Hiller István szerint még van esély arra, hogy megszülessen a választási összefogásról szóló megállapodás az MSZP és a DK között – erről azután beszélt a szocialisták választmányi elnöke, hogy a hétvégén Botka László ismét leszögezte: nem fog össze Gyurcsány Ferenccel. Hiller István a Kossuth Rádióban azt mondta: Botka László szombati beszéde nem döntött el semmit. Galló Béla politológus az M1-en úgy fogalmazott: könnyen előfordulhat, hogy Botka Lászlónak még idén távoznia kell a miniszterelnök-jelölti posztról.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, ez azert nem semmi, ha Hiller ilyet allit: O volt az elso, akit botka miniszternek jelolt meg az uj kormanyaban.
Nem hiszem, hogy csak nehany embernek b@ssza a csoret botka az mszp-n belul... Szerintem inkabb a tobbsegnek van elege egy akarnok egyszemelyes vezetotol
division
Pedig ha Hitler meg Botka összeállna...
nevemnick
Botka egy idétlen, diktatórikus hajlamokkal rendelkező senkiházi, mint amilyen Mesterházi is volt. Ilyen emberekkel senkinek nem volna szabad összefogni.
Equus1
a politikai pragmatizmus nem tűri az ilyesféle embereket, mint Botka. Saját magát szigetelte el. Ebből jól már nem tud kijönni.
Yoda69
@Equus1: Egyetertek. Erthetelen szamomra ez a Gyurcsany-fobia Botkanal. Meg a fideSSeseket megertem hogy daraljak oszodot, Gyurcsanyt meg az elmutnyocevet, mert ez kell a birkaknak. Na de Botka miert all be mogejuk?
Az MSZP vezetok (az ertelmesebbek) belatjak hogy DK nelkul nincs orban valtas, es mint ahogy irtad Botka mar nem tud jol kijonni ezert menesztik.
Csak minel gyorsabban.
Equus1
@Yoda69: volt a nemzeti vezető és Botka között egy tali Szegeden. Érdekes lenne a megbeszélés tartalmát ismerni...
Yoda69
@Equus1: Jogos. Es fura hogy botka stilusa a nemzethy vezetovel valo talalkozas utan valtozott meg. Lehet hogy sugtak neki mit kell tennie?
szaboria1
@karma1: Véletlenül kapcsoltam az ATV-re ahol épp a Botka beszélt nem volt fergeteges taps egy egy bejelentésére és a Molnár az elnök néha még nem is tapsolt. A BP.-iek nem is vannak oda érte.
dr. prédikátor
Elhamarkodott döntés volt botka jelölése!!!De még nem késő elzavarni és egy normálisabb embert jelölni helyette!!! botkával csak vesziteni fog az ellenzék!!!
Clavigo
Jó lenne már észhez térni,,,,,,,,mert mindenkire szükség lesz,,,hogy ezt a parazita kondát eltakarítsuk. Botka pajtás eddig a Cimbalmos szekerét tólta.,,..Ha így megy tovább,,,ez a G.eci a nyakunkon fog maradni,..
division
@dr. prédikátor: Így is úgy is veszíteni fognak.
Eladott Ország
Orbán egyetlen olyan választást vagy népszavazást nem tett lehetővé, ahol a népakarat kifejeződhet, és ő veszíthet. Ezt talán nem is kell bizonygatni. A parlamenti választáson, amelynek a szabályait magukra szabták, részt vesz. Vajon miért? Botka azt mondja, hogy azokat akarja megnyerni, akik eddig nem álltak egyik ellenzéki párt mögé sem, pedig Orbánt elutasítják. Azok, akik Orbánt elutasítják, s mögéjük nem álltak be hét éve, azok őket jobban fogják utálni mindig, mint Orbánt. Soha egyetlen embert meg nem nyernek azok közül.
kiscsillag66
Nagyon rossz választás volt Botka! Épp úgy személyeskedik, mint Orbán. Ne írja le Gyurcsány Ferencet, mert esetleg meglepetés éri majd.
Nessy
Minél előbb távozik Botka, annál jobb!
karma1
@Yoda69: Szamomra teljesen ertheto botka Gyurcsany-fobiaja: kepzeld csak el, ha Gyurcsannyal szovetsegre lepne, akkor nap mint nap szembesulnie kellene az mszp arulasaval, amit Fleto ellen elkovettek. Te bevallalnad? Mert volna egy modja, hogy ez a kerdes egyszer es mindenkorra megoldodhatna: ha botka szembenezne az mszp akkori tettevel, es azt mondana, valoban , mi is elqurtuk (az akkori mszp), de most nem a multban, hanem a ma'ban elunk es a jovoert dolgozunk - spongyat ra! Innen uj fejezet indul, uj celokkal, uj felallasban.
De botka oriasi egoja kizarja a bocsanatkerest, ezaltal csak egy nagy, eroszakos bunkot latni a szemelyeben mint elkovetkezendo mszp-s ME jeloltet.
Es akkor ez egy 22-es csapdaja - megoldhatatlan ellentet, feloldasi lehetoseg nelkul...
Peller Anikó
@karma1: A Botkának azzal kellett volna nyitni, hogy beáll Gyurcsány mögé, felvállalja az öszödi beszéd valódi tartalmát és képességei szerint elmagyarázza mit akart mondani Gyurcsány a naiva, aki ügyetlenkedve próbálta rávenni párttársait, hogy hát bizony nyertünk, a hiányt le kell szorítani 3 %-ra ami Eu követelmény. A maga tisztességes módján ezt elő is adta, aminek a következményeit láttuk, sőt tapasztalhatjuk ma is.

Aztán meg kellett volna szólítania a jobbikot, hogy választási egyezkedéseket kössenek, hogy ne induljanak egymás ellen. Nem egyszerű feladat.

Aztán próbatapogatózás a Bernike felé, hátha lehetett volna beszélni vele, talán nem annyira segghülye mint a siffer.

A kutyapártos Gergőt is meg kellett volna interjúvolni egyféle közös indulási ajánlattal.

A momentumos gyerekekkel nem is érdemes próbálkozni, buta kezdők.

Kihagytam valakit? Ja a fideszt. Na látod Botka, pont ővelük nem lett volna szabad egyezkedni.
karma1
@Peller Anikó: Tokeletes helyzetkep, kar , hogy erre botka akkor se lesz kepes, ha 100 evig el...:o(((
Valoban, a Ketfarkuak a kampanyban oriasi segitseg lett volna, athidalni azt a borzalmat, hogy az ellenzeknek alig van hirdetesi felulete...

Hol vagy Simics? Johetnel mar bilit boritani!
Yoda69
@Peller Anikó: Valoban ezt kellett volna cselekednie. Mennyivel jobban festene most a kep.
Viszont pont az ellenkezojet tette. Remelem az MSZP-s fomuftik megertik hogy mirol is van itt nagybaszo.
szaboria1
@karma1: Simicska ne most jöjjön ráér januárban amikor a tél miatt többen a lakásokban vannak és TV néznek.
karma1
@szaboria1: Okos gondolat... Meg akkor mar a csuti toportyu se tud tul sok mindent tenni ellene...:o))))
Béla333
@karma1: 09.52
Te Simicskától várod, hogy valami bizonyítékot előrántson Orbán ellen, de mi van Gyurcsány bizonyítékával? Ő mikor virít elő valamit?
Mi van a pezsgőmmel?
szaboria1
@Béla333: Még Gyurcsány is ráér mert áprilisig a nép hamar felejt.
Béla333
@szaboria1: 11.27
Ha szerinted ráér, akkor miért kezdte el az egészet, több mint egy évvel a választások előtt?
szaboria1
@Béla333: Tudod kell egy kis zavarás, hogy hagy rágódjanak. Láss csodát máris minden ellenzéki más Soros bérenc lett
Béla333
@szaboria1: 11.37
Ja?! Ha csak ezért nem! Valóban!
És miért dobta be a dunaújvárosi lakossági fórumon, hogy a 2010 előtt is leszedtek vagy 20%-ot az állami beruházásokból?
Ez is csak amolyan zavaró repülés?
szaboria1
@Béla333: Mikor a Ceglédi gyárunkat átépítették 2 milliárdért abból is osztottak egy csomó pénzt az akkori vezetők és minisztériumi dolgozóknak és ez 1992-ben volt.
Béla333
@szaboria1: 12.11
Honnan tudod, hogy a minisztériumi dolgozók kapták meg az elsikkasztott pénzt?
Mi van, ha az MDF nyúlta le, nem a portás bácsi?
szaboria1
@Béla333: Mert én voltam aki kiszámolta ki mennyit kap. És a cég avató bulin kapták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.