A nokiás dobozok ideje rég lejárt, a kormánypárt szerint új divatot teremtett az ellenzék.

Fidesz: Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak

A Fidesz felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza, "hány cipős dobozt kapott tele pénzzel" a börtönben ülő Czeglédy Csabától.

Halász János, a kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak kifejtette, újabb botrányos részletek láttak napvilágot a Czeglédy-ügyben,

híradásokból kiderült ugyanis, hogy Czeglédy Csaba cipősdobozban szállította a áfacsalásból ellopott pénzt a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének.

Kiemelte, egy védett tanú vallomása szerint a börtönben ülő Czeglédy Csaba Gyurcsány jobb keze volt, mindig neki szóltak, ha készpénz kellett valamilyen illegális dologra.

"Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak, bejáratos volt a Gyurcsány-házba, így már értjük, hogy Gyurcsány miért védi annyira Czeglédyt és miért járkál Czeglédyhez" – mondta Halász János, majd hozzátette,

"és így már azt is értjük, hogy miről beszélt Gyurcsány Ferenc, amikor azt mondta: jobb ha nem tudjuk, hogy honnan vándorolt hozzájuk a pénz".

A Fidesz politikusa felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza magát, továbbá közölje, mennyi pénz vándorolt a DK-hoz és a MSZP-hez ezekben a cipősdobozokban, és kik kaptak még pénzt azokból.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amazoknak még elég volt a nokiásdoboz, ezeknek már a kamion is kevés. Lehet szidni a gyurcsánybajnaieszdéeszelmúltnyolcév vonalon mindenkit aki él és mozog, sőt kell is, de baromira dühítő és egyre dühítőbb, hogy ebben az országban minden egyes állami cég pártkatonák gyűjtő- és kifizetőhelyévé lett. A rohadt cinikus fajtátokat, még ti pofáztok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Istenem! És ez az embernek kinéző valami még szabadlábon van? Zárt intézetben a helye az ilyen elmebetegnek!
justhpeter
Debil Halász ! Ti miben vittétek haza a manyup pénzt ? Miben vittétek haza a vörösiszap károsultak számára a lakosság által összedobott pénzt ? Mit nem loptatok el ? Talán amihez nem kerültetek közel, Azt azért ki kell mondani, hogy ha Czeglédy a legnagyobb méretű gumicsizma dobozában is vitte Gyurcsánynak a pénzt, hozzátok, a ti lopkodásotokhoz képest még ipari tanuló sem lehet. Ha pedig Gyurcsány olyan hülye, hogy a bevallott vagyona mellett ilyenekkel is foglalkozik, akkor kényszergyógykezelésre kell ítélni, mert istentelen barom. Ugyanakkor ti is induljatok el szépen végleges otthonotok, a börtön felé.
papa.49
Pumpáshalász tegnapelőtt még azt harsogtátok a Gyurcsány cége pénzelte a Czeglédyt most meg már fordítva !!!
Szerencsétlen picsagyümölcsök a Gyurcsánynak nem kell senki pénze a pártjához van neki bővel, és még nem is a ME. alatt lopta össze mint a csutirém !!!
Yeromos
Nincs az a méretű doboz amibe elférne az Orbán és csalédja, Mészáros, Matolcsy, Rogán, Kósa és kedves mamája (aki mint tudjuk nem stróman) , stb. által ellopott pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.