A közbeszerzési hatóság honlapján jelent meg a beszámoló, hogy sikerült nyertest választani az MTVA komplex hatékonyságvizsgálatára kiírt pályázatra.

Végül potom 120 millió forintért a Teqtos Kft és a VARIUS Consulting Kft. nézheti meg, mennyire működik hatékonyan a 80 milliárd forintos költségvetéssel fenntartott propaganda-komplexum.

- írja a 444.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Valakiknek biztos megérte.
Sorvadnának el.
Perwool
"120 millióért kivizsgálják megérte-e 80 milliárdot ölni a közmédiába"
Én megmondom 12 milláért, kár volt bele ölni 80 milliárdot!
Klubtag
@human: Bocsánat, hogy szószátyárkodom, de van neked 8-14 év közötti iskolás, közvetlen hozzátartozód? Mert, ha igen, akkor nem igazán lehet példálózni a KLIK-ről készült kritikai tanulmány megállapításaival és az azt követő változások nagyszerűségével.
A párommal kettőnknek három diplomája és néminemű posztgraduális ismerete van, de kutya legyek, ha érzékelem a kormányzat oktatási koncepciójának korszerű mivoltát a két unokám tankönyveinek tartalma alapján. Úgy, hogy ha a média-vizsgálódás is ilyen haszonnal zárul, ...nos akkor aztán a maradéknak is el lehet kezdeni csomagolni.
human
@Klubtag: Hát ez az. Készült egy tanulmány ami rávilágított a hibákra. Aztán nem a KLIK-et ásták el, hanem a tanulmány készítőjét.
Borsodi
@Perwool: Én is erre gondoltam,hogy tanácsot adok húsz millióért.Egy petákot se kellett volna adni,inkább a szegényekre kellene költeni nem kidobni 120 Milliót az ablakon.
Perwool
@Borsodi: "az ablakon."???
"Bemászik" az valamelyik bankszámlára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.