Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szombaton budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: február 2-án az Országházban találkozik Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin, akkor pártja a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkán füttykoncerttel kíván tiltakozni az "Orbán-Putyin szövetség ellen", ami szerintük ellentétes a magyar nemzeti érdekkel. Közölte, a rendőrség illetékes szervei nem kapták meg a felhatalmazást arra, hogy az Együtt munkatársaival egyeztessenek a tüntetésről, a tervezett demonstrációval kapcsolatban semmilyen visszajelzést nem kaptak. "Úgy gondoljuk, úgy tudjuk, hogy a kormány, a Belügyminisztérium és Terrorelhárítási Központ arra készül, hogy adminisztratív eszközökkel akadályozza meg az Együtt füttykoncertjét" - fogalmazott Szigetvári Viktor, aki felszólította a kormányt, ne hátráltassa, hogy éljenek a gyülekezési jogukkal. Az ellenzéki politikus hozzátette: az Együtt arra is hajlandó, hogy a "polgári engedetlenség eszközével élve" elkövessen mindent azért,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@Nessy: Jó ötlet,csak az a baj,hogy Orbán hangján lenne az igazi.Amikor azt a sok marhaságot összehordta,még nem beszélt oroszul.Lehet,hogy ma már eredetiben tudja olvasni az Ifjú Gárdát.
Nessy
Én csak Tatjána leveléig jutottam el memoriter! Igaz, nem is óhajtok Putyinnal találkozni, elég volt az oroszokból 1944 - 45 telén.
Eriksson
Azért a "demokráciának" is van határa. És a neveletlenségnek is.
Eriksson
Elmegy néhány bátor legény füttyögni, mert az olyan cukiság. S ha netalántán pofán vágják őket, ajvékolni fognak, hogy skandallum, báncsák a magyart. Holott... Ha nem rángatnának különböző bajuszokat, élhetnének boldogan amíg meg nem halnak.
papa.49
Régebben történt hogy néhány 10 valaki kereplővel próbálta megzavarni a szónokot az akkor nem volt baj IGAZ FIÚK???
hetöndöe
Sokkal nemzetibb utcakövet hajigálni,rendőrt 1 méteres husánggal ütni,autót felgyújtani,ugye kedves illiberátorok.Az ám az igazi magyar virtus!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.