A Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécs "egyik régi, nagyhírű" kerületéből azt jelentette, hogy ott szerinte húsz éve még egyetlen bevándorló sem volt, most viszont már csak "fehérek és keresztények, idős nyugdíjasok vannak, mindenki más bevándorló".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Egy bukott csicskának vajon mi a lószar köze van Bécshez és az osztrákok által elfogadottakhoz?
quadrocopter
Egy bukott csicskának vajon mi a lószar köze van Bécshez és az osztrákok által elfogadottakhoz?
Rockxy
Nem érdekel a lázár de még a hávégé se.
Manhattan
@quadrocopter: El tudom képzelni, hogy a főnöke küldte, vagy kiadta neki parancsba! Ugyanmár riogasson kicsit migráncsügyileg... ))
Kookas
ezért nem kellett volna bécsbe menned elég ha felmész a szabihegyre.
RonaGyuri
A derék Hruscsov elvtárs nem csak az ENSZ miatt ismerős manapság

Ja és nem csak Őfenesége posványosi képei voltak hasonlóak

Tegnap este számolt be róla a derék hvg.hu, hogy „A Miniszterelnökséget vezető miniszter Bécs "egyik régi, nagyhírű" kerületéből azt jelentette, hogy ott szerinte húsz éve még egyetlen bevándorló sem volt, most viszont már csak "fehérek ”. S arról, hogy „Olyan helyen jártam Bécsben, ahol kézzel tapintható a bevándorlás következménye.” megjegyzéssel még egy kis filmecskét is mellékelt az FB bejegyzéséhez.
Nekem a dologról a klasszikus sutka ugrott be:
Hruscsov egy békés hírében álló országba látogat, ahol azzal dicsekednek, hogy náluk nem látni részegek az utcán és nincsenek gyilkosságok. A hitetlenkedő főtitkárnak azt mondják, ha részeget lát azt nyugodtan lelőheti! Másnap reggel az újságok: Egy megvadult törpe lemészárolta a szovjet küldöttséget! =))
lampa laz
Ha a főnöke Miskolcon is talál migránsokat akkor ledlézerjánosnak miért kellett Bécsig menni ezért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.