Az LMP-s Demeter Márta felszólította a kormánypártokat, hogy a parlamentben hívják vissza Polt Péter legfőbb ügyészt és az ügyészség teljes vezetését az azerbajdzsáni korrupciós hálózat, és az baltás gyilkos ügyében mutatott alkalmatlanságuk, illetve felelősségük miatt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
vicces... Demeter Márta holnap autóbaleset áldozata lesz, létrával a vállán
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
vicces... Demeter Márta holnap autóbaleset áldozata lesz, létrával a vállán
Béla333
Nagyon helyes, ez egy olyan horderejű ügy és annyira védhetetlen Polték részéről, hogy remélem ezen ügy miatt dutyiba kerülnek egy független (akár Uniós) vizsgálatot követően!
bencemacska
"A képviselő kiemelte, az azeri miniszterelnök-helyettes fia egy hónappal azt követően utalt több mint 7 millió dollárt egy magyarországi bankszámlára, hogy édesapja találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, újabb egy hónappal később pedig Magyarország kiadta az azeri baltás gyilkost, akit hazájában szabadon engedtek."
Ezt én nem tudtam, hogy előbb jött a pénz, mint a baltás kiadása!!!
Úgy látszik, OV ismeri azeri haverjait : "Hoci, nesze!" De előbb a pénzt!
Az LMP jó vásárt csinált ezzel a csajjal!
De miért nem szólalt meg az MSZP padsoraiban 3 évig??? Nem is tudtuk, hogy van!!!
quadrocopter
"Ez felháborító!" Még pedig az, hogy egy nyíltan bűnpártoló szarházi a legfőbb ügyész!
cikicakk55
Sajnos ameddig a FideSS van hatalmon,nem látok rá esélyt,hogy bár kinek a felszólítására is lépne a kormány. Itt akkor lehet csak ügy,büntető ügy az egészből,ha nem magyar felszólítás érkezik. Akkor viszont ha Polt úgy fogja érezni,hogy veszélyben van a szabadsága,beindít egy dominó effektust,mert ne hogy már Ő egyedül vigye el a balhét,hisz Ő kapta a pénzből a legkevesebbet. Jaj de szép iss lenne egy ilyen választások előtt 8 hónappal.
Béla333
@cikicakk55: 17.03
Szép lenne, szép lenne, de ne álmodozz!
Polt és ügyészi csapata úgy beépült a Fidesz maffia hálózatba, hogy onnan csak koporsóban tudnak kiszállni!
Mint a "Keresztapa" című filmekben!
Eladott Ország
Mi folyik ebben a tetves országban igazságszolgáltatás címszó alatt?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/polt-1.jpg
Hatalmas nagy baj van itt az arányokkal és egyre nehezebben tudom leírni az igazságszolgáltatás szót mindazzal a tragikus színjátékkal kapcsolatban, ami itt zajlik. Mert ahogy a drámaíró is írja: …aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít. Vagy valami hasonló. Amúgy, ha minden jól megy, alig 10 napon belül Tarsoly Quaestor Csaba szabadul. Nem ült sokkal többet, mint ez a fiú. Kakaóscsigát sem lopott. Nem szorongatta emberek csuklóját. Hogy hány családot tett tönkre, az senkit nem érdekel. Nem ide tartozik, csak úgy mondom.
Eladott Ország
@quadrocopter: A hatalmi ágakat (a törvényhozás, az igazságszolgáltatás és a végrehajtás) már ledarálta a fidesz. Innen nehéz lesz felállni. Ez már színtiszta Észak-Korea.
wagabund
@Equus1: szept.23 16.44...
már október van...még keresik a mercist..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.