A napokban került reflektorfénybe a korábban is sejtett állapot, miszerint Handó Tünde, a Bírósági Hivatal elnöke, teljhatalma birtokában kénye-kedve, illetve a Fidesz kénye-kedve szerint alakíthatja a bíróságok működését. Miután egy bíró kritikát fogalmazott meg vele szemben, orbáni módszerrel letiltatta az RTL Klub műsorából. Nem vehetett részt az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának hétfői, bíróságokkal foglalkozó adásában Szepesházi Péter, a Budai Központi Kerületi Bíróság polgári bírája – tudta meg a hvg.hu. Szepesházi az utóbbi időben több interjúban bírálta Handó Tünde és az általa vezetett Országos Bírósági Hivatal (OBH) tevékenységét. Hogy a lojalitás egyértelműen a szakmaiság felett áll, azt a Hír Tv Célpont című műsorában is megerősítették volt és jelenlegi bírák is. Az oknyomozó ripirtban arról számoltak be, hogy a bíróságokon a kényes ügyekben nyomásgyakorlást alkalmaznak, ezért a bírók nem függetlenül hozzák meg az ítéleteket. Ravasz László példaként említette a...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azt tudom, hogy a gonoszság csúfit. De, hogy a szelleme is ilyen randa legyen... Ez a Handó Tünde, a Bírósági Hivatal elnöke, teljhatalma birtokában kénye-kedve, illetve a Fidesz kénye-kedve szerint alakíthatja a bíróságok működését.
quadrocopter
A kócos rusnyaság fotóját kell letiltani a sajtóban, pszichés és epilepsziás zavarokat okozhat, továbbá hátrányosan befolyásolja a gyermekek fejlődését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.