2016-ban úgy kezdeményezett Pannónia Bátra népszavazást, hogy előtte Orbán Viktor gondosan aláírta Brüsszelben az elé tett papírt a kvótákról. Valójában már 2016-ban is úgy kampányolt a „nem" mellett itthon, hogy Brüsszelben már régen „igen"-nel szavazott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mert az orbánizmus már nem (vagy talán soha nem is volt) államvezetési forma. Az orbánizmus mindig is vallási hitet követelt, ahol az istenük természetesen tévedhetetlen, ezért támadhatatlan. Mondja a gyökeres ellentétét a tegnapi nézeteinek, akkor is kinyilatkoztat, ami ugyebár nem lehet téves. Ezért is épít, építhet a vallásra, aminek azonosak a gyökerei. Megfelelő anyagi dotáció mellett a szószék is a hit terjesztésének módja lehet. Mint ez folyamatosan be is igazolódik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
assassin
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor folytatódik tovább a Mészáros művek sikersztori? Szerintem éppen elég milliárdot loptak már el összességében.
quadrocopter
@assassin: Szerinted melyik az a párt, amelyik nem akarja a hatalmat? Hatalom nélkül nem sokat érnek és az elképzeléseiket is eldobhatják.
A probléma ott, hogy mit tesznek a hatalomból és mire használják fel, saját, személyes és csoportérdekek mentén kormányoznak/uralkodnak, mint most a horda, vagy valóban teszek a társadalmi, gazdasági problémák megoldása felé lépéseket, vagy csak natúr hazudoznak időnként belengetve egy kis maradék morzsát!

Az nem elítélhető, hogy a pártok hatalmat akarnak, mert szart ér a harag, hatalom nélkül!
simmering73
Persze, hogy kajálják. Miért? Lát itt valaki egy mocskos trollt is itt szomorkodni?
assassin
@quadrocopter: Azt, hogy a hatalom mellett mennyit tenne egy másik párt az országért és az emberekért csak akkor derülhetne ki, ha meg is nyerné valamelyik a választásokat, de erre jelenleg nem látok reális esélyt.
A Fidesz kezében ott volt egy történelmi lehetőség, erre biztosan nem lesz példa még egyszer, de nem éltek vele, azaz éltek, csak nem úgy ahogyan azt kellett volna.
Hellcat
@assassin: Ja hát az ellenzék is gané...tűzrevaló. Attól még a média uralma miatt sokan nem látnak semmit a valóságból.
Jozefina
A híveknek ennyi az agyi kapacitásuk!!!??? Gondolkodás nuku!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.