Az Orbán-kormány már nem tudja sokáig azt játszani az Európai Unióban, hogy nekünk minden jár, de kötelességeink nincsenek – állítja Balázs Péter, akinek a részvételével épp egy árnyékkormány körvonalazódik. A volt külügyminiszterrel, uniós biztossal az ellenzéki együttműködés lehetőségéről is beszéltünk.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az EU nem készült fel az olyan pártvezérekre, mint: Pl. Orbán, vagy Jarosław Kaczyński
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ezek szerint az unió is hülyék gyülekezete? Ha beléptünk, a kötelezettségeket is illik teljesíteni? Vagy ennyire hiányzik az a tizenvalahány FIDESZ szavazat a néppártnak? Akkor meg megérdemeljük, hogy elég idiótának nézni őket ezekért a szavazatokért? Ennyit ér nekik az ún. demokrácia? Csak pofázni tudnak!
bencemacska
Az EU nem készült fel az olyan pártvezérekre, mint: Pl. Orbán, vagy Jarosław Kaczyński
Csizmás Kond
" hogy nekünk minden jár,"
...hát ez az, semmit nem tett de neki minden jár és hogy még véletlenül se maradjon le a további járandóságról máris helyezkedik...
vladimir putin
Az jutott eszembe, amikor a cigányok ezen röhögtek:

- mondd hogy cseresznye!
- cseresznye!
- kabbe a faszomat keresztbe!

Na pont ez a magyarok színvonala, amióta egy cigányt juttattak hatalomra.
vladimir putin
@Csizmás Kond: te csak ne irkáljál ilyen kétértelmű dolgokat, mert majd megméri a cigány, aztán mész a börtönbe, amiért nem szoptad le keresztben.
De mivel román vagy, neked így nincs félnivalód.
Csizmás Kond
@vladimir putin: ...már első perctől a szopás...ki mibe nő bele...komoly életed lehetett...
vladimir putin
@Csizmás Kond: nálatok is lopnak a disznók? Erről nem vagyok annyira tájékozott.
Csizmás Kond
@vladimir putin: ..nálunk a disznók nem lopnak...és már lehet kapni íránytűt...
Eladott Ország
A magyar gazdaságot lehet működtetni uniós források nélkül, a gazdaság motorja nem az uniós pénz, hanem a magyar dolgozó emberek – mondta Orbán, aki szerint senki pénzére nem vagyunk rászorulva, az ország a saját lábán áll. Ez a kijelentés nettó hazugság és ezt Orbán Viktor is tudja jól. Tényekkel és adatokkal bizonyítható, hogy az uniós források az ország lélegeztetőgépeként funkcionálnak. A gazdasági növekedést az uniós forrásoknak köszönhetjük, a fejlesztések és beruházások hatalmas százalékban az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. A pénz beáramlása olyan mértékű, mely a világháborús Marshall segély óta példa nélküli. A 2016-ig nem kevesebb, mint 10 000 milliárd forintnak megfelelő euró érkezett Brüsszelből, mely napi átlagban 2.2 milliárd forintot jelent.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/6rRfG0aUF591B88ls.png
A fenti ábra (2016 első negyedév) a tökéletes bizonyítéka annak, mennyire is hasít a hazai gazdaság az Unió pénze nélkül. Jól látható, hogy a térség egyértelműen legnagyobb veszteseként 0.8%-os GDP csökkenést sikerült elérnünk. Ennek oka pedig nem más, mint hogy a fent jelzett negyedévben az Unió nem utalt forrásokat a magyar állam számára. Ezek nem találgatások, hanem tények. Olyan tények, melyekkel Orbán Viktor is tisztában van, mégis belehazudik az éterbe, hogy folytathassa harcát Brüsszellel szemben. Az ország pont annyira áll a saját lábán, mint amennyire Orbán Ráhel, vagy férje, Tiborcz István áll a sajátján.Nincsenek itt saját lábak, kedves Viktor. Sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 12:17
Kiről beszélsz?
Csizmás Kond
@bencemacska: ...senkiről, csak igyekszem lerázni ezt a vádli pöttyömöt..
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 07:50 ; "Annyira,de annyira félázsiai vagyok... a pöttyöket dédapámtól, Kicsike Magaszaki-tól,valamint nagyapámtól,a híres Szamuráj Puceráj-üzlet tulajdonosától örököltem,de dédanyám, Kencsöcse Kincsüng a tatár időkre emlékezve adta nekem a nevem: Jurta, de most már csak Gyurka maradtam!"
forum.p24.hu/forumkep/28/271792/428/12817236/1.jpg
forum.p24.hu/forumkep/29/282700/432/12947697/2.jpg
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...szerintem nem a származásoddal van a baj...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:06
Mr seggfej kiváló!!!
Elmentettem jobb időkre!!!
Csizmás Kond
@Eladott Ország:...ez csak megerősített a feltevésben...
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...én nem szavakra hanem tényekre alapozok.
gulyasgyula
Az szerencse mikor a Brüsszeli seggnyaló BALÁZS PÉTER -re költötte a pénz az ország az nem volt haszontalan ..Elég sokáig élvezte a semmitevők életét most nem elég neki a 1.7 milliós nyugdíj 76 -évesen még legalább annyit akar hozzá MININSZTERKÉNT ...Mert senki ne gondolja hogy kevesebbel beéri ..
kereső
@gulyasgyula: lásd Harrach,Semjén,Pintér...
gulyasgyula
@kereső: ..Egyet értünk de Ők éppen véletlen a pályán vannak de Balázs a élhetné a gazdag nyugdíjasok életét ..Eh helyet épen vissza akar jutni rontani a levegőt ...Tul sokan vannak a jó 50-esek akik még tudnak dolgozni ..A BÓBISKOLÓ BALÁZSOK MEG MARADJAnak OTHON ...Aktív korukba se remekeltek ..
kereső
@gulyasgyula: Balázs is "véletlenül" van a pályán.Sót Ő tényleg úgy, az emlitett urak?meg ugye a mi döntésünk alapján-2010/2014 választások-szóval,ha lehet nem kéne elküldeni eleve mindenkit,aki jó szándékból segiteni akar,még akkor sem ha nyugdijas.De gondolom,nálad nem ez a fő ok,mert akkor kampányolhatná is a fent emlegettettek elküldése érdekében.
gulyasgyula
@kereső: ..Tudod az az én gondom hogy az ilyen urak --hölgyek akik a hatalmon lévő időszakukban nem tudták vagy nem is akarták az ország szekerét kihúzni a gödörből most mitől lennének alkalmasak hogy egy jobb világ létrehozásában ..Ez egy dörzsölt társaság és látják az ellenzék bénázását gondolták itt még lelehet csípni néhány száz milliót ..Ez az ő céljuk nem egy jobb világ ..Ha ehhez be kell ENGEDNI A BEVÁNDORLÓKAT --- HÁT BEENGEDIK és ez rosszabb lesz mint TRIANON ...
kereső
@gulyasgyula: neked is csak azt tudom mondani,mint néhány más fórumtársamnak,hogy a szürke állományodat Te használd, ne engedd át másnak.Amit itt leirtál,az a fidesz ,na meg a jobbik szövege.Hagyd már a bevándorlókat.Sokkal nagyobb bajunk van annál,mint amivel orbán riogat benneteket.
gulyasgyula
@kereső: ...Nem akarlak megbántani rossz modorral de én használom a szürke állományomat ..Vállalkozóként múszály volt különben csődbe mész ..Most a fiam csinálja és az országot járva nem látom én olyan nagynak a bajt . SOHA ROSSZABB NE LEGYEN ..A szegénység fővárosában Ózdon is megfordulunk évente 2,,,3 - szor ..Szép térköves utcák , jól öltözött emberek épülő új házak ..Szegény réteg ..Az mindenütt van és lesz ..Ha minden adósságát kifizetsz 2-3-év és újra eladósodik ..Heti kétszer délután járok a termálba ..Tele van minden generációval ..A fiatalok este 17-kor még sorban álnak a pénztárnál ,esznek , isznak jól érzik magukat ..HOL VAN ITT A BAJ ??? Az országút úgy tele van autóval hogy szerintem az M I- M3, M5 -ös a nyáron bedugul ..De az MI-es az biztos nem bírja a forgalmat ..Az állam olyan mint egy kertes ház mindig van vele gond ..Ezután is lesz .Majd minden megoldódik remélem a bevándorlás is .Na ezért kell Orbán de ez az én véleménye. A tied biztos nem azt de én attól még tiszteletben tartom a Te és a mások véleményét . Az ellentétek viszik előre a világot és ez így van jól ..
Eladott Ország
@Csizmás Kond: tegnap, 07:53 Akkor biztos bukta.
Pálinkás Pál
@gulyasgyula: Nos lehet tele van autókkal,aminek jó része öreg csotrogány az újak jó része meg hitelből van...nos akkor hol az a fene nagy gazdagság??Az is rendben van szerinted hogy kb 4 millióan élnek létminimum alatt,igaz???Szürkeállományod meg biztos hogy van,ha vállalkozóként talpon maradsz,mert becsületesen nem lehet...Vagy ha nem is szürkeállományod,legalább jó könyvelőd!!!A migrációban egyet értünk,nem kell egy beduin sem Európában...csak azért írtam le hogy lásd,orbánt utáló emberek közül nem mindenki migri párti!!
kereső
@gulyasgyula: minden tisztelem mellett, Te csak nézel ,de nem látsz.Egy igazi opportunistát ismerhetünk meg benned.Szép napot.
kereső
@Eladott Ország: I tak dalse...ahogy az orosz mondaná../nincs cirill billentyűzetem/,de kösz a linkeket.
1magyar
Miután eladták a kelet.európai piacot, munkaerőt fillérekért valami nagyon nagy hazaárulók, utána meg mentegetik magukat azzal, hogy potyázunk és ajándékot kapunk a vevőktől?
Hihetetlen!
Eladott Ország
@kereső: 08:43 Nekem sincs ciril billenytűzetem, csak a keresőbe beírtam, hogy van oroszul "és így tovább", majd bemásoltam és beillesztettem. Ennyi.
kereső
@Eladott Ország: nem kötözködés akart lenni...,csak tanultam oroszt/ óh de rég volt/, és hát hibás a "dalse".
tudode
Csodák "mégis" vannak, hiszen a "falusi gyerek"-nek talán a mai napig NEM ESETT LE A TANTUSZA, hogy miről is szól a KÖZPÉNZ JELLEGE, amihez valójában csak annyi köze lehetnek, hogy jogszabály szerint FELVESZI AZ ILLETMÉNYÉT, és a büdzsében turkálni coki!

De valószínű a JÓL FIZETETT tanácsadói azért irányitgatják, hogy merre, meddig, mikor, hogyan a PÉNZSZAGOT illetően, hiszen szeretne túljárni az EU, mindenki eszén, a V4-ek SOROS elnökeként úgy, hogy a V4-ek összeadják a lóvét
.
------Orbán egy visegrádi fejlesztési bank létrehozásáról tárgyalt a lengyel miniszterelnökkel
444.hu/2018/01/03/orban-egy-visegradi-fejlesztesi-bank-letrehozasarol-targyalt-a-lengyel-miniszterelnokkel
.
Ördögi, de
.
----- Jövőre kiszórnák az összes EU-pénzt
index.hu/gazdasag/2017/01/04/jovore_kiszornak_az_osszes_eu-penzt/
.
Na végre, "valamiben"

------ Éllovasok vagyunk az EU-s pénzek lehívásában Lázár szerint
mandiner.hu/cikk/20170212_ellovasok_vagyunk_az_eu_s_penzek_lehivasaban_lazar_szerint
.
Azért valamire használható a JOG-ÁSZ diploma, a KISKAPUK nyitogatására, csukogatására, amin csak "az ő fajtájuk" mászkálhatnak ki-, be!!!

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.