Szakértők szerint akár 3000 milliárd forintba is kerülhetne a vasúti beruházás, amelyet a kormány már tervezget egy ideje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Arról nem szól a fáma, hogy a románok mennyivel járulnának hozzá. Remélem soha nem lesz lehetősége az Orbán kormánynak ezt a vasutat megépíteni.
vukkocska
Arról nem szól a fáma, hogy a románok mennyivel járulnának hozzá. Remélem soha nem lesz lehetősége az Orbán kormánynak ezt a vasutat megépíteni.
Nessy
Minél drágább, annál többet lehet belőle lenyúlni!
A románok szerintem egy büdös vassal nem járulnának hozzá! Legfeljebb hitelt adnának, jó kamatra, mint a kínaiak!
RonaGyuri
@Nessy: nálad a pont; nekik csak ez számít
kisrigó
@Nessy: Mi más vezérelné őket, mint a lenyúlás!? A mai világban nem hiszem, hogy ilyen baromi nagy igény lenne új vasútra, mikor a belföldi vasút hálózatot is nagy ívben leszarják. Amúgy érdekelne, hogy az öntelt, nagy nhemzheti kormányunk mit szólna, ha pl. a románok építenének nálunk vasutat vagy bármit! Magyar korházak!? Na nem Irakban vagy a kanadai egyháznak küldött pénz! Kérdés: biztosan eljutnak ezek a pénzek oda, ahova mondják? Hallott valaki erről valami visszajelzést?
Nessy
@kisrigó: Hogyne! A süket szomszédasszonyomnak súgták meg, hogy megkapták az újsághírt!
namihami
És majd egy hasonlóan ""gazdaságos"" szárnyvonal megépítésével összekötik a kínaiak által finanszírozott vonallal. Csupán a még gazdaságosabb kihasználhatóság érdekében.
Ha már lúd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.