Elmentünk Csengerre, ahol a helyieket kérdeztük Sz.-né Marikáról, arról a rejtélyes „háztartásbeli” nőről, aki közjegyző előtt állapodott meg Kósa Lajossal arról, hogy a miniszter 1300 milliárd forintról rendelkezhet. A Magyar Nemzet által kiszivárogtatott dokumentumok szerint Kósa Lajos édesanyja például 800 millió forintot kapott volna. A nő házából egy, a család tagjaként bemutatkozó, de magát megnevezni nem kívánó férfi jött ki, aki szerint a nő vagyona valóban létezik. Azt állította: Kósa Lajos nyerészkedni akart a megállapodáson. Sz-né Marika fia feljelentéssel fenyegette meg stábunkat:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A börtön is járni fog remélhetőleg, neked és a nem stróman mamának is (bűnpártolásért, többrendbeli sikkasztásért) te iskolázatlan tárcanélküli tajparaszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
A honorárium szerintem is jár neki,ahogy a többinek is,-mindenért.
Commenter
A börtön is járni fog remélhetőleg, neked és a nem stróman mamának is (bűnpártolásért, többrendbeli sikkasztásért) te iskolázatlan tárcanélküli tajparaszt.
csipetke
Valahol leestem a szánkóról,mert én már azt se értem,hogy mé' járna Kósának pénz,de hogy a kedves mamának?!Na, azt végképp nem értemMi a kedves mama?Tocsik Márta reinkarnációja?A 800 milla meg sikerdíj akar lenni?Simicska tudná ezt megmagyarázni,mert állítólag ebben az ügyben ő dobta az info-morzsákat.Úgy néz ki,hogy ez a fidesz egyik pénzmosodája.
Commenter
@csipetke: Nem Tocsik reinkarnációja mert Tocsik Márta legalább ügyvéd volt, a kedves mama meg csak disznópásztorasszony.Neki ez alanyi jogon jár, mert a kedves fiacskája a legnagyobb tárcanélküli, halaszthatatlan közfeladatot ellátó disznó.
bencemacska
De miért miniszter még ma is???
Már le kellett volna váltani( hogy magától lemondjon, azt nem várom el. mert meghaladja a képességeit!), ha hülye, azért, ha gazember meg azért!
Miután ő mindkettő egyszerre, a főnökét is ki kell rúgni!
kissé felnőttem
miért is hát azért mert egy 17 éves elrabolhatott ( nem lopta , rabolta szójáték ) egy KAKAÓS csigát és 7 hónapra sittre vágták tőbb millióért még a nyomozást is megszüntettetik mert ismeretlen marad a tettes vagy rétesként huzzák az ügyet mignem a nép elfelejti ( kishazán ) na lett ujabb BRÓKER LAJCSINK ?
papa.49
Ez a brancs teljesen elszállt már magától, le kell szállítani őket a földre áprlis 8. án, oszt. jónapot !!!
Commenter
@csipetke: sajnos, mert kósa (így csupa kisbetűvel) ügye minősíthetetlen,a a hatalommal a bratyizással való visszaélés legpofátlanabb és alantas csúcsa.
Borsodi
@Commenter: Ezt látja maga körül,nehogy már ne jusson neki is a húsos fazékból!
Ez így természetes,mindenki kapjon még a koncból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.