Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a Magyar Narancsnak azt mondta: a Jobbik társtettes abban, ami az elmúlt nyolc évben történt;listán a Jobbikra nem szabad szavazni.„Hogy Vona Gábor, akár csak egy percig is miniszterelnök legyen ebben az országban, azt az én szavazatommal biztosan nem éri el”– mondja Karácsony. És most kapaszkodjunk meg, mert az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje így folytatja: „Ügyvivő kormányfőnek egyébként Orbán Viktort javaslom, szeretném, ahogy végignézné, ahogy lebontjuk a NER-t a feneke alól.” De ez mégis mit jelent? Ügyvivő miniszterelnök a médianyelvben az ügyvezető miniszterelnök szinonimája. Ügyvezető miniszterelnököt azonban nem kell ajánlani, az új kormány megalakulásáig akkor is Orbán Viktor az ügyvezető, ha őt senki sem javasolja, és pártja a választásokon egyetlen szavazatot sem kap. Egyszerűen ez szerepel az Alaptörvényben. Még egyszer, mit javasol Karácsony? Orbánt ügyvivő miniszterelnöknek. Tehát akkor azért szavazzanak...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@durbincs: Mit gondolsz te szarházi meddig lehet a néppel szemben/ellen kormányozni? Baszódjatok meg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: nem lesüllyedni a patjkany agyment szintjere!
Commenter
@Commenter: @Commenter: @Commenter: @durbincs: Patkáy! Ezt kikérem a patkányok nevében! A patkány okos állat kimenti ccsabdáva szorult társát a vizes rácsos laboratóriumi kisérletek során. Maga nyitja ki az ajtőt. A patkány nem a troll szinonímája. A nemzet publicistája viszont kőbunkő bértroll.
division
@Commenter: Te nem vagy normális szerintem. Diliházban adnak gépet? :-)
Commenter
@division: TE JÓL VAGY? ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL VARRTÁK ÖSSZE A FELVÁGOTT CSUKLÓMAT EZT A John of GOd hospital 1996/ ban. DR veér andrás egy náci volt ld lipótmező!
Commenter
Ja és ment vénába a haloperidol meg keményen a leszíjazás + elektrosokk, tudattágító broaáf... Gyurcsány Ferenc humánus ember: lakatot tett a lipótra. Köszönet érte, 19 sz. állapotok voltak ott!
Commenter
@Eladott Ország: Durbincs, vegyél vissza szilvalé, vagy hogy írják aztat pirézül mert szétröhögöm magam. A gépem tegnap lerohadt, de sikerült megbuherálni. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.