Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen – reagált a Fidesz az ellenzéki pártok Nemzeti Konzultációról szóló nyilatkozataira. Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen, mert megakarják akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a migránsok betelepítési tervéről. Ugyanaz az ellenzék próbálja most ellehetetleníteni a Nemzeti Konzultációt, amely korábban még a bevándorlást és a kötelező kvótát is letagadta, hogy aztán megszavazza azt az Európai Parlamentben. Az ellenzék felháborító akciói és nyilatkozatai csak újabb ok arra, hogy a magyarok hallassák a hangjukat és elmondják a véleményüket a Soros-tervről – áll a közleményben.

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, ha en ennyire uldozesi manias lennek, mint orban, mar regen a muszaj-kabatkaban szamolnam a pokokat...:o)

A konzultacios level melle miert nem mellekelt egy peldanyt a Soros-tervbol? Hat hulyen kell meghalnia a magyarnak?
Legalabb egy kezzelfoghato ellenseget adjon a rettegoknek, ha mar a higfosast beleepitette a metabolizmusukba...
Szegeny Hadhazy, mit fog mondani a birosagon? Lesz vezetoszar? Mert a helyzet fokozodik, ha nem kap latvanyos impulzust a magyar, el sem fog menni szavazni meg a kedvenc Gazdaallatara sem...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Istenkem, ha en ennyire uldozesi manias lennek, mint orban, mar regen a muszaj-kabatkaban szamolnam a pokokat...:o)

A konzultacios level melle miert nem mellekelt egy peldanyt a Soros-tervbol? Hat hulyen kell meghalnia a magyarnak?
Legalabb egy kezzelfoghato ellenseget adjon a rettegoknek, ha mar a higfosast beleepitette a metabolizmusukba...
Szegeny Hadhazy, mit fog mondani a birosagon? Lesz vezetoszar? Mert a helyzet fokozodik, ha nem kap latvanyos impulzust a magyar, el sem fog menni szavazni meg a kedvenc Gazdaallatara sem...:o((
cs.n.
@karma1: Épp most megy a Vasárnapi újság c. szipiszupi kormányseggnyaló műsor a kosútrádión, a téma persze Soros, Soros, valamint Soros.
quadrocopter
Kínlódik, visít a horda, mint a szaros malac, lebukott a mocskos sunyi, ellenségeskedő aljas mutatvány!
Kedves "magyar emberek" és "keményen dolgozó kisemberek" a rühes rezsim akkora marhának néz benneteket, hogy fel sem tételezi rólatok, átláttok a szitán! Az a tény, hogy még a saját bégetőiket is hülyének nézik, természetes viselkedési forma egy bűnöző bandától,
Így kezel benneteket a magyar "néppárt"!
Mi lehet ott, ahol 10-40 évre titkosíttattak olyan adatokat, ,megállapításokat, amely egyébként közérdekű adatok lehetnek, de a hordának kényelmetlen lenne a megismerésük!
Örömmel tölt el az a tény - hála Hadházynak - hogy elég gyorsan kiderült a mocskos hazugság!
A Rezsim Nobel díjat érdemelne azért, hogy nov. 13.-án még csak 400.000 visszaküldött nemzethy szopatós volt a leltárban, de másnapra már 1.2 millió!
Egész éjjel körmöltek a birkák, nem?
Ami szintén örömmel tölt el és egyéb gondolatokat is ébreszt ennek kapcsán, az pedig az a tény, hogy még a birka létszám sem jött össze a kitöltéssel összefüggésben, ergo: szarnak a birkák is a mesékre!

Oszt' jó nagyot!
karma1
@cs.n.: Szegenykem, hogy birod??? ...;o)))
Peller Anikó
Mindenki gazember aki a migrácsokat védi.

Mert minél több pártocska, ellenzéki vagy bárki más akárcsak szóban támogatja a migrácsokat bármilyen indoklással, annál több pógár látja úgy, hogy semmi más választása nincs mint a gecilopós fidesz.

A migrácsok puszilgatása nem vezet sehova, aki meg dugni akar velük az vegye magához és etesse őket. Itt nincs helye humanitárius megfontolásoknak mert az életünkkel játszunk.
karma1
@Peller Anikó: ??? Ez a cikk nem egeszen errol szol... OK, hogy ez a velemenyed, de akkor a kozel 30 ezer letelepedesi kotvenyessel mi legyen? Azokat mar simogatjatok, ha akarjatok, ha nem.
Talan eloszor a fideszt kellene ezugyben a falhoz allitani, nem az atlagpolgart...
cs.n.
@karma1: Nehezen. :) A Kossuth szokott nálam menni háttérzajnak, fasságok voltak eddig is bőven, de egyik fülemen be, másikon ki. Viszont mostanában megint szintet léptek, persze nem felfelé. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy képtelen vagyok hallgatni a tömény kormányzati baromságot, amit előadnak, inkább kikapcsolom a francba.
cs.n.
@Nessy: Nem, csak más nem jön be errefelé, ami nem zenerádió. Max. neten, de arra meg nem cseszem el az adatforgalmam, hogy rádiót hallgassak.
Nessy
Tőlem egyszer megkérdezték, mennyi időt töltök a tv előtt. Mondtam hogy sokat, mert a fotellal szemben van, ahol olvasni szoktam.
Valamikor a Classik rádiót hallgattam, de amióta egyre több a szöveg, maradok a Youtube-nál. Nem is tudom, hol van a kis rádióm
kripton
@karma1: Maradj inkább a birkalegeltetésnél.
karma1
@kripton: A cikkhez, ha lehetne... A szemelyeskedeseddel meg menj egy masik kozossegi oldalra, a tieid koze...Birkanak,... en meg megyek es terelgetlek,... Bar az okosabbjat nem kell terelni, csak az olyanokat, mint te. A mieink peldaul rendkivul jol elvannak tereles nelkul is.
Nessy
Ez az egész "konzultáció' arra kell, hogy bizonyítsák a saját vélt igazukat!
nem tudom ki látta a "Sztárcsinálókat"? Ott van Senecának és Nérónak egy duettje.
Seneca: Miért kell a nép?
Néró: Nagy szájú bunkók, ez nem vitás. Bevesznek mindent, hogyha formás, ha ínycsiklandó a tálalás.
Nem tudom, miért jut eszembe egyre gyakrabban.
hetöndöe
A manyup elvételéről ,a 30 fajta új adó bevezetéséről,az MT módosításáról miért kérdeztétek meg a "zembereket" szarháziak?Az olimpiáról is tarthattatok volna népszavazást,csak beszartatok,mint a murányi kutya.
quadrocopter
@Nessy: Meg arra, hogy címe legyen a haweri nyomdáknak kifizetett 4.9 milliárd HUF-nak!
nevemnick
A szemetek szemetet termeltek.
Nem elég, hogy már a hulladékot nem tudjuk hova rakni, erre évente a mi adóforintjainkból, drága pénzért sza@rják ki a konzultációs leveleket, amelyben 99%-ban hazug állításokkal inzultálják, és félelemben szeretnék tartani az ország felnőtt lakosságát?
magyarbakancs
"Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen – reagált a Fidesz az ellenzéki pártok Nemzeti Konzultációról szóló nyilatkozataira. Az ellenzéki pártok összehangolt támadást indítottak a Nemzeti Konzultáció ellen, mert megakarják akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a migránsok betelepítési tervéről."

idióta BANDA!!!
magyarbakancs
A Felcsúti Ramszesz tényleg kezelésre szorulna.
Ha nem néznék a monitorra és nem olvasnám ,hogy 2017,11,27 -van azt hinném az ötvenes években élünk.
kukac50
kedves , Fideszesek térjetek már észhez, Ti költitek el értelmetlen dolgokra az adófizetők pénzét! Ennek a konzultációnak semmi más értelme nincs mint akik nyomtatják nagy hasznot húznak belőle. Ha még valaha konzultálni akartok menjetek a vidéki Nép közé,mindent érthetően elfognak mondani, és a saját pénzeteken konzultáljatok ne az adófizetők pénzén!
Hazugságra alapult konzultációval soha nem lehet az igazatokat keresni!
Eladott Ország
@kukac50: Ezek a szarházi fideszesek a nép közé vidékre már harckocsis TEK-es védelemmel se mernek kimenni. A csúti cigány már csak a Budai vár erkélyéről, vagy a Kossuth rádióból mer óbégatni vagy az országházban a függöny mögé bújni. Ne hagyjuk!
advocat
Már elnézést! Én nem kaptam levelet szeretett miniszterelnökünktől. Haragszik rám? Vagy tudja, hogy nem kap választ. K...ra fel vagyok "derítve". Még a postaköltséget is sajnálják rám. Jó. Nem tévedtek.
karma1
@advocat: Jaaaa'j, csak nehogy belepusztujja' ebbe a fenenagy mellozesbe...:o))))))
(A WC biztos eldugult volna, tudom,...:o)))) Az ilyen leveleket ott kell lehuzni, nehogy megfertozzek a konyhai szemetet...:o)))))
Nessy
@advocat: No problem! Ülj a számítógép elé, és ha van kedved kamu nevekkel, kamu e-mail címről "konzultálni", egy óra alatt legalább 10 levelet küldhetsz, ami minimum duplán fog számítani! :-))
peterkelemen
Nemzeti Konzultáció = FideSS hazugságok. Kukában a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.