Mellár Tamás, egykor a Fidesz-holdudvarhoz tartozó, Századvég-alapító konzervatív közgazdász igen sötét jövőt jósol hazánknak. A mélységes borúlátással nincs egyedül, ám mint egykori fideszesként a kritikája mégis csak különleges, hiszen nehéz annyival elintézni, na még egy agyment libsi. Egy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak nem látszik, de nincs is

Sötét kép, de a valós helyzet még ennél is sötétebb

Az inedx.hu által szemlézett karvalyokfoldje.blog tegnapi írása „Már nincs fény az alagút végén”, Mellár tamás borúlátónak vélt prognózisa kapcsán íródott.
Szerény meglátásom szerint ennél sokkal nagyobb a baj. De ezt most hagyjuk – persze ettől nem függetlenül - a cikk egy meglátása kapcsán akarok megjegyzést tenni.
Kijelenti, hogy „A gazdaságunknak azonban nemcsak az a problémája, hogy egy II. világháború utáni Marshall-tervnyi pénzt herdáltak el, illetve használtak fel saját gazdagodásukra politikusaink, hanem az is, hogy ez a pénz egyáltalán nem hozta meg a remélt hatást.”. Amiben alapvetően igaza is lenne, de nagyon úgy áll a helyzet, hogy a remélésben téved. Nem csak, hogy szó sincs az ország jobbulása igényéről, vagy legalább látszatáról, a legrosszabb szabadrablás folyik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Volt egy kis zseblámpa, de a fityisz azt is ellopta...
simmering73
Az alagút végén már 2010-ben kihunyt a fény.
quadrocopter
"A gazdaságunknak azonban nemcsak az a problémája, hogy egy II. világháború utáni Marshall-tervnyi pénzt herdáltak el, illetve használtak fel saját gazdagodásukra..."

Itt tartunk, a nulla alatt! A Nagy Nemzethy Parasztvakítás és működik ezerrel, meg a mocskos lopás, semmi más!
lusta
@RonaGyuri: A nagy nemzethy matyar így szereti.
bencemacska
@lusta: Ő már lopott annyit - és biztos helyre mentette -, hogy "utána az özönvíz"...
papa.49
Nincs fény mert időközben szépen visszafordultunk, az alagúttal együtt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.