A szerdán utoljára megjelenő Magyar Nemzet elmenekül a felelősségre vonás elől, ott nagyon elgurult a gyógyszer -  mondta Kósa Lajos a TV2 Mokka című műsorában.

"A Magyar Nemzetnél nagyon elgurult a gyógyszer" – Kósa szerint a lap azért zárt be, mert Simicska fél a perektől

 Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A műsorban Kósa Lajos elmondta, szerinte a Magyar Nemzet azért zár be, mert Simicska Lajos fél a perektől, ugyanis a közelmúltban álhíreket terjesztett a lap.

A miniszter szerint a lap bezárásával kiderül, hogy

blődliket nyomtak végig, hemzsegve a hazugságoktól

Kósa szerint ilyen „blődli” volt az ő csengeri botránya, Szabó Zsolt államtitkár számlája, vagy az FBI magyar tanúja.

Hozzátette, hogy ugyanakkor nagyon sajnálja a lapot.

Én sajnálom őszintén a Magyar Nemzetet. Még akkor is, ha az utóbbi időben nagyon-nagyon rossz irányba mentek, és olyan hazugságokat toltak, hogy az félelmetes, és ez is ki is derült, a választók sem hittek nekik.

Mint mondta, a Magyar Nemzet nagyon komoly perekkel nézett volna szembe, ezért úgy döntött Simicska Lajos, hogy bedönti az egészet, "neki nem számítanak az értékek, hogy ez egy 1930-as évektől létező, nemzeti elkötelezettségű lap volt, ami megúszta még a kommunista időket is".

Ez egy olyan érték, ami ritka, de nekik a pénzért és a hatalomért semmi sem drága.

Ahogy azt tegnap megírtuk: Simicska Lajos úgy döntött nem finanszírozza a tovább a médiaportfóliójába tartozó Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót. A Magyar Nemzetnek a mai volt az utolsó lapszáma, a rádióban pedig tegnap éjfélkor ment le az utolsó adás.

Az alkalmazottaknak kedden délelőtt jelentették be a döntést. A tulajdonos azt állítja, hogy nem tudja finanszírozni e sajtótermékeket. Mindkét lap tulajdonosa hosszú ideje Simicska Lajos volt.

Forrás: TV2, HVG, 24.hu, 444.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
@csipetke: még a felesége is nőt választott helyette...egy korrupt idióta
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez annyira hülye, hogy nem igaz. Még ő mer dumálni, mikor nyakig sáros, az eszem áll meg! Kupak lala még mindig tud a hülyeség terén újat mutatni!
namihami
Van abban valami vicces, mi több, röhejes, amikor egy Kósa (értitek--egy kósa) mondja bárkire vagy bármire, hogy elgurult a gyógyszere.
Mondja ezt a Lujdzsi. Ha a kabaréban hallanám, hát becsszóra, de egy hétig röhögnék. Igaz, ezesetben is, de most éppen rajta...
terlasz
A végső cél, hogy csak az Orbán-média hülyíthesse az erre fogékony nagyszámú, szűk látókörű lakosságot. Mint ahogy láttuk, ezzel választást lehet nyerni.
evacica
Lajos! Nálad aztán tényleg igaz,hogy ha csendbe maradtál volna bölcs maradtál volna!Én a te helyedbe elbujdosnék annyi disznóság van a füled mögött! Na de szégyenérzet nálatok ismeretlen fogalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.