Igazából ez nem egy helikopter, csak nagyon hasonlít hozzá. A pontos megnevezés: autogiro vagy gyroplane. Néhány éve teszteltünk egy ilyet. Előkerült az Orbán család egyik vállalkozásának a könyveiből egy „légi jármű”, amelyre több tízmillió forintot fordíthatott a cég – írja a Magyar Nemzet. A cikkből a girokopter technikai adatai is kiderülnek, amire azonnal felkaptuk a fejünket, hiszen néhány éve egy hasonló járművet teszteltünk, az is lehet, hogy pont ugyanezt a típust, de az biztos, hogy Autogyro Calidus mindkettő. A gép 4,8 méter hosszú, alig 300 kilogrammos, és 600 kilométert tud egyhuzamban repülni, végsebessége nem éri el az óránkénti 200 kilométert, hangzik el a Magyar Nemzet cikkében, ami szinte megegyezik azzal a modellel, amit mi is kipróbálhattunk.

Forrás: vezess.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Abból a 700 ezer Ft-ból, amit a legutóbbi vagyonbevallásában megadott, mint megtakarítást, abból nem lesz könnyű kiszorítani a fenntartását.
De legalább arra jó, ha nagy a baj, akkor legalább ő elmenekülhet az országból.
A többi meg le van ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Béla333: Tudod ha rám bízták volna hogy kérdezzem meg tőle hogy mennyi a vagyona, a harmadik füles után még azt is be vallotta volna hogy ő írta a Toldit, de az apja segített neki.Levenném ennek a helikopáternek a lapátját és azzal verném el. Vagy Maradjunk a Toldinál,.- Mészárost felkapni a lábánál fogva és mint Toldi a farkasokat Zutty oda Orbánnak. Igaz csupa szar lenne minden de hajlékonyak mert nincs gerincük így nagyobbat csattannak.
Hellcat
@Béla333: Persze amikor a havi bruttója 1,7 millió aminek a nettója jelenleg 1.12 millió DE ugye 3 gyereknél a családi adókedvezmény már havonta 600 ezer szóval az 1,7 ből megpkap szerintem kb 1,5 et havonta...(és ez csak a saját rendes fizuja)... akkor ki az a barom aki elhiszi, hogy összevissz 700 ezret tudott félrerakni???
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: a börsi reptéren van a menekülő magánhelikoptere, jó nagy, az egész család elfér benne. A volt ukrán alelnöké volt. 0-24 órás felszállási engedélye van. Valszeg ezért (is) kellett neki a reptér.
@egyvandor: sajnos a börsi reptéren már láttak tekkes autókat, mióta lenyúlta a vezír...
Eladott Ország
@egyvandor: m.blog.hu/b1/b1/image/13614-tek-tek-tek.jpg
A TEK-esek a TEK-nőkben ülnek, az ötcsillagos szállodában árvíz idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.