Csütörtök este Máltára utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki a pénteki nem hivatalos EU-csúcstalálkozón vesz részt a földközi-tengeri szigetországban – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

Az egynapos máltai uniós csúcstalálkozó – amelynek vendéglátója Joseph Muscat máltai miniszterelnök, levezető elnöke pedig Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke – délelőtti munkaülésének témája a migráció lesz, amelyen a 28 uniós állam- és kormányfő a migráció külső dimenziójáról tart megbeszélést. A tanácskozás során várhatóan a Földközi-tenger középső térségében húzódó migrációs útvonalra és a líbiai konfliktus rendezésére helyezik a hangsúlyt.

A délutáni munkaülésen előkészítik az Európai Gazdasági Közösséget létrehozó Római szerződés 60. évfordulója alkalmából március 25-én rendezendő megemlékezést. Ennek keretében megbeszélést folytatnak a Nagy-Britannia kilépése után 27 tagú Európai Unió jövőjéről.

Havasi Bertalan emlékeztetett: Orbán Viktor december elején tárgyalt Budapesten a máltai kormányfővel, akit biztosított arról, hogy Magyarország nagyra becsüli Málta soros uniós elnökséggel kapcsolatos törekvéseit, és jó partner lesz e hat hónap alatt, mindent megtesz, hogy megoldásokat, eredményeket találjon az EU keretein belül.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szerintem ez az utazás a máltai EU csúcsra a lényeg, az örökké fontoskodó orbán szeretné az EU-ban tényezőként feltüntetni magát. Putyinnak meg jól jön egy ilyen elszánt, elvetemült bajkeverő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Elment sósvízzel kimosni a putyin gecijét a szájából.
Eladott Ország
Orbán Viktor nyúltagyában gyémánttá sűrűsödött demokrácia, avagy irány Lipótmező. Mára a miniszterek elnöke a demokrácia egyetlen hordozója, belőle sugárzik, ő valójában egy egyszemélyes atomreaktor. Egy hasadó anyag.
qxy
tudtátok?Orbán, A Tett és védelme alapítvány elnökének,Bodnár Dánielnek( zsidó)kijelentette.- Magyarországot Isten a zsidóknak teremtette és ez a föld lesz a mi hazánk.
Ennek a jómadárnak Orbán 45 millió forintot adott, hogy megalakítsa az új cionista terror szervezetét!!! MIÉRT IS???
qxy
@Hellcat: sajnos szerintem az országra fogja szét köpködni. Nagyos sunyi szeme van ennek a Putyinnak. Ő is tudja mi minden jót adott nekik Magyarország.na meg, nem utolsó szempont hogy majdnem ingyen.Meg hogy " Biztosítva van a gáz " Na ez gáz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.