Litvániában követik el a legtöbb öngyilkosságot az Európai Unióban, a balti államban 100 ezer emberre 32 ilyen eset jut, míg a "sereghajtó" Görögországban és Cipruson 100 ezerből csak öt ember vet véget életének önkezével – derül ki az EU statisztikai hivatalának szerdán közzétett friss adataiból.

A 100 ezer főre jutó 19 öngyilkossal Magyarország, Szlovénia és Lettország osztozik a második helyezésen, "dobogós" még Észtország 18 öngyilkossággal, negyedik helyen Belgium és Horvátország (17) áll.

Az alacsony öngyilkossági statisztikájú országok közé tartozik Olaszország (6), Nagy-Britannia (7), Málta és Spanyolország (8). Az EU átlagában 11 öngyilkosság jut 100 ezer főre, az átlaggal megegyező a ráta Írországban, Hollandiában, Portugáliában, Romániában és Szlovákiában.

Az Eurostat adatai szerint 2014-ben az EU tagállamaiban 57 717 ember követett el öngyilkosságot, ez az összhalálozás 1,2 száz

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@magyarbakancs: Emlékszel a legendás jelszóra? "Merjünk nagyot álmodni!" Ezzel zsinórban lehet választásokat nyerni, de ha valaki halkan figyelmeztet arra, hogy most már fel kéne ébredni, mert reggel van, az ellenséggé válik, Soros-bérenc, rosszarcú hazaárulóvá, sújtsa őt a magyar emberek haragja..! Ez a nép csak álomvilágban szeret sütkérezni, a valóság túl rideg, tele tüskékkel és buktatókkal, szép is lenne, ha "megálmodnánk", hogy mi magunk tesszük ilyenné...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
Talán ezért van, mert nálunk van a legtöbb olyan ember aki kilátástalannak érzi a helyzetét, elveszti a munkáját, nem tudja fizetni a hitelét nem talál munkát vagy csak olyan alacsony bérért, hogy nem tud belőle megélni, amiatt depressziós vagy alkoholista lesz, megromlanak a kapcsolatai. Nagyon sok olyan ember van ebben az országban aki kilátástalannak gondolja a jövőjét. A lényeg, hogy MAGYARORSZÁG ERŐSÖDIK.
magyarbakancs
@eugen4402: Minden szavaddal egyet értek.
Köszönöm megtisztelő soraidat.
KisGenyo2
Az eutanázia minek számít? 1 öngyilkos merénylő az 1 öngyilkos, vagy az áldozatok is benne vannak?
simmering73
Végre valamiben az élbolyban vagyunk. Köszönet nemzetromboló kormányunknak.
kokopelli
..a világsláger... :"Szomorú Vasárnap"...
..a közmondás... :"Sírva vigad a magyar"...
..a közhely... "báncsák a magyart"...és a többi hasonló rezignáló baromságok
stb..stb...elárulják a magyar lelkivilágot!
Edmond Dantes
Azzal is magyarázták valamelyik évben a kormánypárti lapok egyikében,hogy a magyarnak szuicid hajlama van.Érdekes,sem Garancsi,sem Mészáros,sem Tiborcz, sem Habony,sem Vajna,sem Rogán, sem a többi pénzzel kitömött nem akar magához nyúlni.Tehát akkor ők nem magyarok!!! Így már értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.