Nem váltotta ki a gyógyszert? Kiváltotta, de még kérne? Ellógta a vérvételt? Innentől kezdve nagyon gyorsan lebukik a háziorvosa előtt. Cserébe nem kell leletekkel rohangálnia, és a recept elhagyása sem okoz túl nagy gondot. Indul az új rendszer az egészségügyben, megnéztük, ki mire számíthat. A rajt milyensége kérdéses.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pofázáson túl, a feltételek biztosítása hogy áll???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ahogy ez a "rendszer" működni fog, megnövekszik a nyugtató és depresszió elleni gyógyszer forgalom! Jó lesz, ha sürgősen feltöltik a raktárat Xanax - al
Equus1
mostan akkor be kell tudni számolni arról, h vkinek tetszenek a szép formájú seggek? Hányszor és milyen gyakorisággal maszturbál vki, milyen fantáziálással közben? Lehet-e következmények nélkül sederni egy cigarettát? Lehet-e egyáltalán inni egy pohár sört? És mi van a lehúott alsóneműben? Van-e vonalkód a hátsó részén? Szőrös-e a végbéltájék? És felajánlja-e az onnan jövő emészétési végterméket az ötlet kiagyalóinak részére?...
karma1
@Equus1: Azert volna nekem is egypar kerdesem, - bar Te minden fontos kerdest feltettel, amit kerdezhetnek...
Szoval az orvos le fog tudni b@szni , hogy nem mentem el a vervizsgalatra, es nem szedtem be a gyogyszert? Es ehhez miert kell tudniuk azt, hogy esetleg tobb f@szt fogtam eletemben mint kilincset, es a szeretoim szama megegyezik a telefonkonyv ferfilakossaganak a szamaval 18-tol 90 eves korig???'Megis, mire hasznalnak fel ezt az adatot???
Ha elmondom a dokinak, hogy olyan szomoru es depis vagyok, akkor o azt fogja mondani ezutan, hogy "Xanaxot adni nem tudok, mert hianycikk, de talan dugjon tobbet, mert ez maganak ugyis konnyen megy?" Vagy megis mit akartak ezzel elerni?
Es ha a betegnek felirnak egy csomo enyhe hatasu, amde draga gyogyszert, es a beteg keptelen kivaltani, mert dontenie kell, hogy eszik-e vagy gyogyszert vesz abban a honapban, akkor az orvos kommandot fog kuldeni a lakasara, mert nem tartja be az o utasitasait? Vagy legkozelebb a doki buntetni fogja a beteget azzal, hogy a multkor se vette meg a gyogyszert, akkor gyogyuljon meg egyedul?
Es a rofi-Bozsi neni Nagygecerol hogyan tud racsatlakozni a rendszerre? WI-FI-vel?

Es miert csak ket-harom hete lehet errol a rendszerrol hallani, holott mar tobb honapja bevezettek? Vagy csak egypar elit helyen vezettek be, keveseknek, kivaltsagosoknak?
karma1
Ja, rakerestem,... Iden marciusban kezdtek el a reprezentativ kiprobalast, ami igazabol turot sem er...Nem terheles alatt ment a rendszer, de legalabb meg kell gondolniuk szazszor is orbaneknak, ha le akarnak kapcsolni az internetet a nemzetkozi halozatrol... Bar egy lebutitott valtozat talan ezt meg tudna kezelni...:o((((
Nem tetszik nekem ez a rendszer, aminek arrol kene szolnia, hogy az emberek eletet konnyebbe , egyszerubbe teszi, ehelyett meg ez az idiota cikk is azzal ijesztget, hogy "mostantol kiderulhetnek a piszkos kis titkaink"
nana, ha orban basi csatlakoztatja az egesz kocerajt putyinka szerverehez...:o(((
Equus1
@karma1: húzós kérdések... egy agygörcsben fetrengő, mindenkiben ellenséget látó pszichopata kitüremkedett lázálma készül megvalósulni. Orwell csak tátaná a száját erre... Mégis lesz Gondolatrendőrség. A napi Gyűlölködüh órája már csak bevezetésre vár. Azt már látjuk: ezentúl miden másként volt. Azt is látjuk, kellenek szakmunkások, technikusok és átjárás nincs a kasztok között. Ez a kívánalom.
Egy kérdés azért folyton motoszkál üres agyamban: a Brüsszeli Vízfej vajon miért asszisztál ehhez? Talán kellene egy Francia Forradalom? Esetleg egy Auróra? Vér kell-e ahhoz, hogy a szart le lehessen húzni a vécén?
nezelodo
@Nessy: Elennéd a vezér elől a xanax-ot, mint a nyugdíjasok a jövőt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.