Díjat vett át László Petra a Lakiteleki Filmszemlén – írta meg a 444.hu. Az N1TV egykori operatőre, aki tavaly a magyar-szerb határnál menedékkérőket gáncsolt el, egy dokumentumfilm szerkesztőjeként kapta az elismerést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Bringás: A "nemzeti kincs" ellen a Szegedi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat... ha elolvastad volna a cikket, ezt is tudhatnád...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@huKKK: 8:01 Miért?! Csak úúúúúgy?! Nekem még csak menne -- hiszen "nőből" vagyok! --, de ahogy olvasom a hsz-idet, Neked nem ... Legtöbbször csak a cikkre reagálsz, ha valaki "megszólit", 1-2 szóval, max. egy egyszerü tőmondattal válaszolsz és ennyi. Meg is leptél, hogy nekem már 3x válaszoltál!:))
huKKK
@eszegfu: majd belejövök.

Mint operátor a rugdosásba...
eszegfu
@huKKK: A veszekedésbe inkább ne "jöjjél bele"! Viszont szivesen olvasom, sőt beszélgetek olyan emberekkel is, akikkel nem értek egyet... csak legyen értelmes érvelése! Egyébként javitásod nélkül is értettem mire is gondolsz!:))
huKKK
@eszegfu: Jó magának.
Én még nem egészen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.