A magyar kormány a korrupciógyanús kötvényprogramot azzal próbálta mentegetni, hogy ez egy bevett gyakorlat nemzetközi viszonylatban, és más országokban is vannak hasonló kezdeményezések. A kedden Genfben tartott Investment Migration Forum rendezvényén az üzletág legjelentősebb szereplői azonban rossz példaként emlegették a magyar letelepedési kötvényprogramot.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Fogynak az uniós lehetőségek, kell máshonnan a bevétel a vezérnek és a haverjainak.
justhpeter
Fogynak az uniós lehetőségek, kell máshonnan a bevétel a vezérnek és a haverjainak.
Pálinkás Pál
Csicska banda...mintha azt mondtátok volna ,megszüntetitek!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Felfüggesztették! Aztán, ha kell a pénz, "leakasztják" a szögről és mehet tovább a biznisz. A költségvetés meg fizeti! Így mulat egy fideszes társulat!
nezelodo
Nem tudnak leszokni a lopásról a vérükben van. Még szerencse, ezért nem kerülnek a Nemzet Szégyenfalára, annyira természetes náluk.
Eladott Ország
A személyiségzavart kérdezték a letelepedési kötvényes, égbekiáltó korrupciós ügyről, a Rogán baráti offshore ­cégei által kilapátolt kemény milliárdokról (110­-130 milliárd) és arról, hogy miért az átláthatatlan maffia nyerészkedett az üzleten, miért nem a polgárok. Orbán válaszolt: szerinte ezt a kérdést már tizenhatszor feltették neki, ezért nem tud és nem is akar újat mondani. Az ellenzék örüljön, hogy leállították a programot. Gratulált az ellenzéki sikerhez. Annak a tudata, hogy megtehetem ugyan, hogy a gyerekkoromat szétrugdosó apámat, a vejemet, a feleségemet, a strómanjaimat, a talpnyalóimat milliárdossá teszem, hogy a miniszterelnökségemet tokkal­ vonóval a lopásra használom, mert jogilag nem lehet fogást találni rajtam, de erkölcsileg ez akkor is elfogadhatatlan. Orbánból hiányzik az a műszer, ami jelezné, hogy hol van az elég. Hogy hol van az, amit nem azért nem teszünk meg, mert ne írtunk volna rá törvényt előzőleg, hanem mert emberileg­ erkölcsileg aggályos. Ezért jelenti ki szemrebbenés nélkül, hogy a bűnöző, a törvényt megszegő gazember kezét nem engedi el, ha a cigányságnak jó, akkor neki is jó. Nem baj, ha köztörvényes, ha a törvény felett áll, ameddig az ő szekerét tolja. Ezért hosszabbítjuk meg Rogánt Lovasberényig, ezért nem csökken a bizalom egyetlen nagypályás, gátlástalan rohadék iránt sem. Ezért van akkora pofája a seggnyalói gyűrűjében, ezért röhög bele a papírjaiba, ezért nem szégyelli, hogy a családja zsírosodása téma a parlamentben, ahol jobb helyeken az ország sorsáról döntenek, ezért fel sem tudja fogni, milyen az, amikor annak a töredékéért, amit ő ellopatott, máshol politikusok azonnal lemondanak és eltakarodnak a búsba.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/26/egy-nemzetet-leigazni-ha-nem-karddal-akkor-adossaggal/
Véleményem az, hogy mindaddig szétlopható lesz az ország, míg a döntéshozóknak lehetőségük lesz visszaélni a hatalmukkal, mindaddig míg nem lesz olyan országgyűlésünk, amelyik képes vagy hajlandó lesz olyan törvényeket hozni, melyek alapján kőkeményen felelősségre vonhatók a testületig hozott döntésekben résztvevők is. Jelenleg sem az országgyűlési, sem az önkormányzati képviselők, sem az ezekből álló bizottságok tagjai nem vonhatók felelősségre a kollektív döntéseik miatt. Népszavazzunk? Hogyne, de csakis visszamenőleges hatállyal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.