Ferenczi Krisztina világosan látott mindent. Szavai mindenkihez el kellene jussanak. A tényfeltáró újságíró elmondta: “állammodell lett ez a vagyonosodás”, és hiba, hogy ezt későn vettük észre. Orbán gyarapodását ugyanis még az újságírók is sokadrangú kérdésként kezelték jó darabig. Az újságíró kijelentette: a folyamat átgondolt, és valószínűleg az egész stratégia Simicska Lajos agyában született meg. Ferenczi Krisztina azt a tanácsot adta kollégáinak: vizsgálják meg, hogyan született meg az Orbán-közeli kör, Mészáros Lőrinc, Garancsi István és a többiek vagyona. Ferenczi úgy vélte, Orbán Viktor sokáig marad még hatalmon, ám előbb-utóbb mindenki összerakja magában a képet: “olyan mértékben rendeződtek át a vagyoni viszonyok a szegények kárára, hogy az aligha marad valamiféle következmények nélkül.” – figyelmeztetett.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon kar, hogy olyan fiatalon hunyt el Ferenczi Krisztina - o mar csak a mennyorszagbol lathatja, mive valt az orszag, amiert annyira aggodott...
Talan meg nem keso megfogadni a tanacsait...
Edmond Dantes
Egyetlen férfi volt csak az újságírók között.Az is nő volt.
colibri
Kevés dolog van, amire jobban vágynék, mint azok a bizonyos következmények minél hamarabb eljöjjenek!! Fogy az idő, nem csak a magyar népnek, de remélem orbánéknak is!
csipetke
Amit ír,azt mi is tudjuk,de az elvakult orbánisták valahogy nem vesznek róla tudomást,és sajnos,ha a nyakunkon marad továbbra is ez az ingyenélő banda,azt mi már nem érjük meg,hogy ez a szerencsétlen ország legalább pl az osztrákok színvonalát beérje.Ezek csak és kizárólag a saját zsebük megtömésével vannak elfoglalva,hogy baromira nem érdekli őket a nép sorsa.Nem véletlenül hagyták el az országot olyan sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.