Az október 23-i központi ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős Operatív Törzs (OT) közlése szerint biztonságos körülmények között megtartható a Parlament előtti Kossuth téren 15 órakor kezdődő díszünnepség – közölte az állami rendezvények szervezéséért felelős Honvédelmi Minisztérium nemzeti rendezvényszervező főosztálya (HM NRF) vasárnap kora délután.

A közlemény szerint reggel a Kossuth téren katonai tiszteletadás mellett, Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták Magyarország lobogóját. Ugyanitt a "Nemzet Főterén" 15 órakor kezdődő rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök és az ünnepség díszvendége, Andrzej Duda lengyel köztársasági elnök.

A meteorológiai előrejelzések szerint csapadékmentes marad az időjárás, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12-13 Celsius-fok körül alakul.

A Magyar Állami Operaházban 19 órakor zártkörű díszelőadás kezdődik. A Papp László Budapest Sportarénában "Szabadságkoncert 1956" címmel ingyenes koncertet tartanak, ahol fellép: Vastag Csaba, Deniz, The Biebers, PG Csoport, Beatrice, Ákos és az EAST együttes – írták a közleményben.

Magyarországon hatvan éve, 1956. október 23-án tört ki a forradalom és szabadságharc. A kormány az évforduló alkalmából emlékbizottságot hozott létre, és 2016-ot a Magyar Szabadság Évének nyilvánították.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Köszönöm a az infót! Már olyan nyugtalan voltam egész délelőtt, de nem jöttem rá az okára!
Akkor most lehet menni ebéd után szuszókálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Egy pillanatig sem voltam nyugtalan. Soha nem szoktam meghallgatni orbánt. Sőt! Attól vagyok rosszul, ha bármelyik hírműsorban bejátszanak a beszédéből. Ha rajtam múlna, soha nem volna semmilyen közönsége!
A fütyülőkre kíváncsi lennék, remélem nem esik bajuk. Örüljön a fidess, ameddig csak fütyülnek!
Zeta
A kisajatitas művészete magas fokon!
Egység lesz megint, az Orbán egysége,aki nincs velünk az ellenünk!
Nem lehet tiltakozni, Gorban ellen sehogy?
Nessy
Terror veszélyre hivatkoznak! nekem, vagy nekik ártott meg az ebéd?
Ki az a marha, aki hazánk nagyját "megmerényelné"?? Hiszen háromszor annyit kapna érte, mint egy rendes emberért!
dr. prédikátor
Na és??? hadd hablatyoljon a geci!!! ki nem sz...ja le???Eddig se érdekelt a mocskos hazug dumája!!!
namihami
Ideje lenne a beszédeit lengyelül is megtanulnia, ha már ennyire szereti a saját hangját, mert lassan több a polyák, mint a belföldi.
@RonaGyuri: Nyugi, nem fogunk megzavarni, mert nem lesz rá okunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.