Hirdetésben tolja az IKSZ, a KDNP ifjúsági szervezete Facebookon, hogy mennyire lazák ők is és fiatalosak, de talán ők sem gondolták, hogy ennyire jól fog sikerülni. A KDNP választmányáról ( :DD ) készült rövid hangulatvideó, amihez a legtökéletesebb számot találták meg a fiatal keresztények. Two Feet - Go Fuck Yourself című számát. Már a szám címe tehát az, hogy Menj, és baszd meg magad! De a szövege még sokkal jobb: Fucked and drank all night, Acted all alright, Had no need to fight, Tonight, tonight Amit pedig nagyjából úgy fordíthatnánk, hogy Basztunk és ittunk egész éjjel, minden jól ment, semmi szükség nem volt balhéra ma este. És most nézzék meg a KDNP ifjúsági szervezetének videóját ennek fényében. FORRÓ!!!

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ha valamelyik ilyen ifju ala kene fekudnom, kene is egy ilyen szam, amiben ennyit beszelnek a (kifejezetten) b@szasrol, hogy valami kedvem legyen hozza...
Mondanivaloja a vilagon semmi, egy rakas szelfizo balfasz, egy ures irattarto - vagyis "no program" amit hirdetnenek, aztan megint szelfizes, de a ket dagadt ruhatarost rohadjak meg, ha ertem,...:o((((

Ilyen dalszovegeket egyebkent rendesen bedrogozva irnak...
Szep jovo var a katolikus ifjakra, aztan meg nem csoda, ha ilyen ven balfaszok lesznek beloiuk, mint balog, retvari, meg a tobbi csokott pedofil...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy aki ajánlotta ezt a számot az IKSZ-nek, csőbe akarta húzni őket.
nezelodo
Nem kell cikizni ezeket a keresztényre átnevezett, inkább a Lenin fiúkra hajazó pojácákat! Azt hitték egy gregorián dallamot találtak, és tetszett nekik. Ilyen finom úri, (fideszes) ízlése van a fiuknak. Esetleg a nemzet bikucija a tolja a saját ízlését Brüsszelből, hogy tanuljanak belőle.
Sámannus
.@anka: Akko az sem véletlen, hogy egy buzit hívott a naccsága a V4 csúcsra.
Ezek nem tudnak hibázni.
anka
@Sámannus: NEM! - és még ragaszkodik is hozzá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.