Dr. David Mandler, a Stuyvesant High School angoltanára New Yorkban. Szerinte valami nagyon nem stimmel azzal a közleménnyel, amit Magyarország New York-i Főkonzulátusa tett közzé június 29-én és ami bejárta a magyar Orbán – sajtót. Mielőtt még hiteltelenítené az Orbán-média a közlőt, olvassa el, amit írt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Megint hazudtak a patkányok és megint szoptak a patkányok! Csak ennyi történt! Ha levegőt vesznek a hazugsághoz, már akkor lebuknak!
Mocskos orbánista férgek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Ez a levél valóságosnak tűnik a 11 rabbi által aláírt levéllel szemben, akkor pedig az első levél nagyon sokba kerülhetett nekünk. Valóban, most már Orbán és tsai minden aljasságra képesek.
bakegya
Köszönjük mindazoknak a külhoni kortársainknak akik időben és kellő alapossággal,hitelesen leleplezik az orsos orbán kamukampányolóit!!!
papa.49
Ez is csak a szokásos fütyiszes hazugságok egyike!!!
papa.49
Ezek a ,,díszpéldányok,, is biztos a fizetési listán vannak!!!
kokopelli
..és a "bárányok hallgatnak",meg az itteni bérkommentelők is!!!
A kurmány meg nem foglal állást !?------- :=(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.