A Modern városok program keretében, a kormány támogatásával felújítják és bővítik a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium épületét - jelentette be Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester pénteken az alföldi városban. A politikus a fejlesztésről tartott sajtótájékoztatón elmondta, az önkormányzat célja, hogy a város legpatinásabb gimnáziumában a lehető legjobb feltételek mellett, 21. századi körülmények között tanulhassanak a diákok.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kevés, több pénzt kéne a refiknek adni.
A végén még odajutnak, hogy a szülőknek kell az udvaron levő budikból, önerejükből a sz@rt kilapátolni. Esetleg fát, szenet bevinni. Mert ilyet persze eddig még csakis és kizárólag az egyházi iskolákról lehetett hallani.
Az állami iskolák bezzeg a húszezresekkel fűtenek, annyira tömi a fenntartó őket pénzzel. Már elkölteni se tudják. Kénytelenek a felújításokat is kizárólag Mészáros-érdekeltségű cégekkel végeztetni, hogy jobban fogyjon a fölös pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.