Izgalmas lesz a Hír TV célpont című műsorának pénteki adása. A csatorna Facebook oldalára felkerült ajánlóból úgy tűnik, hogy a riporterüknek sikerült elkapnia valahol Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök lányának férjét, és kérdéseket feltenni neki cégügyeiről. Az újságíró arról kérdezi az utcán Tiborcz Istvánt, hogy miért ő fizette be a turai Schossberger kastélyt megvásárló cég bejegyzési illetékét. A miniszterelnök vejének válasza így szól: Mi közük van hozzá?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Hogy mi köze?... Fiatal és hatalom nélköli kis kitömött senkiházi vagy te még ahhoz, hogy az apósod kitaposott útjára lépjél. Ráadásul lehet neki is nagy a pofája, de ki tudja hányan fogják kúrni a sitten 5 év múlva... Vagy ha szétmentek, megcsalod a lányát, akkor is mész a levesbe. Úgy legyen nagy a pofád, ha ezeket felfogod:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Nekem a klasszikus szovjet vicc ugrott be:
Hruscsov távozásakor kérdés: Mit csinál Adzsubej (veje)? Önéletrajzi regényt ír Szerelmi házasságot kötöttem címmel! =))
szép új világ
@lampa laz: Hogy szorult volna az anyjába a feje.
Borsodi
@Horizont: Csak Roma Magyarország első roma minisztere! Csak rá kell nézni és elemezni a viselkedését.
kuruc.info/r/9/94946/
Borsodi
@kkalman: Köszi a bizonyítékot, talán meggyőzted Horizontot,én eddig is tudtam,hogy Roma és be vallom egyszer szavaztam rá,csak azért,hogy Gyurcsány megbukjon.Sajnos rá jöttem ez az ember mindegy,hogy roma vagy nem magyar, a lényegen nem változtat,ránk,gyermekeinkre és a jövőnkre nézve egy átok ! .www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM
bakegya
@Horizont: @Borsodi:tengelyig süllyesztett szekérre ültette fel a magyarokat... CSAKKK LAKVA ISMERI MEG IGAZÁN EGYIK EMBER A MÁSIKAT!-és akkor még csakkk a felszínről beszéltünk!-József Attila lényegre törőbben fogalmazta meg a személyes véleményem ,de e helyen ,e témában nincs helye az Ő EMBERSÉGÉNEK VERETES SORAIRA-már olyan mélyre SIKERÜLT LENYOMNI MAGUNKAT.
TIBORC A MAGA HELYÉN A TÖBBI ZSIVÁNNYAL KÖZÖSBEN FORMÁL JOGOT-törvényes törvénytelenségével fékek és ellensúlyok nélkül teheti-
...s lerakódik,mint a guanó keményen vastagon.
Lelkünkre így ül ez a kor.
És mint nehéz esők,ha
szökken:s döng az ég,
Ki inti le-talán a földesúr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.