Azért azt jó látni, hogy nem ment pocsékba az a rengeteg közpénz, amit a média bekebelezésére és a gyűlöletkeltésre lenyúlt mindannyiunktól a Fidesz. Itt az aratás ideje. Olyan réteg áll ki mellettük, akiket 8 éven át semmibe vettek, lenéztek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Eriksson: Azért csak erőltesd meg magad. Vásárhelyi Mária nem ostoba jobboldali Orbán-imádó és nem megveszett baloldali. Érdemes oda figyelni a véleményére, ritkán téved és a szándéka sosem volt tisztességtelen. Hátha megértesz valamit abból, amit leír.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Most még nem tudom, hogy ki ez a Vásárhelyi Mária, de aki így kezdi a mondanivalóját, hogy "Sok van mi elborzasztó, de az emberi butaságnál és annak következményeinél kevés elborzasztóbb van.", lehet, hogy nem is érdemli meg, hogy utána nézzek.
justhpeter
@Eriksson: Azért csak erőltesd meg magad. Vásárhelyi Mária nem ostoba jobboldali Orbán-imádó és nem megveszett baloldali. Érdemes oda figyelni a véleményére, ritkán téved és a szándéka sosem volt tisztességtelen. Hátha megértesz valamit abból, amit leír.
Eriksson
@justhpeter: Nem az a lényeg Barátom. Hanem az, hogy ledegradálja az ország lakosainak azon részét, akik nem rendelkeznek hozzá hasonló észbeli képességekkel. Nem gondolod, hogy ez sértő lehet azokra, akiket éppen megszólítani akar?
relatív
Vásárhelyi Mária ismertsége - azt hiszem - minden olvasott ember körében elemi.

Meglátása a világ intellektuális mozgásával kapcsolatban - melybe a magayr közélet IS tartozik - figyelmet érdemel, és megszívlelésre alkalmas mindenki számára.

A jelenlegi regnáló támogatóit tekintve IS megalapozott a véleménye.

Sajnos, hogy annyira igaza van, mert a butaság ellen igazán nehéz tenni valamit, és eszközeink IS nagyon behatároltak.

Akik nem fogják fel ésszel - vagy saját önzésük érdekében nem vesznek tudomást rüla, nem tesznek ellene - azoknak a tények mit sem számítanak, meg kell nézni azt a sok klaviatúra-bajnokot, akik jól felfogott érdekük ellenében IS támogatják kifosztóikat !
Peller Anikó
@relatív: Ok, de mi a rossebnek írod nagybetűvel az IS -t ? Van rá valami értelmes magyarázatod vagy csak az ISIS -nek kampányolsz?
Macskaszem
@Eriksson: Lehet, hogy sértő, de attól még igaz.
Eriksson
@Macskaszem: Ok, de akkor miért szól hozzájuk, hiszen ha hülyék úgy sem értik meg. A sértést viszont annál inkább. Mi az hogy!
Yoda69
Igy mar erheto miert akarja lebutitani a magyar tarsadalmat a fideSS. Az okos, gondolkodo ember atlat a fideSS trukkjein, ezert es nincs ertelmisegi tamogatottsaga a fideSSnek.
A fideSSnek, buta emberekre, birkakra, konnyen megvezetheto, becsaphato retegekre van szukseg. Es sajnos ilyenbol sok van nalunk.
Macskaszem
@Eriksson: Nem hozzájuk szólt, hanem róluk írt. Amúgy nem valószínű, hogy az említett emberek Vásárhelyi Máriát olvassák.
relatív
@Peller Anikó: Kedves Anikó ezt a ' meccset ' már korábban lejátszottuk !
Abban azért reménykedem, hogy bejegyzésem elolvastad, és annak tartalmával egyet értsz, nem csak azt a bizonyos kötőszót vetted észre.?!
Eriksson
@Macskaszem: Akkor meg mit tépi a száját? A gázsiért?
justhpeter
@Eriksson: Csak bizalom kell, még akkor is, ha nem mindennel értünk egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.