Sokakat sokkolt a hír múlt szerdán, hogy Csiszár Jenő főkonzul lesz Milánóban. Bírálták a döntést az ellenzék soraiból, még Friderikusz Sándor is felszólalt ellene, ám egyelőre úgy fest: a döntést meghozó Szijjártó Pétert csak tovább bátorították a kritikák, írja a 24.hu.

Nézze, az amerikai nagykövet itt Budapesten nem egy tévés producer volt? Kinek okozott problémát?

- reagált a külgazdsasági miniszter Azurák Csaba kérdésére a TV2-n, amelyben arról érdeklődött, miért épp egy rádiós-tévés újságírót jelöltek ki a posztra. A felvetésre, hogy mások évtizedeket tanulnak egy hasonló pozícióért, Szijjártó azzal reagált: a klasszikus diplomácia ideje egyébként is lejárt.

Szijjártó visszaszólt azoknak, akik kritizálták Csiszár kinevezéséért

Ahhoz tehát nem férhet kétség, hogy Csiszár Jenő marad a választott:

Miért ne maradna? Még egyszer mondom, akik ezeket a kritikákat megfogalmazták, ha kritizálják egyes döntéseimet, akkor megerősítik, hogy jól döntöttem, tehát köszönöm nekik, tényleg, őszintén

- mondta.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen a diplomáciáról neked sincs, még csak lövésed sem! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Mi a fenének kell azon csodálkozni, hogy Csiszár diplomata lett? M.o. a korlátlan lehetőségek hazája, itt mindenki az lehet amihez nem ért! Példa rá a külügyminiszterként regnáló Szijjártó aki olyan a diplomáciában mint az elefánt a porcelán boltba!De lehet folytatni Rezsi Szilárdal akinek az arcáról csak úgy árad az ész és értelem, vagy itt van Habony Árpika, aki engem két szarval egy krampuszt juttat esze, mint Orbán esze ő is milyen sokra vitte!
Veleda
Ha Caligula császárnak a lova lehetett a főkonzulja, Szijjártó megengedhet magának a Csiszárt. Ő tudja miért. Mondjuk a ló nem mondott semmit, mindenre rábólintott.
JAJMÁR
Csakazértis! (_nehogymá a végén , egy olyan gyengice posztért is, mint k.miniszter, majd éveket kelljen "tanulni"..) az egy mások rendszer.
Sanyi2015
@JAJMÁR: Ma a vezető posztokért már rég nem kell tanulni, csak példaként az európai szocik vezetője, aki most Merkel kihívója lesz otthon, csak 8 általánossal rendelkezik...
nezelodo
@Veleda: Csakhogy Caligula gúnynak szánta a lovának a kinevezését, jelezve, hogy annak is több esze van mint az őt körülvevő hajbókoló szenátoroknak.
Veleda
@nezelodo: Meglehet. Azóta eltelt 2 ezer év. A lókinevezés bekerült a történelembe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.