A bíboros hangsúlyozta, hogy a keresztény ember küzdelmeit a világban a megalkuvás nélküli ragaszkodás az igazsághoz, a szelídség és a jóság kell, hogy kísérje.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A bíboros hangsúlyozta, hogy a keresztény ember küzdelmeit a világban a megalkuvás nélküli ragaszkodás az igazsághoz"..- íme, nesze 3,14csám láss csodát.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2494/3246/original.jpg?w=600&h
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
A Bíboros eladta a lelkét az ördögnek. De a jóravaló Ördög nem fogadta el, mert ezt már az Ő gyomra sem veszi be.
papa.49
Katolikus létemre azt kell mondjam EZ EGY TETŰ, nem érdemli meg a bíborosi süveget, érdemtelen, hazug fráter, a csutigörény hű kiszolgálója !!!
Kookas
@desiro: azért az ördögöt nevén nevezhetnéd egy szóval az orbának??
lópicigáspár
Csodálkozok, hogy a Vatikán nem baszta még ki a fenébe ezt a seggnyalót!
Eladott Ország
Mária országa. Mária nem könnyezik, hanem zokog.
Ezer éve már, hogy birtokolja országunk e nevet… Ti, kedves Fidesz-hívő honfitársaim, gyakran veszitek szátokra ezt: Mária országa… De vajon Szűz Mária egyetértene veletek?
Mária országában a 75 év felettiek már nem egyenlőek veletek, ahogy a rákos betegek, vagy a háború elől menekülők sem. Mária országában a gyávaság, a kapzsiság, a szervilizmus lett erény. Mária országában ellenség lett a tehetség, az intelligencia hátrány, a gondolkodás ördögtől való. Mária országában a hazugságot öntitek aranyba, az igazság pedig lyukas
pléhdarabként rozsdásodik valamelyik hulladéktelep legeldugottabb sarkában. Mária országában király lett a zsiványból, és míg a világ gondolkodóbb fele a Marsra tart, addig ti, kedves fideszesek erkölcstant oktattok. Miközben a világ okosabb fele fokozatosan áttér a megújuló energiaforrásokra, addig Mária országa sokszorosan túlárazott atomerőművet, sehová sem vezető hidakat, senkinek sem kellő vasútvonalakat, üresen kongó stadionokat épít… Mária országában büntetjük a száraz gallyat kerékpárján hazalopó 70 éves bácsit, de Miniszterelnök úrnak hívunk egy politikus-bűnözőt. Mária országában gránitba véssük a nyomort, eltapossuk azon civilszervezeteket, amelyek enni adnak az éhezőnek, ruhát az utcán élőknek. Kedves Fidesz-hívők, vajon tényleg ez lenne Mária országa? Szemem az égre emelem, Mária tekintetét keresem, de mindhiába. Mária ha letekintene egykoron volt és a mában neki hazudott országra, akkor sem látna minket, mert Mária zokogna… De talán jobb is így, hogy nem látja, miként lett ismét e föld a gyalázat országa…
Eladott Ország
Vörösmarty Mihály: ORSZÁGHÁZA
"Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Neve szégyen, neve átok:
Ezzé lett magyar hazátok."

A név, hogy Mária országa, tévedésen alapul. Eleink azt hitték, I. Szt. István Szűz Máriának ajánlotta fel országát Alcsútdoboz környékén. K*rva nagy tévedés! Orbán Viktornak ajánlotta fel, mert tudta ő menti meg az országot az ellenségtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.