Hiába milliárdos valaki, nem állhat a törvény felett, mondta a miniszterelnök. Kellett nekünk ez az újabb ügy? – tette fel a kérdést a Kossuth Rádió műsorvezetője Orbán Viktornak Péntek reggel a kormány friss törvényjavaslatával kapcsolatban, amely gyakorlatilag ebben a formájában egy CEU-ellenesnek tekinthető. Annak rektora úgy fogalmazott, az ellehetetlenítené a budapesti székhelyű Közép-Európai Egyetem (CEU) működését. A csalás, az csalás, akárki is követi el – válaszolta a miniszterelnök, aki úgy fogalmazott, hogy volt egy vizsgálat, "4-5 évente átfogó vizsgálatokat szoktunk tartani", és ebből kiderült, több egyetem is szabálytalanul működik, például a CEU.

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Amikor Soros pénzéből élt, akkor nem volt ekkora pofája...
lusta
Egy megnyilatkozásban ennyit hazudni, ez azért nagy kunszt.
Ludmilla
és hiába miniszterelnök valaki,ő sem állhat a törvények felett,geci úr
Qqberci
Amikor Soros pénzéből élt, akkor nem volt ekkora pofája...
lusta
Szóval az első és a második qurmányzások alatt nem volt probléma? Ha jogosulatlanul működik, akkor a diploma az jugosult, vagy sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.