Simicska Lajosról mindezidáig csak annyit tudtunk, hogy van… 27 évig a médiában szinte egyetlen fotó, vagy egyetlen híradás sem jelent meg róla, most hirtelen – ahogy mondani szokás – még a csapból is ő folyik. Pedig a fidesz összes disznóságában benne volt, a párt alapembereként súlyos gazdasági bűnök elkövetésétől sem riadt vissza. Ő volt az, aki a háttérből felépítette, győzelemre vitte és hosszú évekig működtette az állami szintű maffia hatalom rendszerét. Kitalálta, hogy míg a klasszikus (pl. olasz) maffia az állam ellenében működik, és annak vérét szívja, addig ugyanezt a maffia-szerű tevékenységet a hatalomban is lehet csinálni. Ő volt az agy, viktor pedig hozzá az arc. A vállalkozás teljes sikerrel járt. Előbb 1998-ban, végül pedig 2010-ben a politikai- és gazdasági hatalom ennek a két gazembernek a kezébe került.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Itt egy újabb nyomós érv, amiért a 2018-as évi választásokat nem szabad megvárnunk. Hanem még előtte kell megdöntenünk a G.beteg uralmát! Vissza kell állítani a kétfordulós választási törvényt, a régi választási körzeteket, valamint egyenlő jogokat és lehetőségeket kell adni minden magyar választópolgárnak – legyen az akár külhoni-, akár külföldön dolgozó magyar -! Új rendszerváltozás kell!
Ez a lényeg!
Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok, miért hagyjuk, hogy saját lábon álló luxusgecik fosztogassák az országot, osztogassák az adófizetők pénzét, életre is alkalmatlan, szotyolahéj-köpködőknek, csicskasorba tartsanak melósokat, nyugdíjasokat, pedagógusokat, egészségügyiseket, tudományos szakembereket, nyalogány csicskaképzővé silányatják a tanintézeteket, elvárás lett a szervilista puhagerinc, testőrséggé és bűnőrséggé tett rendőrséggel, ügyészséggel és főhatóságokkal?
Ez nekik az "új irány" és a "folytatjuk"!
Miért várjuk, hogy Süsü sárkányból terminátor szintű ragadozó legyen a fejünk fölött, a kiszámíthatalan, szándékosan félelmet és bizonytalanságot generáló, sajátos jogalkotásukkal?
Addig kell leengedni a fenevad vérét, amíg folyékony és meleg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@CsipkeRózsa: Persze, mindent bevethet, és be is fog,de nekünk ebből semmi jó sem származik, és ahogyan írod, mi fizetjük meg az árát. Nem lenne szabad a hatalom közelébe engedni, semmivel sem jobb arrogánlő, rinctiborcéknál!
nemkati
@Mirabilis: Hogy mi van a kezében, azt nem tudni, de van valami! :)
coni
Nagyon jó cikk. Az első aki rámutat, hogy mekkora szégyen a magyar választóknak, hogy attól az embertől várják a megváltást aki az egész rendszert felépítette. Azt sem veszik észre, hogy a
politikai elit (az ál demokrata pártokat is beleértve) az értelmiséggel karöltve marakodnak az ország romjain azemberek meg bambán nézik, mint valami szappanoperát.
papa.49
Az ,,érdemei,, semmivel nem kisebbek a hazugovicsénál!!!
Ezért is nem ,,borít,, mert akkor ülhetne a mellette lévő cellában!!!
Csizmás Kond
...ez nem leleplezés hanem ocsmány rágalom...és ha netán Simicska nem lép akkor majd védekeznie kell...tehát szerintem aki létrehozta ezt a zagyvaságot nem gondolta meg előre hogy esetleg az ő bokája fogja bánni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.