Orbánt mennyire gyengíti, hogy leszavazták az alkotmánymódosítását? Vona Gábor jól jött ki a dologból? Még előrehozott választás is lehet a vége? A következő választást is befolyásolják a most következő lépések.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Ne feledjük, október 2-án 3,3 millióan szavaztak a kvóta ellen, szép nagy bázisa van tehát Orbánnak ebből a szempontból! Ennyi emberrel simán meg lehet nyerni egy parlamenti választást"
Sok ponton vitatkoznék, de ez a legdurvább csúsztatás. Ez nem orbán bázisa, hanem olyanok, akik nem engednék, hogy az eu önkényesen idetelepítsen bárkit. Sőt, akik nem mentek el, azok 98 %-a sem szeretne betelepítést, mégis másként üzentek.
Az emberek sajnos komolyan vették a kérdést, és csak arra adtak választ.
Be is baszna, ha a maffia kormánynak több mint 3 milliós tábora lenne. Akkor ez a nemzet már ki kellett volna, hogy haljon.
quadrocopter
Na, azért nem ennyire borús a kép, mint ahogyan az Index érzékelteti, ugyanis az elcsépelt és üres hazaárulózással már nem érdemes szerepelni semmilyen támadásban, ráadásul a Jobbik érthetően tudtukra adta, hogy ha marad a kötvényes sunyizás, akkor nincs alászavazás!
Ehhez jön még a Pharaon-ügy, amely a Jobbik mögött áll!
namihami
Nagy ütés, de nem végzetes? Hiszen ha egy ló rúgná fejbe, azt se érezné meg a betonfeje. Ahhoz emberi lépték kellene, nem Fidesz-lépték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.