Megosztó téma az ezotéria, főleg abban az esetben, ha az ember rendelkezik olyan különleges képességekkel, mint például a jövőbe látás... Egyes televíziós csatornák délelőtti programjában szerepelnek olyan „betelefonálós” műsorok, ahol percenként nagyjából négyszáz forintért választ kaphatunk a jövőnkkel kapcsolatos kérdéseinkre. Az élő műsorban szereplő „jósnő” mindössze a nevünkre és az életkorunkra kíváncsi, ez már számára elegendő is ahhoz, hogy megmondja, mik azok a gondok, amik nyomasztanak bennünket, illetve mik a teendők a kiküszöbölésükhöz.

Forrás: nool.hu
Feltöltő: X-ray
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az se normális,aki innen akarja megtudni a jövőjét...
bakegya
Na a nagyszülői szeret jegyében az én szüleimet is egy ilyen Asztrofóbiás önimádó arkangyal húzta le! Egy egész házat vásároltatott magának,ÁLLÍTÁSA SZERINT AJÁNDÉKBA,MERT Ő megérdemelte.a SAJÁT GYEREKEK ÉS A MÉG LÉTEZŐ ÖT UNOKA NEM ÖRÖKÖS-húsz év telt el,most értékesítette a kisvárosi házat busás haszonnal,DE A CSALÁDJÁT MÁR LE SE SZARJA AZ ANYJA A KÖNYVELŐJE A HÍRES "SZEKSZUÁL PSZICHOLÓGIÁJUKBÓL" JÓL MEGÉLNEK AZ ILYEN SPIRIK,A KÖRNYÉK HÍRES JAVASASSZONYA LETT,TAROT-KÁRTYA TANFOLYAMAINAK SE SZERI SE SZÁMA-VESZPRÉMBEN ,KESZTHELYEN A PSZICHOLÓGUSOK ÉS SZAKKÉPZETT TEREPAUTÁK,MEG ÉHEN HALNAK A KÖLTSÉGEIK TERHE MELLETT-Budapesten- tart tömegeknek prezentációkat 5000-belépőkkel,egy egy fellépésén 120-an jelentkeztek be.NYILT HONLAPJAIK-BLOGJAIK FOLYAMATOSAN PROGRAMOKAT HÍRDETNEK.NAPI BEETETÉS A HÍVEKNEK-ÁLDÁSSAL!!! Terembérlet és egy leptop a csillagos eget is lehozza-EZ KELL A BIRKA NÉPNEK KATÁVAL ŐSTEMELŐIVEL MEG VAN OLDVA! világot jelentő deszkákat is feszegetik skype -aztán utalnak számlára,az ősi kultúrszélhámos magyarság oltárára A BETEG ÉS TUDATLAN BECSAPOTT,MEGLOPOTT SZERENCSÉTLEN EMBEREK!
Eladott Ország
Az egészen nyilvánvaló szélhámosságban óriási pénzek forognak, a műfaj egyik csúcsragadozója, a TV2-n az EzoTV című műsort futtató cég a hivatalos céginformációk szerint évi 2,5 milliárd forintos árbevételt produkál. És ez az egyetlen cég a tévés ezobizniszben, amit valaha komolyabban megbüntettek Magyarországon: 2013-ban 13,5 millió forintos bírságot szabott ki rá a Gazdasági Versenyhivatal. De nem a tartalom, hanem a forma miatt: megtévesztő módon ösztönözték a nézőket a betelefonálásra, aztán túl sokat várakoztatták őket a vonalban, és a végén nem is mindig ahhoz a jóshoz kerültek, akihez akartak. Megjegyzendő, hogy a törvény szerint a bírság maximuma a cég előző évi árbevételének a 10 százaléka lehet, szóval ha soknak is tűnik az a 13,5 millió, a cég valójában nagyon olcsón megúszta.
bakegya
Z.A
2013. március 23. ·

...ÉÉÉs most tartok ott, hogy mindjárt végzek a kedves druszám éves előrejelzésével, ezután még 3 elemzés következik, de az adatokat még nem kaptam meg, úgyhogy ha valaki még asztro előrejelzésben gondolkodik, az most jelezzen!
1 hónapra szóló, napi részletezésű: 3000.- 2 hónapra: 5000.-
Éves előrejelzés havi bontással és Tarot vetéssel: 5000.-
Ez a nő 13-ban már ekkora pénzért szolgáltatott, na ez se semmi-ja és életében még egyetlen munkahelye se volt-talán érettségije ha van ,akkor az már valami.@Eladott Ország: -és erre van igény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.