Az Ukrajna kormánya felháborító módon megtiltotta, hogy az általános iskola felső tagozatától magyar nyelven is tanulhassanak a gyerekek. Ez ellen minden modern demokrata felháborodik, nincs is ezzel baj. Amióta napvilágra került az ügy, egymást érik a tiltakozások, tüntetések, nyilatkozatok. A vasárnap délutáni több párti megmozdulást a Zárójel is élőben közvetítette.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bocs de ebben nincs semmi új, majd akkor szóljatok, ha egyszer véletlenül nem az lesz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@Mirabilis: megőrizték a magyarságukat , segiteni kell őket. Az hogy a vezetőik, vezetőink nem gondoltak rá, mikor lobbiztak az ukránok vihum mentességéért az nem az ő hibájuk. De nem is néhány emberről van szó! Tudjon ukránul , mert ott él, de ne kelljen elfeledni a magyarságát!
volvós
...még hogy " megint " ... ez egy született csipás hülye...
nezelodo
Nem baj, így szeretik a dakota kormányt Európában, minket meg a Putyinnak való vérszerződés miatt így szeret az ukrán kormány. Csak azt nem értem, miért csodálkoznak rajta?
A zselés berendelte a nagykövetet... Elég nagy a sorban állás mostanában a berendeltekből, avagy a leendő kioktatottakból. Nem baj, majd holnapután újra berendeli, mert elfelejti addigra, hogy már volt rapporton a koma. Vagy megtanulja, a főnökével együtt, hogy miből áll a diplomácia. Ez utóbbira nagy összegben nem fogadnék, mert sohasem fogják ezek a nagyarcúak elsajátítani a diplomácia rejtelmeit.
Zeta
@Mirabilis: írtam, hogy drága vezetőnk nem gondolja át, hogy mit tesz. Azzal is tisztában vagyok, hogy az a pénz , amit rájuk költ sok, nagyon sok. Hogy erre itthon is szükség lenne, mert az ottani gazdaság problémáit nem a mi pénzünkből kellene megoldani, akkor , mikor itt is problémák vannak a megélhetéssel. Tudom ez a szint már túljutott a realitás határain. Sőt , tudok olyan személyes példát, ahol csak azért vette fel az anyai ágon járó magyarságot , mert abból haszna van. Az ilyenek biztos nem az identitásuk miatt lesznek magyarok . Nyerészkedők , akár az ukrán nyugdíjasok. Ez Erdélyben volt, Nagyváradon. Ezért O. Viktor es Semjén a felelős, mert minden feltétel nélkül osztja a magyarságot és a pénzünket. A székelyek , a vajdaságiak ennek a ket embernek a szélhámosságának az áldozatai, ahogy mi is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.