Megszolgálja a havi egymilliós fizetését, amit miniszterelnöki megbízottként Orbántól kap. Szili: A nép leváltotta a jelenlegi ellenzéket címmel feliratozott interjúban arról beszélt, hogy az ellenzéki pártok (!) át akarták verni a választókat, és örömmel konstatálja, hogy “az április nyolcadikai eredmény azt jelzi, hogy a választók nem verhetők át”. Szili szerint “nemzetben gondolkodó, keresztény elveket valló baloldalra” lenne szükség, és lényegében hazaárulónak bélyegezte az ellenzéki pártokat, mert azok nem a nemzeti kérdéseket tartják elsődlegesnek...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Neki köszönhetjük OV-és bandáját, nem Gyurcsánynak! Ő látta el 2002 után a fideszt munícióval, miközben a hülye MSZP dajkálta a vén q...t!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
Tökéletesen beleillik a fidesz gépezetbe. Jellemét tekintve tényleg odavaló.
karma1
Ennek a ribancnak pont nem szabadna egy rohadt szot sem szolnia az "arulasrol", bar o tudja a legjobban, hogy hogy is mukodik az, ugye? Hiszen o szivarogtatta ki az oszodi beszedet is, - meg is kapta erte a judaspenzt a vezirtol...
bencemacska
Neki köszönhetjük OV-és bandáját, nem Gyurcsánynak! Ő látta el 2002 után a fideszt munícióval, miközben a hülye MSZP dajkálta a vén q...t!
Desischado
Mocskos, áruló, szemét rihe. Épp ő beszél árulásról?! Egy tisztességes gondolata nem volt eddig! Ha bukott volna a fidesz akkor miket hazudna?! -Undorom ettől a gerinctelen köpönyegforgató ribanctól!
bencemacska
@Desischado: ma, 23:08
"Ha bukott volna a fidesz..." akkor már az MSZP-ben illegetné újra magát!
Csizma talp van a pofáján bőr helyett!
Desischado
@bencemacska: Egyetértek, de szerinted az MSZP kérne belőle azok után, hogy csúfosan elárulta őket is?
szaboria1
Már az öszödi beszéd előtt elárulta a pártját amikor Pécs pm. találkozgatott.
emerencia
@bencemacska: Anno az MSZP köztársasági elnöknek jelölte. Örültem, hogy lesz egy női köztársasági elnökünk végre és nem értettem miért támadják. Aztán szépen, lassan kilógott a lóláb... Nem az életkorával vagy a kinézetével van bajom, hanem azzal, hogy az ő személyében is egy un. keresztény értékeket valló Júdást kellene tisztelnünk. Sajnos nekem ez nem megy. Legyen már mindenkinek magánügye a világnézete. A közügyekben pedig a tettek minősítsenek.
bencemacska
@Desischado: ma, 01:46
Nem tudom, újabban furcsa dolgok történnek ott. Én nem tudok eligazodni a tevékenységükön.
Még mindig nem értem azt sem, mit akartak Botkával!
papa.49
Megint felúszott a fekália a víz felszínére !!!
nem szép ilyent mondani, különösen nem nőre de ez a lottyadt vénpicsa megérdemli !!!
dr. prédikátor
Már megint hallatott magáról ez a hülye politikai prosti!szemét egy rifke annyi biztos! Az őszödi beszéd kiszivárogtatása is az ő műve volt!!!jellemtelen undorító picsa!!!
Sámannus
@bencemacska: Az MSZP sem tuja mit akar. Azok az emberek akik szakmai múltjuk okán kerültek oda, nem vállalják mások politikai támogatását, és napi szinten nem képesek szekértábort alakítani, hogy azon belül működőképes maradjon a párt, megvédjék magukat a támadásoktól..
magyarbakancs
Nem illik senki testi hibáját ki pellengérezni.
De nem hat ki ennek a hölgynek a gondolkodására a csacska keze? Mert amit mond az is csacskaság.Vagy jól meg fizetett hülyeség?
papa.49
@magyarbakancs: Azt hiszem az nem, viszont a személyiségével vannak kurva nagy bajok !!!
Vagy a testi hibájából kifolyólag ,,kisebbségi érzése van,, ezt nem tudom, de a testi hibája ellenére lehetne ember is, DE NEM AZ, hanem csak egy ÁRULÓ !!!
bencemacska
@emerencia: ma, 06:06
Ő miatta vesztette el az MSZP a Köztársasági Elnök választást! Pedig rajta kívül millió jelöltet elfogadott volna az SZDSZ, csak őt nem! Ők tudtak valamit. De mondhatták volna hangosan, nyiltan, hogy mindenki tudja, és ne támogassa ezt a r...t!
Menyivel jobb lett volna Glatz Ferenc, de a kongresszus nem őt jelölte. Még az sem tűnt fel senkinek, mikor szili mondta, le van vajazva, hogy vannak olyan fideszesek, akik átszavaznak.
A végén csak egy szavazott át, azt is elkapta a vakondok keresők vezére!
magyarbakancs
@papa.49: Nagy apám ki 1896 ban született Hadifogságba esett az Orosz fronton 1916--ban.
Azt mondta hazát,gatyát cserélhetsz de hitetnem.
bencemacska
@magyarbakancs: ma, 13:56
Nem testi hibás, hanem gyerekkori balesetben (robbanás) sérült meg a keze!
magyarbakancs
@bencemacska: Köszönöm a értesítésedet.
Nem akartam ki figurázni a keze elvesztését, mivel nem illendő evvel viccelni.
De ez a hölgy már nem csak a kezét ,hanem a hitét,becsületét is elvesztette.
Commenter
@bencemacska: helló úgy gondolom igazad van, de csak részben, mert igen egy gyermekkori szerencsétlen baleset miatt elvesztette a kezét és a testi hibás helyett mostani "szebb" kifejezéssel élve (testi) fogyatékos lett. És mint ilyen, nem a hasonló sorsú embertársai és az ellenzék mellé áll, hanem még beléjük is rúg, és szolgálja azt a kormányt amelyik pont a társadalom legkiszolgáltatottabb rétegeitől (rokkantnyugdíjasok, betegek, testi/szellemi fogyatékosoktól vett el szinte mindent és sodorta őket már túl a társadalom perifériáján. Ez az erkölcstelen hozzáállás a legnagyobb baj vele.
papa.49
@magyarbakancs: Nagyon igaza volt, az én Apám '45 februárban esett orosz fogságban a budai várnál, mikor ki akartak törni az ostromgyűrűből, és kész csoda hogy életben maradt, majd Szevasztopol a lebombázott cári palota romjai között volt hadifogyoly ... Tífuszos lett így hazaküldték a 180 cm magas férfi 45 kg.an egy liszteszsákból fabrikált ,,ruhában,, tért haza, és nem tagadta meg az elveit !!!A szocializmusban ittuk is a levét ennek !!!
magyarbakancs
@papa.49: Nagy apám megbízhatatlanan volt politikailag és 1941-ben el vitték lapátos katonának.
a nagy mamám anyámmal volt állapotos.
41 novemberébe született anyám .
nagy apám meg lapátolt a Don -kanyarban .
Aztán a csete -paté közepén fogságba esett és mivel tudott oroszul németül,románul tolmács lett.
Majd végig harcolta Lengyelországot ,és Berlin ostromát.
Majd Koreába vezényelték és 1949-ben tért haza.
Anyám 8 évesen látta először az apját
bencemacska
@Commenter: ma, 14.25
Szia.
Én csak azt szerettem volna kinyilvánítani, hogy nem veleszületett rendellenesség, hanem baleset következménye!
papa.49
@magyarbakancs: Nem semmi életút az biztos ...
Commenter
@bencemacska: értettelek. És nem a (mű)végtag a legnagyobb baj mint írtam. Vigyázz magadra és a cicára is. Most az enyém lett beteg, de nem olyan vészes.
Commenter
@papa.49: szörnyű! Ilyen a háború, csoda hogy túlélte és túlélték. Soha többé semmilyen háborút! Álom csak, tudom...
Commenter
@Desischado: nem ér annyit az ilyen, hogy még fel is dühítsd magad.
Desischado
@papa.49: Papa, én mégis tisztelem édesapádat így ismeretlenül is, mert becsületes és gerinces volt. Ember volt tetőtől talpig. Nyilván ráütöttél. Legalább ő belenézhetett a tükörbe minden reggel. És ez a legfontosabb!

@magyarbakancs: A te qpujád iasmegjárta a hadak útját szó szerint. És szegény anyukádnak is milyen nehéz lehetett!
Desischado
@Desischado: Bocsi, Bakancs, a te apukádnak, elírtam véletlenül.
Desischado
@Commenter: Tudom, de akkor is dühít. Rühellem az ilyen férgeket!
Desischado
@papa.49: Nincs mit. Él még apukád? Ha nem indiszkrét a kérdésem.
papa.49
@Desischado: Sajnos már régen nem 1990. temettük 70 éves volt..
Én most vagyok abban a korban 70. vagyok ...
A Kereszt turi temetőben van már rajtam kívül mindenki a felmenőim közül ...
Desischado
@papa.49: Együttérzek veled, magam is ebben a cipőben járok, már csak a nagynéném, aki a második anyám, ő van meg.
Remélem, nem okoztam bánatot a kérdésemmel. Én is azt tartom, amit a japánok: hogy a szeretteink akkor halnak meg, ha elfelejtik őket. Bizonnyal te sem felejted el őket, ahogy én sem.
Grafix69
Ez a némber tisztában van vele melyik nemi szervet kell nyalogatni ideológiától mentesen . Igazi kaméleon , hogy a picsába lehet egy aktív szocialista bal oldali megélhetési politikus egyik napról , mit napról egyik percről a másikra jobb oldali királypárti megélhetési bűnöző ?
X-ray
@Grafix69: Money, money, money... A pénznek nincs szaga.
papa.49
@Desischado: Igen így május június körül szoktunk elmenni a temetőbe mert fél nap mire mindenkihez eljutunk, meg most már nem lakunk közel se mint régebben, meg persze halottak napján, karácsonykor !!!
Jozefina
"Kedves" Szili et-nő!!! Ha netán olvassa az önröl szóló kommenteket, akkor nagyon szégyelnie kellene magát!!! Nem úgy gondolja??? És eltünni valami semleges helyre!!!
dr. prédikátor
Te szerencsétlen hülye picsa!!! Ne az ellenzéket köpködd ,hanem saját magadat kell szembeköpni az aljas szemét árulásodért!!!
magyarbakancs
@papa.49: Nagy apám 1975-ben 4 infarktus vitte el.
Meg veszekedett kommunista volt mindig világ életében.
papa.49
@magyarbakancs: Látod nálunk meg a ,,másik oldal,, volt a kedves, Apám szinte mindig a SZER. t hallgatta, gyakoriak voltak a kmb. érdeklődések, úgy az utcáról, ' 57 tavaszán meg kevésen múlt Kistarcsa a munkatábor...
magyarbakancs
@papa.49: Gyerek koromban én is a szabad európát,Amerika hangját hallgattam.
Cseke László a 19.21,29,41,49 rövid hullámon.
Nagy apám soha nem gazdagodott meg a múltja véget.
annyi előnyöm volt ,hogy mehettem volna egyetemre.
De mivel volt önkritikám nem mentem.
Peller Anikó
@Jozefina: havi milláért? Nem, nem gondolja az etnő.
Yoda69
silly katalin, te egy mocsok hazaarulo vagy. A hazaarulast akkor kovetted el, amikor felvetetted az oszodi beszedet es jo penzert atadtad a fideSSnek. Ezzel tonkrettel nemcsak egy partot, aminek tagja voltal, es akik megbiztak benned, hanem egy egesz orszagot is, mert ezzel atadtad a hatalmat enned a naci fideSS bagazsnak. Akiknek zsebuk megtomese mindennel elobbre valo.
De te is el fogod nyerni buntetesed e felol ne legyenek ketsegeid.
Eladott Ország
Egy megélhetési politikus. Egy politikai prostituált, mint a többi fideszes bűnöző szarházi. Ha már az ember havi egymillió forintért az édesanyját is eladja az ócskapiacon, muszáj a kedves honpolgárt is ennyire idiótának nézni?
wagabund
a magánélete sajnos meghatározza. a (köz)véleményét...egy élete van, ezt próbálja jól (le)élni..
...bármi áron.
wagabund
@Jozefina: nem, nem szégyenli magát, nem úgy gondolja...ja, és főleg nem olvassa a kommenteket, sőt a szárnysegédje sem.

szeret nyugodtan, jól élni.
papa.49
@magyarbakancs: Én viszont mentem volna Kandóra de mivel Apám feketelistás volt ( munkástanács elnök vol)t így nem vettek fel (114 pontom volt a lehetséges 120 )a gyöngyösi párttitkár fia 86 ponttal is bejutott, így lettem első körben vill.szerelő, majd estin azért elvégeztem azt is. Na mindegy ez már a ,,régmúlt,, mert eljárt az idő felettem. A SZER. hallgattam a zenei műsorokat, meg a politikaikat is, és tevőlegesen is próbáltam tenni a rendszer ellen.
Akiket soha nem láttam se a megmozdulásokon, se a fogdán azok akik most fennen hírdetik, hogy ők mennyire ellenálltak !!!
papa.49
@magyarbakancs: Had egészítsem ki a hullámsávokat ,, 13, 19, 21, 25, 29, 31, 41, 49, méteres RH. volt szer sávjai ...Meg az Amerika Hangja, és ne feledjük a Luxemburgi rádiót se az első rock zeneéket onnan hallottuk. Így most hogy beszélünk róla eszembe jutott a második rádióm egy un. kétszeres transzponálású szupervevő volt, azon sokkal kevésbé volt hallható a zavarás .
magyarbakancs
@papa.49: Annak idején rövid hullámon még volt BBC Meg Albánia Kína Izrael,Vatikán,Moszkva.
Ausztrália.
Lehetett magyar adásokat halgatni
papa.49
@magyarbakancs: Igen most hogy írod, nekem is eszembe jutottak..
magyarbakancs
@papa.49: Volt egy Bolgár csöves rádiónk.
Olyan gyönyörű hangja volt.
33,45 72 lehetett lemezeket halgatni rajta.
Volt még gramofon lemezünk sel -lak volt olyan hamar tört.
magyarbakancs
@papa.49: Látod egész más politikai háttérrel, érkeztünk a mába ,de mindenről tudunk beszélni ,és egyet érteni.
magyarbakancs
@papa.49: Poétikai hitvallásom.
Szociális alapuló, ember központú,radikális keresztény értékeket ,és liberális szabadságot való vagyok.
Na ezen igazodjál ki.
papa.49
@magyarbakancs: Azok nagyon jó rádiók voltak, hogy tud azt az Orion tervezte és mikor a kgst. a bolgárokhoz került a rádió gyártás utána gyártották ...Javítottam belőle jó párat, meg mikor már nyílt a nép szeme jöttek az áthangolások a nyugati normára, a táska, meg zsebrádiókat meg a keleti normára ... Ezt eljátszottuk a tévékkel is az oda,vissza hangolásokat...
Az egyetértés nem nehéz ha józanul tudsz gondolkodni, és kitudod szűrni a hallottakból az igazságot, az meg megy neked is meg nekem is, persze nekünk már viszonylag könnyű leéltük az életünket és ragadt ránk valami belőle, ami elvezet az igazsághoz ...
magyarbakancs
@papa.49: Osztrák határ közelében laktunk és apám a Kékes tv-be berakatta a hangot ö úgy mondta az osztrák hangot.
Volt egy Plútó rádió abból meg CB rádiót csináltak.
magyarbakancs
@papa.49: A 60 években hétfőn és pénteken nem volt tv adás.
És Osztrák TV-t néztük.
Néha napján Szlovákot na meg a katonai Orosz tv-t.
Aztán meg monoszkóp vadász volt apám.
volt Iraki,Iráni,Kuvaiti monoszkóp képünk.
papa.49
@magyarbakancs: Valami hasonlóra gondolok én is, nekem is az a fontos mindenki tartsa be a törvényeket az állam ne avatkozzon bele a magánéletbe, viszont biztosítsa az emberhez méltó életkörülményeket, mindenki fizesse az adóját, meg amit kell, és ami a legfontosabb szerintem
8 órai munkával tudd megkeresni azt a pénzt amiből megtudsz élni, és naponta legyen lehetőséged újra termelni a munkaerődet, és ne ,,filléres gondok,, emésszék a családi békét, a családi légkört, hogy a gyermekek kibonthassák a tehetségüket, annak tanulhassanak aminek akarnak, a lényeg ebben is csak az hogy TANULJANAK ...Ne az határozza meg a lehetőséget kinek a rokona vagy, vagy mennyi pénzed van... Na erre még várhatunk, mert jelenleg pont az ellenkező irányba halad az ország !!!
papa.49
@magyarbakancs: Nekem arra nem volt lehetőségem mert mi Pesten, meg Pest környékén éltünk, a rádiókkal bármit eltudtam érni, a tévé meg maradt a magyar, meg néha ha jó volt a terjedés akkor a csehszlovák tv...Viszont mikor bevonultam katonának akkor már lehetőségem volt a rádiórelékkel tudtuk fogni az első műholdas adásokat azt hiszem a Síriusz műholdról, mert azoknak volt ,,deciméteres sávja,, meg ,,lavórja,, ..
papa.49
@magyarbakancs: Most jutott eszembe ,,Melódia, meg Akkord,, volt azoknak a rádióknak a neve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.