Izgalmas lesz a Hír TV célpont című műsorának pénteki adása. A csatorna Facebook oldalára felkerült ajánlóból úgy tűnik, hogy a riporterüknek sikerült elkapnia valahol Tiborcz Istvánt, a miniszterelnök lányának férjét, és kérdéseket feltenni neki cégügyeiről. Az újságíró arról kérdezi az utcán Tiborcz Istvánt, hogy miért ő fizette be a turai Schossberger kastélyt megvásárló cég bejegyzési illetékét. A miniszterelnök vejének válasza így szól: Mi közük van hozzá?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Hogy mi köze?... Fiatal és hatalom nélköli kis kitömött senkiházi vagy te még ahhoz, hogy az apósod kitaposott útjára lépjél. Ráadásul lehet neki is nagy a pofája, de ki tudja hányan fogják kúrni a sitten 5 év múlva... Vagy ha szétmentek, megcsalod a lányát, akkor is mész a levesbe. Úgy legyen nagy a pofád, ha ezeket felfogod:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Ezek nem egy lócán ültek az oskolában az ortodox zsenivel? A legkedvesebb hozzátartozójuk
ha csentek,nem csapott rájuk azzal a kis kezével?(Az MSZMP uralma alatt vették a fáradságot,
hogy hazudjanak? Most már erre sem méltatnak-kussoltatnak?)
CsipkeRózsa
Nem csak a lopást, a modort is megtanulta a nagyoktól.
Törölt felhasználó
Hogy mi köze?... Fiatal és hatalom nélköli kis kitömött senkiházi vagy te még ahhoz, hogy az apósod kitaposott útjára lépjél. Ráadásul lehet neki is nagy a pofája, de ki tudja hányan fogják kúrni a sitten 5 év múlva... Vagy ha szétmentek, megcsalod a lányát, akkor is mész a levesbe. Úgy legyen nagy a pofád, ha ezeket felfogod:)
bakegya
Orbán a kis g...ez a Tiborc- ennek alapján- a nagy g... hulladék ...-el kell kapni,a lopott holmival együtt,nem kell futni hagyni.
papa.49
A bukta után ezt fejjel lefelé addig kell rázni míg ki nem köhögi az összes ellopott javakat!!!
Marhára tanulékony a kis takony!!!
nevemnick
@papa.49: nem urizálni, még a c@rt is kitaposni belőlük!

:D
papa.49
@nevemnick: Csak előbb kiverni belőle az elrabolt értékeket, utána lehet taposni, akár buldózerrel is!!!
papa.49
@volvós: Más nem is felelt volna meg a hazugovicsnak!!!
JAJMÁR
A legújabb habonyötletelés eredménye a "mi köze, közük hozzá"? Így lehet a miközünkből őközük.
namihami
Hát csak annyi vejkófiam, hogy te is és a családod is abból tudja ezt és az ezeket fizetni, amit tőlünk és az EU-tól nekünk küldött pénzből loptátok és lopjátok el a rávalót. Ha a munkátokat érdeme szerint fizetné meg bárki, akkor az apósod, családostól ma is a falu szélén lakna (tudod, abban az egyszöba-konyhásban), te pedig az életbe nem tehetted volna be a se..ed egy ilyen jól fizető ""szerelembe"". Hát csak ennyi a közünk hozzá.
kakaósbögre
nos,ezt majd a bíróság előtt is ekkora arccal mondd,suttyókám.
bakegya
@Mirabilis: @papa.49: vissza fogják osztani...hanem ahogy rühelke hercege belekötött a riporternőbe az a bicskanyitogatóan ALJAS...AKÁR CSAKKK AZ APÓS ,AKI ...nem értette vona kérdéseit a parlamentben a vagyonosudási ügyleteit illetően-MAJD A SEGGÉT MUTATVA TÁVOZOTT A BAJOROKHOZ MERKEL ALATT VÁGNI A FÁT.
karma1
@bakegya: Hadhazy kerdeseit se ertette a ven apos a Parlamentben, nem is valaszolt ra semmit, csak cinikus rohejt...Remelem, megmarad a jokedve majd a birosagi elszamolason is...
Borsodi
Ez a varázs szó Matolcsynál is. Mi közük van hozzá! Igaz, lassan az Ország is az övék lesz.
karma1
@Borsodi: Nem lesz, mar az oveke,... Azert ekkora a pofajuk...
kkalman
Figyelj csak, te kis kotonszökevény! Csak annyi közünk van hozzá, amennyire megtanultatok a rühelkével a saját lábunkon állni, közpénzből. Ezt ugyan nem érted, mert az értéshez szükséges szervnek hiányában vagy, de majd egy bírósági tárgyaláson megvilágosodhatsz a mi közünkről.
kisrigó
Ezt a cinizmust már elképzelni sem lehet, de itt van, a képünkbe böffenti ez a senkiházi! Na, és a riporternőnek mondott szövegre büszke lehet a familia! Persze a gőg, a buta alpári viselkedésre is nehéz kulturáltan reagálni. Igen, illik a családba, kellően gátlástalan, de tanulékony!! Megszokta, hogy SEMMINEK nincs következménye (egyenlőre!!), de ahhoz buta, hogy a technika ma már képes mindent "megőrizni!" Én most már a riporternőt is féltem!!
bakegya
@kisrigó: köpi a hárítást,mint az apósa a szotyolahéljat!!!JÓL KITANÍTOTTÁK AFELCSUTKÁRA EMKIGRÁLT ORSOS CSALÁD NÉPSZOKÁSAIT ILLETŐEN ..Sok mocsok van ennek a fényetető mitugrásznak is a füle mögött.
Nem kérdezni kellene tőle-leverni rajta egy furkosbottal azt a tengernyi sok közpénzt,amit elkötött-a Simicskát kell kérdezni,milyen munkaerő volt nála ez a kis pö.. jogvégzett???
A fényetetéseit is benyelette az ország -világ vakságára-hányaknak kell még meghalni a láthatatlan jövedelméből???Az adó és büntetőkategória minden bűnét lefedi a pályafutása a haverjaival egy cellában a helye!!!
lampa laz
Ezzel a célpontos joga van tudni műsorral Lajos elkezdi adagolni felénk a lopott holmik hátterét.
eugen4402
Most ez a divat...
Ha elkapod a zsebtolvaj csuklóját és megkérdezed, hogy mit keresett a zsebedben, ő felháborodva visszakérdez: - mi köze hozzá!?!? -
dr. prédikátor
Egy bunkótól bunkó válasz lehet! Ez a geci is épp olyan mint az apósa!Agyon kéne már egy szívlapáttal csapni őket!!!Modortalan bugris!!!
eszegfu
Engem a "mi közük hozzá" mondaton kivül még felháboritott, ahogy a riporternőt -- aki nem mellesleg dolgozott -- próbálta lealázni a személyére vonatkozó kérdéssel... "van-e férje, olyan szép?" Mint nőnek, bizonyára volt ingere ahhoz, hogy elküldje a sunyiba ezt a palit...de nem tehette meg, mert a csatornát képviselte most. Tiborcz is simán egy kis undoritó görény!!!
Nessy
@eszegfu: Mit csináljon szegény Tiborcz? Ehhez a stílushoz szokott családilag!
kedves apósa is tud bunkó lenni, és mégis imádják sokan.
szaboria1
Rékácska vajon mit szól a férje udvarlásához?
eszegfu
@Nessy: 8:20 Látod:ez az igazi "kettős mérce"!? Bahreinben tudott viselkedni és egy "riporternőcskével" már nem!:( Persze nyilván nem is akart udvarias lenni!
Eladott Ország
"Mi közük hozzá". Talán nem a középkorban vagyunk, a hűbérurak és vazallusok hierarchizált, többemeletes kapcsolatrendszerében? A hűbéri láncolatban a hűbéres ( vazallus ) mindig elsősorban a saját hűbérurának (szotyis csúti) tartozott engedelmességgel, ami erősebb volt minden egyéb viszonynál. De ez nem lesz mindíg igy Tapló Tiborcz.
magyarbakancs
Vastag bőr van a képin.
Mi köze hozzá?

Az baker, hogy a jó édes búbánatos csába sem lennél, ha nem lenne az apósod a miniszterelnök pajtás.
Mert ha ez az ország tisztességesen működne és megkotornák a közvilágítási pályázataidat igencsak bele hasalnál a szarba.
kisrigó
@bakegya: Én legyek az utolsó, aki védi ezt az átokfajzatot, de mentalitásomból fakadólag el kell mondani a következőket, aztán mindenkinek joga, hogy eldöntse, mi a valóság! Én évfolyamtársa voltam az Orbán anyjának Mezőtúron. Nagy hír volt a gimisek közt, hogy Sipos Erzsi abbahagyja a gimnáziumot, mert férjhez megy! A vőlegény bizonyos Orbán Győző, a mezőgazdasági felsőfokú technikum végzőse. Ez a hetvenes évek elején történt, tehát semmi orsós és hasonlók. Nem hiszem, hogy bárki komolyan hiszi, hogy akkor valaki nevet "magyarosíthatott" volna. Mezőtúriak mondják, hogy anyai részről lehet olyan beütés, amivel vádolják egyesek. Szerintem ez lényegtelen, a tettei amik számítanak, nem az, hogy mi a származása. Egyszerűen egy szemét ember!
Nessy
@kisrigó: Egyszerűen egy szemét ember!
Erről viszont az édesanyja nem tehet. Ő gyermeket várt, ez lett!
kisrigó
@Nessy: Igen, én csak az "orsózás" miatt írtam, mert nem érdekelt bennünket diákként senkinek a származása, de szerintem nem életszerű, hogy abban az időben nevet "magyarosítson" egy egyszerű ember, tehát orbán és kész. Persze attól még lehetne rendes ember. Ki tudja, hogy hogy bánik a családjával és a szüleivel is.
eszegfu
@kisrigó: @Horizont: Igazatok van: nem "echte" cigány, de az is biztos, hogy a DNS-e alapján lehet benne valami "beütés", mint ahogy bennem is...
papa.49
@kisrigó: 2014. együtt feküdten a kórházban 3 mezőtúri komával ők is elmeséltlk ezt a történetet , csak hozzátették a tésasszony akkora már megesett, ki tudja mi az igazság!!!
kisrigó
@Horizont: Igazad van, én csak a vélelmezett névváltoztatásra értettem, mert 1961-ben , másodikos gimis korában hagyta abba az anyja az iskolát Mezőtúron, mert férjhez ment. Tehát így pontos a kronológia.
lampa laz
@kisrigó: valszeg elírtad az évszámot (70-es évek eleje), mert viki 1963.05.31-én szomorította el a napot és azóta fél országot, a világrajöttével.
RonaGyuri
Nekem a klasszikus szovjet vicc ugrott be:
Hruscsov távozásakor kérdés: Mit csinál Adzsubej (veje)? Önéletrajzi regényt ír Szerelmi házasságot kötöttem címmel! =))
szép új világ
@lampa laz: Hogy szorult volna az anyjába a feje.
Borsodi
@Horizont: Csak Roma Magyarország első roma minisztere! Csak rá kell nézni és elemezni a viselkedését.
kuruc.info/r/9/94946/
Borsodi
@kkalman: Köszi a bizonyítékot, talán meggyőzted Horizontot,én eddig is tudtam,hogy Roma és be vallom egyszer szavaztam rá,csak azért,hogy Gyurcsány megbukjon.Sajnos rá jöttem ez az ember mindegy,hogy roma vagy nem magyar, a lényegen nem változtat,ránk,gyermekeinkre és a jövőnkre nézve egy átok ! .www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM
bakegya
@Horizont: @Borsodi:tengelyig süllyesztett szekérre ültette fel a magyarokat... CSAKKK LAKVA ISMERI MEG IGAZÁN EGYIK EMBER A MÁSIKAT!-és akkor még csakkk a felszínről beszéltünk!-József Attila lényegre törőbben fogalmazta meg a személyes véleményem ,de e helyen ,e témában nincs helye az Ő EMBERSÉGÉNEK VERETES SORAIRA-már olyan mélyre SIKERÜLT LENYOMNI MAGUNKAT.
TIBORC A MAGA HELYÉN A TÖBBI ZSIVÁNNYAL KÖZÖSBEN FORMÁL JOGOT-törvényes törvénytelenségével fékek és ellensúlyok nélkül teheti-
...s lerakódik,mint a guanó keményen vastagon.
Lelkünkre így ül ez a kor.
És mint nehéz esők,ha
szökken:s döng az ég,
Ki inti le-talán a földesúr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.