Leváltották Pölöskei Gábornét, és új vezetőt neveztek ki az iskolák fenntartásáért felelős állami intézmény, a Klik élére.

Menesztették Áder húgát a Klik éléről

Pölöskeiné alig fél évig irányíthatta a Kliket, január 16-ával Solti Péter, az intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztos váltja.

A Klebelsberg Központ az eddigieknél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy menedzserszemlélettel végezze a feladatait, a rendelkezésre álló erőforrásokat, tudást és lehetőségeket minél hatékonyabban csatornázza be a tankerületi központokon keresztül az iskolákba. Ennek a megvalósítása lesz Solti Péter elnök feladata az új struktúra megerősítése és fejlesztése mellett. Az ő munkáját fogja segíteni Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettesként, aki 17 évig dolgozott egy többcélú intézmény vezetőjeként, és tagja volt a pedagógus sztrájkbizottságnak. A pénzügyi feladatokat a szervezet gazdasági elnökhelyettese, Kotán Attila irányítja a továbbiakban is

– írta közleményében az EMMI.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Menesztették Áder húgát a Klik éléről"...

nemáááá... én úgy tuttam, hogy sokkal fontosabb feladattal bízzák meg...
...méghogy menesztették?...pfff...

valakinek ötlete?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Menesztették Áder húgát a Klik éléről"...

nemáááá... én úgy tuttam, hogy sokkal fontosabb feladattal bízzák meg...
...méghogy menesztették?...pfff...

valakinek ötlete?
Fradigege
Keverjétek a szrt! Gyilkoljátok egymást!
verőce21
Nem nőnek való volt ez a feladat. Túl sok műszaki problémát kell megoldani, amihez szakmaismerettel rendelkező határozott karakterű férfi kell. És félredobni a párthűséget.
A Fidesz igazán kérhetne segítséget az MSZP régi kádereiből. Az oktatás fontossága és zökkenőmentes működtetése felülemelkedik a pártarrogancián.
volvós
Drága firkászka !
"...Menesztették Áder húgát a Klik éléről"..."
Ez, ha nem az Elnök húga, igy hangzott volna:

" Kirúgták P. Gábornét a Klik éléröl "
Kap majd a csornai TESCO-ban egy árufeltöltö posztot,
esetleg érdemei elismeréseként egy Trafikot, oszt jónapot !!
CsipkeRózsa
@wagabund: az új kinevezését majd külön cikkben közlik. Azt olvashattuk, az előző napokban, hogy államtitkár lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumban.
Hellcat
Fél év alatt keresett ott eleget...és ezután sem lesz rossz dolga gondolom..
kissé felnőttem
ugye nem ugy gondolták, hogy egy évig munkanélküli lesz mind én voltam ,??? közbe meg
3 gyereket neveltünk, igaz mehettem kamionnal a Hegyeshalmi kavicsbányából
1-1 fuvarra napi jól figyelj!!! 600. HUN. Ft. ért
Pergető
Lehet, hogy leváltották, de úgy hallottam államtitkár lesz! Hát az nem rosszabb pozíció, mint a KLIK-et vezetni, az biztos!
Eladott Ország
A köztársasági elnök húga a nemzetgazdasági tárcánál kaphat új megbízatást: szakképzésért és a felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár lesz. Ezek nem tudnak megbukni, ez egy közbülső lépés a porhintés szempontjából.
Az van, hogy így pusztul el és megy tönkre minden ebben az országban azért, mert szakemberek helyett NER társak ülnek minden állami kulcspozícióban. A minisztériumok is ilyen pénznyelő,csókosoknak megélhetést biztosító kifizetőhely. Az egymás hegyén hátán tobzódó, megszámlálhatatlan államtitkárokkal és helyettes államtitkárokkal. Hát ez megy, így megy.
papa.49
Régen még sajnáltam is mikor a férje meghalt, és ottmaradt a két fiúval...
(Pölöskei Gábor focikapus a Fradinál, meg a válogatottban)
r2d2
@wagabund: Na, de a "publicisztikai stílus" ugye ilyen hazánkban!
human
Van egy olyan érzésem, hogy megtalálja a helyét a NER-ben.
Edmond Dantes
@papa.49: Nem tudtam.Ezért most inkább nem mondanám el a véleményemet,pedig van.
quadrocopter
Menesztették! Talán nagyon értett hozzá, amit csinál, vagy amit nem tesz!

Sztálin elvtárs is szívesen szivatta a családtagokat, testvéreket, még a távoli rokonokat is egy kis gulagos közmunkával. Csak mondom...elvégre az agg ügyvéd is megmondta, hogy " Viktor nem engedi..." na, ez nem jött be az öreg hazughuszárnak! Él még? Mert nagyon kussban van!
kerekkocka
Fölfelé bukik! A "jokerlány" ! mindenhez ért!
CsipkeRózsa
@quadrocopter: Rubovszky Györgyre gondolsz? Valóban régen hallottunk róla. Most is o.gy. képviselő, a KDNP-ben politizál.
jancsipapa
Megvan már a helye .Végül is senkit nem hagynak az út szélén ...
papa.49
@adrenalink: A férje, focikapus volt...
adrenalink
@papa.49: Az én olvasatomban csatár volt, és köszöni szépen jól van.

hu.m.wikipedia.org/wiki/P%C3%B6l%C3%B6skei_G%C3%A1bor
papa.49
@adrenalink: Hú b...d meg összekevertem a másik volt fradistával aki kint halt meg Görögországban, ugyan nem mentség de az Gábor volt...
Remélem hogy így most már jó hosszú életű lesz...
Desischado
Tehetségtelen, összeférhetetlen undormány ez a nő. Elképedve néztem, milyen kiélt képe van. Nagyon elegem van már ezekből az ingyenélő herékből, akiket nekünk kell eltartani!
karma1
Hm, azert kurvara kivancsi lennek, hogy mik voltak azok a "nehez technikai feladatok", amit a klikkben meg kellett oldani...Neki kellett volna megjavitani az eldugult WC-t? Vagy viollanyt szerelni?
Huba+, akkor a palkovicsbol nemsokara meglesz a kovetkezo oligarcha: valoszinu, hogy o volt az, aki kiment megjavitani az iskolakba a gazt, meg a lefolyot... Es mint tudjuk, egy gazszerelonek mar itt van Amerika,...
ader tesonak kizarolag adminisztrativ dolga volt, tartani a kontaktust mindenkivel, ellenorizni a penzugyeket. Aki ebbe "nehez technikat" magyaraz bele, az kisse retardalt...

Tuti, hogy azert maradt ader, mert a rubovszky-fele barom bemondast semmisse kellett tenni, nehogy mar igaz legyen, amit allitott a bekapcsolt mikrofonba...
karma1
@Desischado: Azert ha engem mas, "felfele bukasos" helyre neveznek ki, akkor nem lenne ilyen buvalb@szott kepem, hanem orulnek. Bar...
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Persze, hogy a vén szarosra gondoltam, csak a nevét sem akartam leírni, sunyi mocsok bűnöző!
troll5
KAKAS ELVTÁRS: "Ez így ebben a formában, ugye, nem áll meg - nem igaz!"
Nagy Mária
Drágáim, annyira mindegy, hogy kinek hívják a KLIK vezetőjét, mert úgyis minden kézi-vezérléssel működik. Báb szerepre pedig akárki húga vagy bátyja alkalmas, ha az a körön belül esik. A pénzmosoda így is úgy is működik, az iskolák pedig lassan romvárak lesznek.
Ennél csak az a szörnyűbb, amitől ma sírógörcsöt kaptam, pedig nem szokásom. A megye legnevesebb gimnáziumának nyílt napján azt mondták a diákoknak, hogy természetesen a NAT követelményei szerint lesz a szóbeli felvételi. Ma hozták a gyerekek a szóbeli tételeket, melynek az új tanterv szerint 10%-t sem tanulja, mert igenis a régi követelmények szerint felvételiztetnek.(Ami a részükről logikus, mert az takar valódi tudást.)
Megnyugtattam őket, hogy ennek kb. felét én már suba alatt belecsempésztem az órákba. A maradékot pedig továbbra is nulladik, nyolcadik órában megtanítom. Mikor útjukra engedtem őket, hogy nem lesz gond, akkor bizony elszakadt a cérna. Félek már túl kevés az idő, hogy elmélyítsek ekkora anyagmennyiséget, mi lesz, ha ezeket a tehetséges gyerekeket azért nem veszik fel, mert átverték őket? Hát kicserélném a bőrömet valakivel, mert most sz..l érzem benne magam.
Az egy dolog, hogy a pedagógusokkal packáznak, felnőttként valahogy túléljük, de életük fontos döntése előtt álló diákokkal!
Lábuknál fogva dobálnám le ezt a sok "oktatási szakértőt" a Parlament legtetejéről, hátha átéreznék míg betont érnek, hogyan teszik taccsra tizenévesek életét.
Ez csak egy történés a több ezerből, hiszen én csak egy iskola egy szakjáról tudtam írni, ami biztos, hogy nem egyedi.
Hol vagy papa.49? Mert most nagyon recseg az öreg tölgy!
Peller Anikó
@Desischado: Ez a rém az Áder húgya? Az öreg tölgy :)
KisGenyo2
Akkor annyi van, hogy nem 5 éves, hanem féléves tervekkel operálnak. De ettől még az egész KLIK egy kommunizmusszagú okádék gittegylet marad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.