus" medállal. Hagyom is ezt s morális toprongyot!:-)))
quadrocopter
@silber13: Látod, ez a hála, hogy banánt dobtál be neki a rácson!
JAJMÁR
@Bringás: Olvasd vissza magad, ha sikerül objektív nézőpontból. Borzasztó a stílusod, és de igen, ócsárolod a többi embert, mert nem fogadja el a te nem megindokolt, nem alátámasztott, sokszor naiv nézőpontodat. Nem, te nem a véleményüket, hanem az embereket ócsárolod.
Lehet ezzel vitatkozni, akár az összes véleménnyel, na de eléggé értelmetlen... itt van, leírva, feketén fehéren a valóság!

Ezért már nem vesznek téged itt komolyan.
vukkocska
@silber13: valamikor volt egy jel, amivel lehetett értesíteni a moderátort, ha valami nem tetszik. Ezt most nem látom. Hová lett? Vagy hogy lehet őt értesíteni?
silber13
@vukkocska: Ott van a jobb oldalon ey fekete körben egy felordító jel! Arra kattintva megírhatod a nemtetszésedet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.