Rég történt ilyen: Orbán Szegedre látogat Botka Lászlóhoz, az MSZP miniszterelnök-jelöltjéhez. Orbán Viktor a Modern Városok Program (MVP) keretében találkozik Botka Lászlóval, és milliárdos fejlesztéseket jelentenek majd be. Az MVP-t 2015 elején indította a kormány azzal a céllal, hogy a 23 megyei jogú városban nagyszabású fejlesztéseket valósítsanak meg: ennek keretében többnyire uszodák, közutak, ipari parkok épülnek. Hogy pontosan mi és hol, azt ebben a cikkünkben térképen is megmutattuk.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi van, finkelstein meg egy utolso tanacsot adott a halalos agyarol? "viktor, fegyverezd le az ellenseged, menj el Botka Laszlo mszp-s birodalmaba es igerj akkorat, mint megv soha senkinek. Ne izgulj, most is csak annyit kell tenned, mint maskor: egyszeruen ne tafrtsd be az igeretedet, hivatkozz arra, hogy nem kuldott idejeben lovet Merkel, Brusszel, az EU, a pirezek, es persze a kozelkeleti viszalykodasok miatt megse jutott eleg penz afelmilliardos beruhazasra. A kutya sem fogja rajtad szamonkerni. Na, aztan csak ugyesen, ha en mar nem leszek, habony a legjobb tanitvanyom, tudod, aki te egyaltalan nem ismersz, meg a lakonyilvantartobol se."
Es lo"n...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.