Állami intézményeket, ingatlanokat foglalhatnak el itthon a "Soros-hálózat" tagjai ősztől, céljuk az ország destabilizálása és a kormány megbuktatása - állította a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az egész világ Soros-ügynök, csak ti vagytok helikopter.
Soros nem egy akkora etwas, hogy ennyire fullra kéne járatni miatta a gerinctelenséget..
az "Orbánfidesz" ezt azért csinálja, mert muszáj neki ellenségkép, a menekültügy mára kihűlt.
Ha, Soros akarná nem telne neki sokba tönkre vágni Orbánt és a pénzügyi hátterét, de le se szarja Orbánt. Mert hát ugye Soros, a 86 éves dollármilliárdos, akinek a világ több mint száz országában van üzleti érdekeltsége, ül manhattani felhőkarcolójában és napi sok órán át azon töri a fejét, hogy miképp tudná Magyarországot tönkretenni. Hihető...
Sajnos itt tartanak, ilyen beteges összeesküvés-elméleteknél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@nemkati: Aha, és most félnek felébredni :)
Pedig minden álom egyszer véget ér.
eszegfu
@Perwool: @nemkati: Lennének szarban-bajban, ha szegény Soros meghalna!! (Hiszen már elég idős, igy bármelyik pillanatban megtörténhet...)
nemkati
@eszegfu: Nem hiszem. Akkor találnának másik célpontot. Viszont sok civil szervezet, akiket eddig segített, lehúzhatná a redőnyt.
eszegfu
@nemkati: Persze, hogy találnak előbb-utóbb, de ahhoz, hogy megfelelő "ellenség" legyen éveknek kell eltelni, mivel be kell "döngölni" az emberekbe. Ha átgondolom: Soros eddig csak "mértékkel" volt teritéken, mert "szerencséjükre" jöttek szépszámmal a menekültek, ami mára már nem számottevő... na ez után a "Soros-bérencek" helyét elfoglalták a "Soros-hálózatok". Én erre gondoltam... A civil szervezetek viszont valóban bajban lennének.
Eladott Ország
@eszegfu: tegnap, 10:14 kolozsvaros.com/2016/12/09/mi-a-franc-lesz-veletek-ha-soros-netan-feldobja-a-pacskert/
Mi a franc lesz veletek, ha Soros netán feldobja a pacskert? l. A teremfoci koronázatlan királya el is magyarázta, hogy nem tűrjük, hogy beleugassanak a tudjuk kik a mi átláthatatlan korruptságunkba, hogy leckéztessenek és bíráljanak minket csak úgy, miközben velünk köztudottan minden rendben van. A szervilizmus kényszerétől hajtva barnanyelvék viszont nem nyughattak, és addig izzadtak vért és verítéket, amíg találtak nagy nehezen egy forrást, aminek alapján Petikét meg lehet támasztani jobbról, hogy el ne dőljön, valamint igazolni lehet a (ki)lépés indokoltságát. A Magyar Idők (Hungarian Times, венгерские раз, kinek ahogy tetszik) meglelte Alexander Savchenkót, a Strategic Culture Foundation nevű oldal „észak­amerikai elemzőjét”, akinek egy 2012­-es, azaz négy évvel ezelőtti agymenéséből csináltak aktuális vezércikket mára virradóra. Nem volt könnyű, de sikerült felkutatni azt a megfellebezhetetlen forrást, amely szerint a Nyílt Kormányzati Együttműködés (OGP) nevű, átlátható kormányzást célzó nemzetközi program, már akkor is szar volt, amikor létrejött és külön Soros Györgynek a jó édesanyja.
nezelodo
Hát ha a Magyar Idők ilyen szarul teljesít, hogy csak ezzel lehet az olvasottságot fellendíteni, akkor csak egy lépés a "sötétben bujkáló ellenforradalmár" eljövetele. Vagy a 2006-os forradalmárok megmentik Sorostól az országot, és Orbán hatalmát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.