Az Iránytű Intézet közvélemény-kutatásáról ír a Magyar Nemzet, amiben nem csak politikusok, hanem politikai háttérszemélyiségek népszerűségére is rákérdeztek. Így most már tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc ha hajszálnyival is, de népszerűbb Gyurcsány Ferencnél, Andy Vajna imázsának pedig nem ártanak az állami segítséggel kilapátolt kaszinómilliárdok, gyakorlatilag imádják őt a magyarok. Egyedül Habony Árpád az, akit minden párt szavazóinak többsége elutasít, még a fideszesek is – ami abból a szempontból nehezen érthető, hogy a Habony hathatós közreműködésével kommunikált kormánypropagandát nyilván többségében elfogadják a kormánypárti szavazók.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Megfontolandó a DK választmányának ez az információ!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hiába a 98%-os párton belüli megválasztás, a jelek szerint ez édeskevés a való világban...
eszegfu
Nem derült ki, hogy a "merités" mekkora volt... ettől függetlenül nem hiszem el, hogy akármilyen csekély mértékben is, de Mészáros és Vajna népszerü lenne!!! Nemhogy 30 és 43 %-ánál!:))
Perwool
"Mészáros Lőrinc népszerűbb Gyurcsánynál"

Szerintem meg gazdagabb! A népszerűsége nem érdekel, viszont a gazdagodása... "mibű"
r2d2
Megfontolandó a DK választmányának ez az információ!!!
sokanvagyunk
Az Iránytű tévedhet, a naptár nem. - Április 1... :D
Béla333
Biztos sokaknál népszerű volt, amikor a befizetett adóval kérkedett, hogy szegény Botka életében nem fog annyit keresni, mint amit ő befizetett.
Ez olyan népszerűség növelő dicsekedés volt!
coni
@nyanya001: "Felcsúton esetleg"

Remélem igazad van mert ha Felcsúton kívűl is mértek és ténylegesen ez az eredmény az azt jelentené, hogy az egész ország egy nagy felcsúti falú, ahol az emberek nem látnak a kerítésen túlra. Mészáros után Tarlós lenne a legnagyobb meglepetés mert akkor egyértelmű lenne, hogy a magyarok mazochisták és imádják az orosz rulett módjára működő 3-as metrót is.
verőce21
Az, hogy M. Lőrinc országosan népszerűbb-e, nem tudom és nem is állítom. De mindenesetre nem bukott meg a falu vezetői posztján sohasem. Nem úgy, mint Fletó, aki ellen "2009. április 14-én az Országgyűlés elfogadta a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elleni konstruktív bizalmatlansági indítványt."
eszegfu
@verőce21: Ez egy kicsit tulzás, hogy Mészáros "... nem bukott meg a falu vezetői posztján SOHASEM." Mészáros 2011-ben a Fidesz-KDNP szineiben lett pm, majd 2016-ban ujraválaszották a nem egészen 2 ezer lakosu településen. Ha mondjuk Tarlóshoz hasonlitottad volna, akkor meg is értem: ő 16 éven keresztül volt a 128 ezren felüli III. kerület polgármestere, nem "bukott be", a főpolgármesterségre pályázva mondott le. Összegezve Mészáros O.V. szülőfalujában az ujraválasztását nem a saját szorgalmának, tehetségének és talán nem is a felé irányuló "szeretetnek" köszönheti... szerintem.
verőce21
@eszegfu: (12:17) Még egy kicsit kontrasztosabb lett volna a példád, ha Demszky Gábort hozod fel példaként! :)
eszegfu
@verőce21: Igazad van! Nem is gondoltam rá, olyan régen nem "közszereplő"... Tarlós meg nap, mint nap előtérben van.
papa.49
@eszegfu: Azt se feledjük el az ellen jelölt ,,érdekes azóta se felderített,, körülmények között elhalálozott!!! Váradi András
eszegfu
@papa.49: 12:38 Sajnos... elfelejtettem...
papa.49
Mi ez az iránytű a takonyárpiművek legújabb szervezete, vannak esetleg 3 an???
verőce21
@eszegfu: Igaz, de a mondanivalóm lényegén nem változtat:
"2009. április 14-én az Országgyűlés elfogadta a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elleni konstruktív bizalmatlansági indítványt." - Mit is akar még ez az ember?
eszegfu
@papa.49: 12:43 Nem hittem a szememnek... Jobbik párt közeli cég!!
papa.49
@eszegfu: ,,Kevés a fóka, sok a vadász,, erre a kevés helyre kb. 1 millióan ,,pályáznak,, és nem csak tisztességes eszközökkel, hanem tisztességtelenül, aljas hazug módszerekkel...
Azt a bizalmatlansági indítványt a Gyurcsány saját maga nyújtotta be saját maga ellen, ezt se kéne elfeledni...
eszegfu
@verőce21: 12:46 Ezt nem is feltételeztem, hiszen igazából Te Gyurcsányra "hegyezted ki" és teljesen mindegy kit hasonlitottunk hozzá! És hogy "mit is akar még ez az ember" kérdésedre válaszoljak: semmi mást, csak azt, amit a többi "bukott" ember ...maradni, folytatni, élni, stb. Gondolok pl. a Kiss Lászlóra, akár Gyárfásra, vagy Schmitt Pálra.
eszegfu
@papa.49: 12:56 Erre azért nem volt ellenvetésem, mert azt irta Verőce21, hogy az "Országgyülés elfogadta", ami igaz is... és amit nyilván megelőzött az inditvány benyujtása is, amiről nem beszéltünk.
verőce21
@eszegfu: Kihagytad a "képviselő lenni" megjelölést, ami perek sorozatától mentené meg. :)
(Már ME. korában is bérlete volt a bíróságra.)
Ami az általad említetteket nem fenyegette, ill. fenyegeti.
nevemnick
Ízéljétek meg, 2017. ÁPRILIS ELSEJE VAN!

:D
eszegfu
@verőce21: Mindenre én sem gondolhatok... pedig nagyon küzdök a "tökéletességért"!:))
papa.49
@eszegfu: Viszont amit ma hallottam a híradóban el kell gondolkozni vajon miért is támadja oly vehemensen a jobbik a fütyiszt???
eszegfu
@papa.49: 21:46 Nem láttam... csak gondolom: a hatalomért...
papa.49
@eszegfu: Én itt a ,,plakát háborúra,, gondoltam...Itt is láthatod már a propin...
Egyedül ők se tudják leverni a fütyiszt, de nekem valami azt súgja ez nem is ezért van, hanem így akarja a fütyiszes banda megosztani az ellenzéket, ugyanis ha egy részét eltudja szédíteni az ellenzéktől már alakulhat a fütyiszes 2/3... Nem szabad bedőlni a jobbikos ,,szép szavaknak,, sajnos én nem tudom elfelejteni az előzményeket se, amit eddig tettek, a párt is, és főként a prominens tagok, gondolok itt a torockaira, a hisztikrisztire, a emődkére, stb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.